Cele je to sranda. Napisal som staznost mailom kam sa len dala. Este aj pisomne s podpisom ako mi poradili vodici a dispeceri na fore imhd asi ju tiez nemaju radi.po novom mhd neriesi staznosti ak tam nieje uvedene meno.adresa.a vlastnorucny alebo elektronicky podpis. Emaili som nemal jak podpisat ale list uz ano do 60dni musia odoovedat.dam vediet co a jak ked nam v robote dokoncia sprchy uz takyto problem nebudem mat a mozem chodit uz kazdy den na bajku a usetrim aj na sad aj mhd. Chodim aj teraz ale sa spotim a nie vzdy sa mi chce ist este predtym k mamke osprsit
Satelitnu antenu, satelitny prijimac a pristupovu kartu. Aku magicku skrinku by si chcel? Mam skylink par rokov a ziadnu magiu som nikdy nepouzil. Kartu prenasam z domu na chatu, zasuniem do prijimaca a kukam
skrinka bude asi ten prijimac antena bude na streche asi nejaka spolocna lebo nikto nic na okne ani podobne nema a mam do obyvacky vyvedenu zasuvku.. aky mas ten prijimac? lebo po nete su asi od 80 po snad 1000€ o_O
Pri oddeľovaní pätky od prehadzky sa mi podarilo strhať závit,je nejaká možnosť ako to spraviť?
Možno na to už niekto reagoval, nečítal som. Tá šrúbka sa dá vymeniť, je tam jedna segerka a pekne vypadne von. Choď do servisu. Z dajakej zdemolovanej ti dajú.
CraObs,
prijímač(skrinku) si kup radšej skylink ready, ušetríš si nervy s kartou.
Programy ako TA3 , ČT 24 a iné Ti pôjdu aj bez karty Skylink , musíš ich mať však predladené.
Kartu vkladaj do prijímača až keď Ti pôjde TA3 , lebo Ti začne bežať global free.
Ak nebudeš vedieť poradím približne aj prijímač , cez e-shop príde už aj naladený za 2-3 dni.
Treba niečo viac ?
... pisomne s podpisom...po novom mhd neriesi staznosti ak tam nieje uvedene meno.adresa.a vlastnorucny alebo elektronicky podpis.
Nielen MHD a nielen po novom, ale nijaká organizácia nikdy neriešila sťažnosť bez riadnej identifikácie autora.
P.S.: Postupuješ veľmi správne, držím Ti palce. Potom poinformuj. Na uvedenú vodičku sa vždy usmievaj od ucha k uchu - tým ju vytočíš do biela
Poznáte niekto značku CTN? Vraj nevedia ani svoje logo poriadne nalepiť na svoje bajky.
Alebo, dneska som umýval záhradnou hadicou, ešte k tomu aj s regulovaným tlakom, ach jaj.
erikmir si zabil.
-----------
btw, chcem sa spytat, ze ci sa plati nejaky kolok za fotografiu na novy OP, ktory je nahradou za stary s uplynulou platnostou. dik
btw, chcem sa spytat, ze ci sa plati nejaky kolok za fotografiu na novy OP, ktory je nahradou za stary s uplynulou platnostou. dik
Na nové OP sa nenosí fotka, ale na mieste vyhotovia digitálnu. Pokiaľ skončila len platnosť a nijaké iné zmeny sa nemusia vykonať /napr. zmena mena, adresy/, tak je to bez poplatku. Môžeš ešte požiadať o čítačku kariet, no v blízkej budúcnosti ju nevyužiješ, ale je tiež zadarmo.
O aku citacku kariet? Myslis tym to, ze uz sa vydava OP s cipom a teda Ti bezplatne vydaju zariadenie, ktorym si mozes precitat z / nahrat udaje na cip?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Satelitnu antenu, satelitny prijimac a pristupovu kartu. Aku magicku skrinku by si chcel? Mam skylink par rokov a ziadnu magiu som nikdy nepouzil. Kartu prenasam z domu na chatu, zasuniem do prijimaca a kukam
Možno na to už niekto reagoval, nečítal som. Tá šrúbka sa dá vymeniť, je tam jedna segerka a pekne vypadne von. Choď do servisu. Z dajakej zdemolovanej ti dajú.
prijímač(skrinku) si kup radšej skylink ready, ušetríš si nervy s kartou.
Programy ako TA3 , ČT 24 a iné Ti pôjdu aj bez karty Skylink , musíš ich mať však predladené.
Kartu vkladaj do prijímača až keď Ti pôjde TA3 , lebo Ti začne bežať global free.
Ak nebudeš vedieť poradím približne aj prijímač , cez e-shop príde už aj naladený za 2-3 dni.
Treba niečo viac ?
Nielen MHD a nielen po novom, ale nijaká organizácia nikdy neriešila sťažnosť bez riadnej identifikácie autora.
P.S.: Postupuješ veľmi správne, držím Ti palce. Potom poinformuj. Na uvedenú vodičku sa vždy usmievaj od ucha k uchu - tým ju vytočíš do biela
Alebo, dneska som umýval záhradnou hadicou, ešte k tomu aj s regulovaným tlakom, ach jaj.
-----------
a ked das dole aj jedno Rko z napisu Rocker, tak to uz bude uplny TOP
Na nové OP sa nenosí fotka, ale na mieste vyhotovia digitálnu. Pokiaľ skončila len platnosť a nijaké iné zmeny sa nemusia vykonať /napr. zmena mena, adresy/, tak je to bez poplatku. Môžeš ešte požiadať o čítačku kariet, no v blízkej budúcnosti ju nevyužiješ, ale je tiež zadarmo.