marina_militare áno, eloxoval
ale, aby si si to nepredstavil zle, roztok nebol vo vani; vaňa slúžila na chladenie nádoby s roztokom
marecej s drahými kľukami by som zase takto neexperimentoval, by mi bolo ľúto ich przniť
chcem spraviť z kľúk, ktoré mi funkčnosťou dostačujú kľuky, ktoré sa mi budú pozdávať aj vzhľadovo- takže to neberiem ako investíciu do ošúchaných Deore, ale do nových prísne vyzerajúcich vyleštených kľúk
robím to pre vzhľad (lebo farba jazdí), fetišistické sklony, dobrý pocit z vlastnoručnej úpravy a pre individualizáciu biku ak by som si mal vybrať nové kľuky, asi by padla voľba na Race Face Turbine, ktoré nevychádzajú práve lacno
fokel komaxit: neviem, ako by som realizoval nanášanie v domácich podmienkach, ale vyzerá to zaujímavo, zatiaľ najlepšie, aj na kope autíčkarskych fór to ospevovali ako naj spôsob konzerovania leštených kovov, ešte poštudujem
zatiaľ to vidím tak, že po vyleštení odsledujem, ako rýchlo to bude zachádzať a potom si rozmyslím, či sa mi bude chcieť pravidelne prelešťovať, alebo skúsim nejaký ten lak
vďaka
Chalani, na streche mám strešný nosič a kolesá bicyklov tam držia pomocou takých remienkov, ktoré potrebujem dokúpiť. Kde skôr? Hornbach, Baumax? A v ktorom oddelení to hľadať?
Vcera som zastihol spravu a video o vybuchu niecoho v cine a bola to pekna supa. Popri tom som pozeral z balkona v Petrzalke smerom na slovnaft a oni palili zase o sto šesto, tak som začal uvažovať čo keby to tiež tak buchlo, asi ani v petržalke by neostali baraky po kope. Zo všetkých komínov žiara ako na ropných poliach v iraku a ten dunivý zvuk je strašný, byť v amerike už ich žalujem, že mi rušia nočný klud:-) A by ma zaujimalo chudaci ludia vo Vrakuni, v podunajskych a este najviac vo vlčom hrdle ako to musia vnimat, da sa vobec pri tom spat??? dajte nejake informacie, kto je odtial. nema to suvis s bikeovanim, ale ved som v pieskovisku:-)
To je také zlaté, keď sa commoneri, ktorí nič nevedia a nechcú vedieť, vyjadrujú k veciam, o ktorých nič nevedia a nechcú vedieť
Poľné horáky slúžia práve na "odprdnutie" odpadových plynných produktov, je to jedna z bezpečnostných poistiek.
Hukot vzniká pri turbulencii v zmiešavacích komorách (treba nastaviť pomer spaľovaného plynu ku vzduchu a vodnej pare, aby bolo spálenie dokonalé - aby nešiel čierny dym, povedané jazykom BSP.
[BSP - Bežná Sériová Populácia]
jaj....zaniesol som kolesa na centrovanie do servisu..Spravili ich za 1 den... Super...Az na to, ze si nauctoval veci ktore podla mna nemuseli...Predtym ako som ich tam zaniesol, skontroloval som vole v konusoch na nabojoch - to robim vzdy pred kazdym centrovanim.....vpredu aj vzadu to bolo podla mna OK....Preto som ani nedemontoval kazetu a ani kotuce.....Co servis vyuzil a na fakturku napisal, ze musel nastavit volu v naboji na zadnom kolese a musel pri tom demontovat kazetu aj kotuc...Montaz a demontaz kazety ze 4ecka, montaz demontaz kotuca 3 ecka a nastavenie vôli v naboji 2 ecka..Spolu 9 eur.......Hehe...Asi tam uz nepojdem....alebo co..Niezeby to bola hromada penazi, len ma to nasralo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale, aby si si to nepredstavil zle, roztok nebol vo vani; vaňa slúžila na chladenie nádoby s roztokom
marecej s drahými kľukami by som zase takto neexperimentoval, by mi bolo ľúto ich przniť
chcem spraviť z kľúk, ktoré mi funkčnosťou dostačujú kľuky, ktoré sa mi budú pozdávať aj vzhľadovo- takže to neberiem ako investíciu do ošúchaných Deore, ale do nových prísne vyzerajúcich vyleštených kľúk
robím to pre vzhľad (lebo farba jazdí), fetišistické sklony, dobrý pocit z vlastnoručnej úpravy a pre individualizáciu biku ak by som si mal vybrať nové kľuky, asi by padla voľba na Race Face Turbine, ktoré nevychádzajú práve lacno
fokel komaxit: neviem, ako by som realizoval nanášanie v domácich podmienkach, ale vyzerá to zaujímavo, zatiaľ najlepšie, aj na kope autíčkarskych fór to ospevovali ako naj spôsob konzerovania leštených kovov, ešte poštudujem
zatiaľ to vidím tak, že po vyleštení odsledujem, ako rýchlo to bude zachádzať a potom si rozmyslím, či sa mi bude chcieť pravidelne prelešťovať, alebo skúsim nejaký ten lak
vďaka
tmax, marecej, lapalko
Jéé, začiatky s MTB. Foto pomaly ako z 90. rokov.
Poľné horáky slúžia práve na "odprdnutie" odpadových plynných produktov, je to jedna z bezpečnostných poistiek.
Hukot vzniká pri turbulencii v zmiešavacích komorách (treba nastaviť pomer spaľovaného plynu ku vzduchu a vodnej pare, aby bolo spálenie dokonalé - aby nešiel čierny dym, povedané jazykom BSP.
[BSP - Bežná Sériová Populácia]