A mozno sa tesi opravnene. Schvalne som sa pozrel do vyuctovania za plyn a mam tam napisane "Preplatok: -17.92" Ale urcite to je preplatok, lebo nad tym su riadky "Fakturovana suma" a "Prijate preddavkove platby..." a z uvedenych sum to tak vyplyva. Takze hura na prevodniky
Nooo keďže je tam explicitne napísané PREPLATOK, za tým, ze mi sumu pošlú na účet do 23.11.2015 a ze mi znížili mesačné zalohove platby dedukujem, ze to asi naozaj preplatok bude
phil mali by v celej statnej sprave zaviest SAP, to bude tunel jak hovado a na mnoho mnoho rokov
omg keby sem chodil *****atek tak to radsej nenapisem, lebo este by sa toho chytil.
a co si myslis o com bol projekt statnej pokladne ? to bola implementacia SAPu. A dopadlo to ako to dopadlo, lebo namiesto prilis okatych provizii si statni uradnici teraz davaju podmienky aby "vyherca" tendra zaplatil XY zbytocnych subkontraktorov
o tom je informatizacia statnej spravy na Slovensku
Nooo keďže je tam explicitne napísané PREPLATOK, za tým, ze mi sumu pošlú na účet do 23.11.2015 a ze mi znížili mesačné zalohove platby dedukujem, ze to asi naozaj preplatok bude
...super tak sa teším s tebou, to poteší . Ale logické to nie je
Hlavne, ze to bude späť na účte Inak úsporu som dosiahol zrejme hlavne tým, ze som doma narobil krik - začalo sa zhasinat (hlavne ženy), pohár na pitie sa dá použiť viackrát a nemusí ísť hneď do umyvacky (zase ženy), na prípravu jedla sa menej používa rúra a viac sporák = plyn, telka nemusí robiť kulisu a nepopierateľne prispela aj výmena 6 ks halogenovych 28W žiaroviek v kúpeľni a na WC za 6 ks 3W LED žiaroviek. Najbližšie vymením usporky v kuchyni a izbach tiež za LEDky. A skúsim niečo vymyslieť s osvetlením akvaria kde mám lampu s T5 ziarivkami 3x80W ale svietim momentálne len jednou, na súčasný setup postačuje.
tulenik máš recht...Už sa stalo, objednal som od neho na obed...ako jeden z mala, pardon jediný si poradil k veci. Dík...rady o wifi hotspotoch - mám v <> aj na to odpovedať.
Som rád že si to užívate, len daj pozor, aby si nevzbudil opäť verejné pohoršenie... Niektorí ťa tu už pomali upodozrievaju zo sodomie ... Ja samo nie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chyba bude v ZSE (niekto nerozmyslal - bud by mali zmenit "preplatok" na nieco ine, alebo zrusit znemienko / vynasobit '-1' )
omg keby sem chodil *****atek tak to radsej nenapisem, lebo este by sa toho chytil.
o tom je informatizacia statnej spravy na Slovensku
...super tak sa teším s tebou, to poteší . Ale logické to nie je