co poviete na tuto destinaciu? samozrejme som na to natrafil len nahodou, dal som svoj nick na google
ale je to nadhera http://www.hotelmartinelli.it/en/
Tak ak niekto raz za tyzden-dva pouzije svoju fixu, aby s nou mohol zapozovat pred lokalnym in-podnikom, nema asi problem ju potom zase dve hodiny cistit, aby nou dalsie dva tyzdne mohol ohurovat divy, ktore pridu ochutnat jeho coleslaw
Ale musim priznat, ze v zasobarni skudlim postarsi ram z tenkych trubiek, ktory mi bolo luto nicit prevadzkou, vysoke rafy na oldschoolovych Shimano nabojoch tam su uz tiez, aj Cilnelli rajdy s predstavcom, aj Selle San Marco kozenne, dokonca aj cestne pedale, takze este v case vysomrit nikde pekne pista kluky a prevodnik a moja predstava moderneho umenia bude hotova. Potom uz len zvacsit obyvacku asi tak o 25 stvorcov a takyto fesny nabytecek tam z radostou umiestnim
Túto mám, na voľno to samozrejme nerobí lebo niesu otrasy ako pri zjazde.
A po asfalte ked ides nie je problem s radenim, ani pri stoji, ani v silovom zabere do kopca? Lebo ak len pri rozbitej ceste, tak je to problem prehazky a suvisi s tym, co si pisal, ze to mas zadrene, ci nefunkcne (nechce sa mi hladat presne). Cize rozobrat tu spojku a oWDckovat ? Onehda sem davali fotky ako to vyzeralo vo vnutri a veru, vyzeralo to velmi zle (skorodovane, atd).
Myslíš že či neskáče reťaz pri silovom zábere? Aktuálne asi áno ale ešte som neriešil či je ohnutá pätka alebo prehadzovačka (schytal som papek) avšak ten problém s bičovaním bol ešte pred tým.
to mi pripomina ze vcera som namotal nejaky klacek na salter, normalne sa mi vyhol dozadu dohora. musel som ho silou vracat naspat. Nastastie patka to vydrzala lebo nemam ziadnu nahradnu. Kde sa da kupit patka na spesl epic?
hmm, ja som ju pol roka nosil so sebou kym som zistil, ze v multi-toole aj tak nemam potrebny torx na to, aby som poskodenu patku zhodil dole.
Patku som teda vylozil z batoha. A keby nieco, zavolam zene nech dojde pre mna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hento biele je tak vitrina na bajky na ktorych nikto nejazdi
ale je to nadhera
http://www.hotelmartinelli.it/en/
Ale musim priznat, ze v zasobarni skudlim postarsi ram z tenkych trubiek, ktory mi bolo luto nicit prevadzkou, vysoke rafy na oldschoolovych Shimano nabojoch tam su uz tiez, aj Cilnelli rajdy s predstavcom, aj Selle San Marco kozenne, dokonca aj cestne pedale, takze este v case vysomrit nikde pekne pista kluky a prevodnik a moja predstava moderneho umenia bude hotova. Potom uz len zvacsit obyvacku asi tak o 25 stvorcov a takyto fesny nabytecek tam z radostou umiestnim
A po asfalte ked ides nie je problem s radenim, ani pri stoji, ani v silovom zabere do kopca? Lebo ak len pri rozbitej ceste, tak je to problem prehazky a suvisi s tym, co si pisal, ze to mas zadrene, ci nefunkcne (nechce sa mi hladat presne). Cize rozobrat tu spojku a oWDckovat ? Onehda sem davali fotky ako to vyzeralo vo vnutri a veru, vyzeralo to velmi zle (skorodovane, atd).
ps: nahradnu patku by som nepodcenoval, lebo so znicenou patkou budes musiet travit vecery s divakmi
hmm, ja som ju pol roka nosil so sebou kym som zistil, ze v multi-toole aj tak nemam potrebny torx na to, aby som poskodenu patku zhodil dole.
Patku som teda vylozil z batoha. A keby nieco, zavolam zene nech dojde pre mna
tá Syntace pätka sa ani lámať nemá, to skrutka v nej
https://r2-bike.com/SYNTACE-X-12-Derailleur-Hanger-Screw
LV má šikovne v ráme zaskrutkovanú náhradnú