chmeliak dakujem za ochotu.
Viem ze v nemecku si niektore firmy na to nepotrpia. Ide o to ze obcas sa pri montazi vyskytne nutnost zpojit par kablov a je kvoli tomu nutne volat externeho elektrikara. Nie vzdy ma cas a montaz sa predlzuje. Firma to nemoze dat mne robit lebo nemam nemecke papiere.S platnym nemeckym papierom si to ulahcim
Pred rokmi som bol na Ministerstve školstva jednému junáčikovi z rodiny dať potvrdiť overený preklad výučného listu do španielčiny - je to tzv. apostilla. Chalanisko mi poslal overený preklad výučného listu, ja som si objednal termín na Ministerstve školstva, tetuška na papier buchla veľkú pečiatku a kuchársky výučný list uznali aj na Mallorke.
Pozeral som na stránku Ministerstva školstva, teraz tam je, že uznávajú (dávajú apostillu) doklady o dosiahnutom štúdiu v zahraničí pre potreby na Slovensku. Z toho mi vyplýva, že ten tvoj diplom o absolvovaní školenia z vyhlášky by si si mal dať preložiť do príslušného jazyka a na tento preklad si dať apostillu v cieľovej krajine. A oni posúdia, či diplom zo školenia vyhlášky na Slovensku uznajú alebo neuznajú. A potom aj zamestnávateľ.
To je nejake divne. Apostilu som vzdy daval v krajine z ktorej dokument pochadzal. Ono to bolo vlastne potvrdnie, ze ten papier je naozaj tym za co sa vydava
caute. nevie niekto poradit nejake zaujimave stredisko v alpach (AUT) kde by si zalyzoval aj malicky (vhodny pocet a dostupnost modrych zjazdoviek), a zaroven by sme boli "v alpach". (strediska ako semmering nepovazujem za "alpy")
pripajam sa k marecej-ovi .... Schladming-Planai
moja mala sa tam v skolke naucila super lyzovat ako 3 a 4 rocna .... navyse na Hochwurzene je denne aj nocne sankovanie (6km draha) co je super pre deti a aj nocne lyzovanie + maly aquapark..... a super vyzitie aj pre dospelaka lebo jazdis 4 kopce ......... z BA si tam za 4 hodinky v klude (cca 360km)
Bol som aj Schladming aj Flachau a myslím že v tomto smere je lepšie Flachau, lebo zjazdovky sú tam o niečo plytšie a širšie, i keď na km ich je menej. Nejaký aquapark je skoro v každom stredisku. Chybu ale neurobíš so žiadnym rakúskym alpským strediskom - všade majú dostatočný počet menej náročných zjazdoviek.
hej, len ja uz uvazujem tak, ze ked sa uz budem "trepat" do alp z KE, tak chcem mat okolo seba "ozajstne" alpy a nie "kopceky" ala martinky alebo jasna .. to mozem ist do rovno do jasnej. preto sa pytam na tie "ozajstne" alpy.. ten sladming a Flachau vyzeraju dobre. Raz sme boli v Katchbergu, ale to bolo este bez deti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viem ze v nemecku si niektore firmy na to nepotrpia. Ide o to ze obcas sa pri montazi vyskytne nutnost zpojit par kablov a je kvoli tomu nutne volat externeho elektrikara. Nie vzdy ma cas a montaz sa predlzuje. Firma to nemoze dat mne robit lebo nemam nemecke papiere.S platnym nemeckym papierom si to ulahcim
Pozeral som na stránku Ministerstva školstva, teraz tam je, že uznávajú (dávajú apostillu) doklady o dosiahnutom štúdiu v zahraničí pre potreby na Slovensku. Z toho mi vyplýva, že ten tvoj diplom o absolvovaní školenia z vyhlášky by si si mal dať preložiť do príslušného jazyka a na tento preklad si dať apostillu v cieľovej krajine. A oni posúdia, či diplom zo školenia vyhlášky na Slovensku uznajú alebo neuznajú. A potom aj zamestnávateľ.
Ešte link na príslušnú stránku Ministerstva školstva - http://www.minedu.sk/uznavanie-dokladov-o-vzdelani-a-odbornych-kvalifikacii-zo-zahranicia/
Budem riešiť po sviatkoch
http://www.yr.no/place/Russia/Sakha/Yakutsk/long.html
http://www.yr.no/place/Russia/Sakha/Yakutsk/long.html
http://zpravy.idnes.cz/mongolsko-dzud-mraz-0qr-/zahranicni.aspx?c=A161221_144903_zahranicni_aha
moja mala sa tam v skolke naucila super lyzovat ako 3 a 4 rocna .... navyse na Hochwurzene je denne aj nocne sankovanie (6km draha) co je super pre deti a aj nocne lyzovanie + maly aquapark..... a super vyzitie aj pre dospelaka lebo jazdis 4 kopce ......... z BA si tam za 4 hodinky v klude (cca 360km)
https://nabytok.bazos.sk/inzerat/68419098/Vianocny-stromcek-zivy.php
Vedci odmerali teplotu tavenia teplotne najodolnejšieho materiálu
3958 stupnov celzia - karbid hafnia
kedy budu z toho brzdove kotuce?
1kg stoji 10000 usd
To je nejaký nový chemický prvok?
Sakris, uz to zmazali