Kross lebo nejaky treba aby sa dalo chodit po hradzi a kade tade, potom mtb lebo kross v lese na prd, potom kross predany a kupeny cestak lebo kross tazky a pomaly na ceste, potom cestak kaput lebo ludia nevedia soferovat, potom novy cestak a teraz skladana carbon xc raketa ale este nie je hotova
cize teraz mas vlastne MTB a cestak, ved je to uplne bezna kombinacia. nechapem co nechapu
andrej25 jj, zacalo to voze a konci to o koze. Scarinko len napisal, ze vymenil za rok 5 bikov. Ja som sa nad tym pozastavil a on vysvetlil to celkom logicky. Debata sa uz ubera inym smerom.
no ja by som tiez dal vypoved keby sa moj zamestnavatel prestahoval na Ukrajinu, je to logicke ze radsej sa prestahuju do civilizovaneho sveta a nie do takej diery ako je Slovensko
na take ake myslis ty nie, len s kamosmi a kolegovcami sa pretekame medzi sebou ale offi nie zatial
cize teraz mas vlastne MTB a cestak, ved je to uplne bezna kombinacia. nechapem co nechapu
tiez nechapem co nechapu
Tak ono prejsť s krossoveho na cestný bike je aspoň u mňa rozdiel 5-7km/h
no do kopca je to dost velky rozdiel
hm... Moj 29"HT ma za sebou 190km cesty, dokazem sa na 50km drzat v zavese za ziletkarmi 30-35km/h. V lese by som bol svizny hore, keby nohy vladali a dole idem kolko ma hlava pusti. Cize zvladam aj narocnejsie traily, len idem tak pomalsie. Ja mam svoj univerzal
30-35kmh ides na cestaku a nemusis sa extra snazit, ked idem v haku za kamosom ideme 50+
navyse v lese mi pride 29" trosku menej ovladatelna ako 27,5
ale myslim ze tuto vetvu debaty uz netreba rozvijat, aktualne su 2 bajky a jeden v procese vyroby, ked bue hotovy tak predosly MTB mozno pojde prec takze budu zase len 2 naraz. To ze ich bolo 5 bol len zabavna poznamka ze je to pekna zhoda okolnosti. A nie som bohaty, skoda.
tak urciteeee na krose som mal aj ja vpredu 22z prevodnik ale zas ten bajk mal 14kg+ na ceste mam 34z a kedze ma pod 8kg tak sa mi ide lahsie, ale je mozne ze uz som v lepsej forme ako pred rokom
drzat v haku za galuskami sa da aj s MTBckom.. ja na 26´´ a 120mm fullko v pohode.. do tych 33km/h.... ale popravde vydrzat sa da do 10km. viac nie... vsetko je to o kondicke.... ale zatial co ja makam o 106 a trapim sa on si ide v klude
Ako si raz cesťák skúsiš, tak na MTB asfalt minimalizuješ čo to ide. Lezú mi na nervy aj obyčajné presuny na tej mrche lenivej. Nie sa ešte dobrovoľne na ňom voziť po asfalte dlhšie. Kde sú tie časy, že som si na Minionoch dal na jar 80 km po cestách
da sa vselico len som chcel povedat ze podla mna je lepsie mat zvlast cestak a zvlast MTB ako sa hrat ze s 29nou sa da vsetko a je to uplne rovnake tak naco vlastne vyrabaju a kupuju tie bajky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.topky.sk/cl/10/1659179/Europsky-urad-rozputal-kulturnu-vojnu-zapadu-s-vychodom--Bratislava-sa-eurouradnikom-hnusi
http://www.topky.sk/cl/10/1659179/Europsky-urad-rozputal-kulturnu-vojnu-zapadu-s-vychodom--Bratislava-sa-eurouradnikom-hnusi
no ja by som tiez dal vypoved keby sa moj zamestnavatel prestahoval na Ukrajinu, je to logicke ze radsej sa prestahuju do civilizovaneho sveta a nie do takej diery ako je Slovensko
Ja tu zijem od narodenia. Keby som vyrastal niekde v Mnichove tak by som sa sem tiez 2x nehrnul.
iron.hide rovnako dopadli vsetky ostatne vychodoeuropske krajiny
na take ake myslis ty nie, len s kamosmi a kolegovcami sa pretekame medzi sebou ale offi nie zatial
tiez nechapem co nechapu
no do kopca je to dost velky rozdiel
30-35kmh ides na cestaku a nemusis sa extra snazit, ked idem v haku za kamosom ideme 50+
navyse v lese mi pride 29" trosku menej ovladatelna ako 27,5
ale myslim ze tuto vetvu debaty uz netreba rozvijat, aktualne su 2 bajky a jeden v procese vyroby, ked bue hotovy tak predosly MTB mozno pojde prec takze budu zase len 2 naraz. To ze ich bolo 5 bol len zabavna poznamka ze je to pekna zhoda okolnosti. A nie som bohaty, skoda.