rozoberate a mazete niecim radiace packy? sa mi akosi prestala vracat spodna packa na M8000 - nejak som nemal nikdy potrebu to rozoberat - ale asi jej uskodilo poslednych par vlhkych vyjazdov.
Radiace packy ? .. to som v zivote nemal potrebu s tym cokolvek robit a to som s tym najazdil kdekade vo vselicom /vratane slusnych mrazov a neviem coho/. No vidim, ze sa mam na co tesit .. ja som vedel, ze Shimano nemam kupovat .. shimano na MTB nepatri .. vynimka su kluky , kazety a presmyk.
ani kazety - SLX M7000 5500km a je na sracky aj ked mam pocit ze to bola skor moja chyba - ale tu retaz sme merali dvaja - ja sublerou, v servise merkou a bola v poriadku - len podozrivo vydrzala 2300km namiesto beznych mojich 1400km tak mam podozrenie ze zlyhalo meranie.
no skusim to rozobrat za svetla ( alebo to mam radsej zaniest hodinarovi? ) - cim to pripadne namazat? nejaky odporucany typ vazeliny by nebol?
- mozno to od vyroby nemazu ako rock shox vidlice
No naposledy a jediny krat ked som skusil rozobrat a namazat radenie, som ho nedokazal poskladat nazad. Vyskocila vonku pruzinka a uz som ju nevedel spravne zaaretovat. Ale to bolo stare tourney. Od vtedy som presiel od acery po SLX a nemal som nikdy potrebu to rozoberat.
Gusto0 nefunkcne radenie vymacam v tech. benzine, oplachnem vodou, osusim a kvapnem don hustejsi olej. Pri komplet rozborke pouzivam aj vazelinu na trecie plochy.
Gusto0 : mozno to bude celkovo nieco s M8000, moje sice este radia /ale nemam na tom vela najazdene a vobec nie v nejakych horsich podmienkach/, ale presmykacova cast sa cas od casu na chvilku zasekne od nova a prave radenie tiez neviem, ci nemam s nim obcas nieco. Shimano radenie som mal od cias SIS, len 3 .. prve LX vydrzalo neuveritelne dlho , tusim az do 2013, kedy sa mi zlomil ram na ktorom som to vozil. Potom som mal v 2009 prvu vreziu XTR, kde slo odradit o 2 dole, to nefungovalo dobre /neskor to prerabali/ a teraz tieto XT.
No, vyzera, ze to naozaj je casty problem, tuna typek brutalne opravuje XTcko https://www.youtube.com/watch?v=B1C7KVNb1v0 .. a to iste SLXka. No, hlavne ze mne sa naposledny niekto smial v diskusii, ze je problem u mna a nie v packach .. stare dobre sthimano. K tomu este rocksrot , kolesa s novatecmi obute v papierovych schlbakoch a mozme ist na vyjazd
Všetkých ľudí si raz vôbec nepoznal. Človek takto občas nájde naj kamošov.
ja som sa takto spoznal s typkom s ktorym teraz casto komunikujem obchodne a mam u nich (priemselny globalny gigant) neskutocne obchodne podmienky, ktore by som nemal sancu za standardnych podmienok dosiahnut.
tiez suhlasim s volodaj....
napr. keby som ja s mojim okrajovym sportom - kajakovanim nechodil aj s cudzimi, tak sa nikam nedostanem. ostal by mi len kanal v ziline.
Heh sa mi paci ako dokazete generalizovat kvalitu SHIMANA na zaklade dvoch zasekavajucich sa paciek
Dvoch ? Zase si si nic poriadne neprecital, vsak ? .. tak si daj do googla "shimano m8000 shifter lever stuck" ty general .. a andrej25 dtto. Budete popierat aj nos medzi ocami
andrej25co funguje nehodnotim. Co nefunguje, ale malo byt, to kritizujem. Nemozem za to, ze ty jazdis na nejakych prastarych veciach, ktore funguju a nikdy si nic nove nevyskusal .. okrem toho asi potrebujes nove okuliare, pretoze v jednom poste som napisal kritiku radenia a zaroven som kladne ohodnotil kluky a kazety. Ale hejterom ako si ty sa clovek nikdy nezavdaci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Radiace packy ?
no skusim to rozobrat za svetla ( alebo to mam radsej zaniest hodinarovi? ) - cim to pripadne namazat? nejaky odporucany typ vazeliny by nebol?
- mozno to od vyroby nemazu ako rock shox vidlice
http://singletrackworld.com/forum/topic/xt-m8000-sticky-shifter-anyone-else
"It is their plot to get you all over to electric shifting"
Otazka je, ci sa nahodou toto nekazi po striekani vodou, kedy voda prejde cez bowdenovy otvor.
Ešte k tomu jeden z nich je lto, a to je profesionálny nespokojenec
ja som sa takto spoznal s typkom s ktorym teraz casto komunikujem obchodne a mam u nich (priemselny globalny gigant) neskutocne obchodne podmienky, ktore by som nemal sancu za standardnych podmienok dosiahnut.
tiez suhlasim s volodaj....
napr. keby som ja s mojim okrajovym sportom - kajakovanim nechodil aj s cudzimi, tak sa nikam nedostanem. ostal by mi len kanal v ziline.
Dvoch ? Zase si si nic poriadne neprecital, vsak ?
andrej25co funguje nehodnotim. Co nefunguje, ale malo byt, to kritizujem. Nemozem za to, ze ty jazdis na nejakych prastarych veciach, ktore funguju a nikdy si nic nove nevyskusal