hmm, ale trosku som sa zarazil ked som si to znovu precital, ale myslim ze celu trubku menia, nie len sedlovku, i ked som z toho v pomykove.
v specifikacii ramu je nasledovne ... Středová osa: BSA 68mm. Sedlovka: 30.0mm, na přání v ceně 30,9mm nebo 27,2mm. Řízení: Zero Stack - ZS - polointegrované, 1 1/8 bezzávitové.
a vo faq ...
Jaký průměr sedlovky je standardně dodáván u rámu RB?
Pevné rámy RB a rám IQ jsou v současné době standardně dodávány s průměrem 30.0mm. Na základě závazné objednávky je možné dodat rám s průměrem 31,8mm, 30,9mm popřípadě 27,2mm. Jiný průměr sedlovky není možný dodat. Celoodpružené rámy MonsterAM a MonsterEN jsou standardně dodávány s průměrem 30,9mm. Kompletní kola RB jsou dodávána s průměrem sedlovky 30,9mm.
ak ale menia celu sedlovu trubku, neovplyvnuje jej priemer bocnu tuhost ramu ? (cim sirsia, tym tuhsi)
Áno vo všeobecnosti má väčší prierez aj vyššiu tuhosť, no zvyčajne sa využíva väčší priemer aj kôli odľahčeniu. Nakoľko má vyššiu pevnosť, stačí použiť materiál tenšej hrúbky, tým pádom klesá hmotnosť. Zároveň sa tuhosť vyrovná menšiemu prierezu, ide tu však rádovo o gramy.
Ak je k dispozícií, volil by som 31,6 alebo 30,9 mm. Ide o v dnešnej dobe používanejšie priemery a do 31,6 nie je problém zohnať teleskopickú sedlovku.
bude rb crr tak tam moc teleskopicku sedlovku nevyuzijem, chvilku som uvazoval i o integrovanej sedlovke ale to som uz po chvili uvazovania zavrhol. Ramy standartne dodavaju s 30,0 priemerom co je dost nestastne, ale umoznuju i zmenu na 27,2 ci 30,9. Kedze teraz mam 27,2 sedlovku tak by mi dost vyhovoval tento rozmer a novu sedlovku by som kupil az casom, ale myslim ze nakoniec sa i tak rozhodnem pre 30,9.
este by ma dost zaujimalo okdial beriete thomsony sedlovky, hladam Thomson Masterpiece 30,9 rovnu v striebornej, dlzku zatial neviem (350-400), samozrejme kde sa to najviac oplati
pekne... keď ste pomohli vyriesit na co sluzia tie "gulicky" na elektr. vedeni...nevie niekto nahodou co znamena to znacenie na cestach? Poslednu dobu toho vidim vela a vsade, nie len na hlavnych tahoch ale aj na uplne odlahlych cestach...niekedy som to vôbec na cestach nevidel...aky to ma vyznam??
Toto ma kedysi zaujalo tak, ako aj gulky na drotoch. Nastastie som odpoved dostal pomerne rychlo a spal som ovela kludnejsie. Tie gulky bola nocna mora.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
RB ti dava na vyber hrubku sedlovej trubky?
uz je to OK
hmm, ale trosku som sa zarazil ked som si to znovu precital, ale myslim ze celu trubku menia, nie len sedlovku, i ked som z toho v pomykove.
v specifikacii ramu je nasledovne ... Středová osa: BSA 68mm. Sedlovka: 30.0mm, na přání v ceně 30,9mm nebo 27,2mm. Řízení: Zero Stack - ZS - polointegrované, 1 1/8 bezzávitové.
a vo faq ...
Jaký průměr sedlovky je standardně dodáván u rámu RB?
Pevné rámy RB a rám IQ jsou v současné době standardně dodávány s průměrem 30.0mm. Na základě závazné objednávky je možné dodat rám s průměrem 31,8mm, 30,9mm popřípadě 27,2mm. Jiný průměr sedlovky není možný dodat. Celoodpružené rámy MonsterAM a MonsterEN jsou standardně dodávány s průměrem 30,9mm. Kompletní kola RB jsou dodávána s průměrem sedlovky 30,9mm.
ak ale menia celu sedlovu trubku, neovplyvnuje jej priemer bocnu tuhost ramu ? (cim sirsia, tym tuhsi)
Ak je k dispozícií, volil by som 31,6 alebo 30,9 mm. Ide o v dnešnej dobe používanejšie priemery a do 31,6 nie je problém zohnať teleskopickú sedlovku.
este by ma dost zaujimalo okdial beriete thomsony sedlovky, hladam Thomson Masterpiece 30,9 rovnu v striebornej, dlzku zatial neviem (350-400), samozrejme kde sa to najviac oplati
Konecne mam jasno.
thx
aj ja som bol a dnes asi znova na oslavu