To by bolo pekné, ale - ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat... Všetky tie úvahy o preukazovaní pôvodu majetku spravidla narážajú na ústavné limity. Ešte si viem odôvodniť zabavenie nejakého fake oblečenia, alebo kradnutého majetku, ale vziať niekomu čokoľvek, lebo sa policajt domnieva, že si to nemohol dovoliť kúpiť, to sa dá v právnom systéme iba tažko predstaviť.
Možno zastavia našho počerneho obyvatela v drahej nike bunde, že dolu s nou. A dežo na to, to som nekupoval, to som čorkol. A policajt len zasalutuje, že pokračujte teda dalej.
Inak to vážne nie je lepší kandidát na miesto prezidenta cyklistického zväzu, ako Privara?
už nie je kandidát.
"SZC - Slovensky Zvaz Cyklistiky
Včera o 17:38 ·
Prítomní delegáti dnešnej konferencie SZC svojím hlasovaním rozhodli nasledovne:
Za prezidenta zvolili počtom hlasov 77 Petra Privaru, Rastislav Zoller získal 11 hlasov a Tomáš Legnavský 2 hlasy. Marianna Fiamová, Milan Horváth a Pavol Vermeš sa kandidatúry počas príhovoru vzdali.
Za nového kontrolóra si počtom hlasov 71 delegáti zvolili Ladislava Dobrovolného. Milan Jurčo získal 21 hlasov a Adrián Gazdík 3 hlasy.
Novozvolenému prezidentovi a kontrolórovi gratulujeme a prajeme veľa síl a správnych rozhodnut"
Však to je tak taký hnoj ako bol v hokeji... nič nerobia prospešné, len sa tlapkajú po pleci, akí sme naj, lebo sagan... mali by si tam pomaly nanominovať velitsovci podobne ako v hokeji šatan a lintner a poslať tie staré skorumpované kádre do dôchodku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: popripade aj jezusamamvpazi sa moze vyjadrit tiez
https://hnonline.sk/svet/1679122-nosite-znackove-oblecenie-holandska-policia-vas-z-neho-bude-moct-vyzliect
Keby si ho tam celého nechali...
Ono sa pekne nadava a tak, len si treba uvedomit ze cela ta nasa Europa je top miesto na tejto zemi v takmer vsetkom.
už nie je kandidát.
"SZC - Slovensky Zvaz Cyklistiky
Včera o 17:38 ·
Prítomní delegáti dnešnej konferencie SZC svojím hlasovaním rozhodli nasledovne:
Za prezidenta zvolili počtom hlasov 77 Petra Privaru, Rastislav Zoller získal 11 hlasov a Tomáš Legnavský 2 hlasy. Marianna Fiamová, Milan Horváth a Pavol Vermeš sa kandidatúry počas príhovoru vzdali.
Za nového kontrolóra si počtom hlasov 71 delegáti zvolili Ladislava Dobrovolného. Milan Jurčo získal 21 hlasov a Adrián Gazdík 3 hlasy.
Novozvolenému prezidentovi a kontrolórovi gratulujeme a prajeme veľa síl a správnych rozhodnut"