A tu nastupuje výhoda batôžkárov, ktorí vláčia v batôžku pláštenku a prípadne návleky, alebo tenké termo
Nj batoztek na cestaku...
Neplanoval som ist po tme ale tak clovek mieni...ved to poznas
Ale islo mi len o ten pocit ze som videl ako tam stoji ta kompa a vedel ze za chvilu pojde tak som makal co to slo a usla mi asi o 30s
To je jedno či 30s alebo viac alebo menej
Bol som pojazdiť pred pár rokmi Muráň, cestou naspäť mi vlak z Červenej Skaly ušiel tak, že som ho videl odchádzať, nasledujúci išiel asi o 6 hodín
tak som si povedal, že to dám po asfalte - na horáku - do Spišskej Novej Vsi - cca 50+ km a iba jeden väčší kopček - Grajnár - tak totálne do.ebaný som to dal.
Prídem na stanicu a na tabuli vidím, že pred minútou odišiel rýchlik do Košíc
V tom sa ozvalo hlásenie, že mešká 15 minúť - hurá
scarinko: Ináč batôžtek 7l nosím aj na cesťáku - ***** čo si kto myslí - jazdím preto že chcem a nie preto aby som vyzeral ako profík
a analógovú zrkadlovku si asi nedám na krk
A este krajsie to vychadza pre ludi, co dochadzaju do TT a z vlaku chcu presadnut na bajk do prace Ved listok na den na vlak stoji 2,5€. To sa oplati si ho zobrat so sebou do ciela cesty.
Nic nenaserie cloveka viac ako nutnost zoskrabovania zaverecnej hnedej "bodky" z tretier po inak idylickom vyjazde.
Hneda "bodka" , rozumej biologicky odpad z traviaceho ustrojenstva jedneho z domestikovanych stvornohych masozravcov. V skutocnosti to nie je bodka, ale znacna masa
podobne som si aj ja dnes nasiel - kukam ze cely pravy pedal je zapatlany nejakym divnym blatom, guca listia na tom prilepena, neda sa striast a zrazu cucham cucham, ved to hovno
jj tak veru. chcel som si vymenit retaz a opravit presmyk, no jbm na to, este to par dni vydrzi. Teraz mi to ***** na chodbe
--
ale inak mozno to ani nie je psie, tieto sviatky som dost casto videl v lese konske lajna. Asi som nejake prehliadol a rovno donho vletel. Ono sa to nezda, ale ked sa to rozpatle, tak to ***** rovnako ako psie, uz viackrat som si to vsimol. Boha, zase tema o hovne
Nastastie si ich po vybaleni odfotil, tak mam cim prepisat tu predstavu ako su hovnom zasrate .
Ak mas pinzetu, posparkaj sa v tom hovne. Ked v nom najdes seno, bude konske, ak nie, tak psie .
Este vsak moze byt, ze si natrafil na poklady, ktore v lese zanechala lesna zver.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nj batoztek na cestaku...
Neplanoval som ist po tme ale tak clovek mieni...ved to poznas
Ale islo mi len o ten pocit ze som videl ako tam stoji ta kompa a vedel ze za chvilu pojde tak som makal co to slo a usla mi asi o 30s
Bol som pojazdiť pred pár rokmi Muráň, cestou naspäť mi vlak z Červenej Skaly ušiel tak, že som ho videl odchádzať, nasledujúci išiel asi o 6 hodín
tak som si povedal, že to dám po asfalte - na horáku - do Spišskej Novej Vsi - cca 50+ km a iba jeden väčší kopček - Grajnár - tak totálne do.ebaný som to dal.
Prídem na stanicu a na tabuli vidím, že pred minútou odišiel rýchlik do Košíc
V tom sa ozvalo hlásenie, že mešká 15 minúť - hurá
a analógovú zrkadlovku si asi nedám na krk
https://www.cas.sk/clanok/676318/trnavcania-ho-budu-mat-ako-jedini-na-slovensku-parkovaci-dom-pre-bicykle-za-500-000/
Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/parkovaci-dum-pro-kola-hradec-kralove-dwn-/domaci.aspx?c=A130218_160630_hradec-zpravy_kvi
CZ 0,2 EUR/den
SK 12-24 EUR/den
My sa tu mame neskutocne dobre
https://www.cas.sk/clanok/676318/trnavcania-ho-budu-mat-ako-jedini-na-slovensku-parkovaci-dom-pre-bicykle-za-500-000/
na co to bude dobre za tie peniaze ?
nepytam sa na vyhody pre toho, kto to postavi ...
to určite využije každý trnavák
Hneda "bodka" , rozumej biologicky odpad z traviaceho ustrojenstva jedneho z domestikovanych stvornohych masozravcov. V skutocnosti to nie je bodka, ale znacna masa
podobne som si aj ja dnes nasiel - kukam ze cely pravy pedal je zapatlany nejakym divnym blatom, guca listia na tom prilepena, neda sa striast a zrazu cucham cucham, ved to hovno
--
ale inak mozno to ani nie je psie, tieto sviatky som dost casto videl v lese konske lajna. Asi som nejake prehliadol a rovno donho vletel. Ono sa to nezda, ale ked sa to rozpatle, tak to ***** rovnako ako psie, uz viackrat som si to vsimol. Boha, zase tema o hovne
Ak mas pinzetu, posparkaj sa v tom hovne. Ked v nom najdes seno, bude konske, ak nie, tak psie
Este vsak moze byt, ze si natrafil na poklady, ktore v lese zanechala lesna zver.