Srsen Dokial mi pod zadkom nebzuci elektromotor, vzdy budem mat k zdraviu blizsie, ako ti ludia, ktorym tam bzuci , odhliadnuc od zdravenia/nezdravenia.
Kaprak Ked kopec nevyslapem ani s 22x42, bude to znamenat, ze nastal cas zostat na rovine/pahorkatine. Ked mi ta kombinacia nebude stacit ani na rovine, to uz bude signalom, ze si mam najst ine, pokojnejsie hobby.
Nemam v plane skoncit v krematoriu. Odidem za mojich podmienok, tj z poslednych uspor si objednam diskretny let vrtulnikom ponad nepristupne doliny v Tatrach a vyskusam si, ake je to lietat bez padaku a snad tie "human jerky" ktore dole dopadnu, nikto okrem zvery nenajde.
Vsetko mam premyslene, ale samozrejme, ide o vzdialenu buducnost, o cca 50 rokov, resp. v zavislosti od stavu mojej ludskej schranky.
Ide o aktualnu verziu planu a dokym nebude realizovany, bude zaroven aj pracovnou verziou. Dobre viem aky ma clovek vplyv na zivotne prostredie, preto raz za cas svoj plan prehodnotim a prisposobim novopredpokladanym podmienkam .
presne nieje to také lahké vyskočiť v ústrety tvrdej zemi... bol som si skočiť kyvadlový zoskok z pezinského 110metrového komína....
spraviť ten krok do prázdna som spravil až na druhý pokus.... síce vieš že si istený..ale lano máš za chbtom.. ničoho sa nedržíš...a dole vidíš betón a miniatúrnych ludí.... naozaj debilný pocit...
Ale predstav si ,ze zijes v dobe za 50 rokov,dochodky sa uz davno nevyplacaju a nasetrit si na ten osudovy let vrtulnikom aj tak nie ne z coho,tak si len predstavis,ake by to bolo fajn skocit a namiesto toho chcipnes od hladu,chory,zabudnuty...
misopetrovic Stojac tam hore na tom komine, zmyslal si ako mlady clovek plny sily, ktory ma cely zivot este len pred sebou. Skus si vramci filozofickej chvilky predstavit, ze mas cca 80 r, bicyklovat uz nejaky ten rok nemozes lebo nevladzes a aj 200m do obchodu a naspat s plnou taskou ti robi problem. Vtedy si uvedomis, ze za chvilu mozno budes v domove dochodcov, a nejaka korpulentna sestricka ti bude musiet kazdy den pomahat s rannou toaletou. Zmyslal by si potom inak.
kajto Ked clovek pocas aktivneho pracovneho zivota nadobudne nehnutelnost do osobneho vlastnictva, v dochodku bude moct vyuzit reverznu hypoteku a ziskat tak prostriedky na let . Tazko presne predpovedat ako bude vyzerat svet o 50 rokov. Do hry vstupuje velke mnozstvo premennych, vacsinu z ktorych nevie samotny jedinec ovplyvnit.
Síce bez teatrálneho letu, ale funkčné: http://www.dignitas.ch/?lang=en
žiaľ, v tejto katolibanom premorenej prdeli vesmíru tak skoro možnosť voľby nebude.
Orientačná MOC okolo 10 kilofrankov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ved to je strasne drahe. Tych 50centov.. radsej zabalim pedal do igelitky za 9 centov
tulenik Nejestvuje nejaka alternativna ...nealkoholicka verzia?
Mozno si raz aj Ty budes musiet vybrat,ze bud jazdit ebajk,alebo vobec....
Potom co si vyberies?
Vsetko mam premyslene, ale samozrejme, ide o vzdialenu buducnost, o cca 50 rokov, resp. v zavislosti od stavu mojej ludskej schranky.
spraviť ten krok do prázdna som spravil až na druhý pokus.... síce vieš že si istený..ale lano máš za chbtom.. ničoho sa nedržíš...a dole vidíš betón a miniatúrnych ludí.... naozaj debilný pocit...
kajto Ked clovek pocas aktivneho pracovneho zivota nadobudne nehnutelnost do osobneho vlastnictva, v dochodku bude moct vyuzit reverznu hypoteku a ziskat tak prostriedky na let
http://www.dignitas.ch/?lang=en
žiaľ, v tejto katolibanom premorenej prdeli vesmíru tak skoro možnosť voľby nebude.
Orientačná MOC okolo 10 kilofrankov.