vyplet je zo zaciatku sezony ,bo som menil rozrazeny rafik ,nie je povodny- vyplet nejaky obycajny 2mm cierny co bolo poruke az cim prv jazdim ...dam to teda potom komplet prepliest ,mate nieco realne vyskusane na vahe vypletu nezalezi hlavne pevnost, aby som s tym nebol v servise jak na klaviri ked chcem jazdit... dlzka 272-3mm?
"Obyčajný čierny" môže aj znamenať že to budú pozinkované špice od pokútneho číňana a ich pevnosť 0 tak už neexperimentuj nabudúce.
Snáď by si nechcel do bicyklového kolesa pchať 3mm hrubé špice!? Treba vybrať kvalitné nerezky a nie sa snažiť dať hrubšie.
A dĺžku treba zrátať/zmerať takže nik nevie či tam máš 272mm.
ach jaj, zas sa tu niekto snazi robit z niekoho debila ,272 alebo 273 mm dlzka,ked najdes 3mm vyplet posli odkaz
som zvedavy ,cinske spice to nie su ,praveze na veciach co maju drzat nesetrim ,kto ma pozna vie ze radsej kupim drahsiu kvalitnejsiu vec ,ked to suri spokojim sa s docasnym riesenim ,ale ziadne sracky by som na bajk nedal....ide najmenej o moje zdravie ...ked uz tak si aspon mohol hodit odkaz na tie kvalitne nerezky ...je tu kopec ludi ,ale fakt sa skoda co opytat ,vacsinou sa ozvu len egohonici atd. k fundovanej odpovedi sa clovek dostane len ojedinele ...ale skusil som ...
to je pekne ,ale dlzka 272mm ani 273 tam nie je ,uznavam ze ta pomlcka v mojom prispevku sa dala zle pochopit ,clovek sa snazi pisat strucne a potom vznikaju nedorozumenia ...aby bolo jasne ,nechcem 3mm vyplet ,ale vyskusany kvalitny 2mm ...
Čo tam máš teraz? Asi dve sezóny (odvtedy čo som zlikvidoval bývalé ráfiky v Livignu) vozím DT Swiss Champion a zatiaľ ani jedna nestrelila. Niektoré sú už od konárov poohýbané ale zatiaľ držia.
praveze neviem presne ,to co mal juro "nasklade" -ciny nema ,len overene veci ale ja tomu asi davam viac zabrat ,maly skill -vacsia vaha a trosku odvahy no a momentalne je mimo, takze sa tazko spytam ...docasne mi dnes pomohol rado od kubicu az si mozem pojazdit do konca dovolenky -tyzdna ,dufam ze vydrzi ... takze kuknem aj tie sampionky ...dik
kvakob odpisal som ti len tak ako si sa pytal a ako som pochopil, stretavam sa s ludmi co si naozaj myslia ze 3mm s*****mi vyriesia svoj problem a podla toho ako si to napisal si presne do toho zapadol takze moja odpoved bola k veci bez zbytocnych ......
Ale ok. Uz som tiez na vazkach ci niekedy nieco na tomto fore skusim poradit alebo radsej uz vobec nic.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Obyčajný čierny" môže aj znamenať že to budú pozinkované špice od pokútneho číňana a ich pevnosť 0 tak už neexperimentuj nabudúce.
Snáď by si nechcel do bicyklového kolesa pchať 3mm hrubé špice!? Treba vybrať kvalitné nerezky a nie sa snažiť dať hrubšie.
A dĺžku treba zrátať/zmerať takže nik nevie či tam máš 272mm.
Ďakujem za skorú odozvu .
som zvedavy ,cinske spice to nie su ,praveze na veciach co maju drzat nesetrim ,kto ma pozna vie ze radsej kupim drahsiu kvalitnejsiu vec ,ked to suri spokojim sa s docasnym riesenim ,ale ziadne sracky by som na bajk nedal....ide najmenej o moje zdravie ...ked uz tak si aspon mohol hodit odkaz na tie kvalitne nerezky ...je tu kopec ludi ,ale fakt sa skoda co opytat ,vacsinou sa ozvu len egohonici atd. k fundovanej odpovedi sa clovek dostane len ojedinele ...ale skusil som ...
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/484830-zakon-vymedzi-hranice-antisemitizmu/
Na keru onu... Ked v definicii spomenu len Zidov, stane sa nepresna, kedze aj napr. Arabi patria k Semitom..
Ale ok. Uz som tiez na vazkach ci niekedy nieco na tomto fore skusim poradit alebo radsej uz vobec nic.