Vyborne .. dalsi rok minimalne zavreta cast mosta a predieranie sa chodcami. Nevadi, ze nemame povolenie .. dodatocne nam to povolia. Holt, co nie je dovolene volovi ..
Pokial budu existovat neporiadni psickari (nevychovavaju svojich psoch, nezbieraju po nich a pod.), budu existovat aj taki, ktori riesia "psi problem" po svojom. Tym nechcem ospravedlnovat protizakonne a neeticke chovanie dotycneho, ale psickari by si mali uvedomit, ze ide o reakciu na pocin/necin z ich radov. Myslim, ze dost by pomohlo aj zavedenie pravidiel pre vlastnenie psov, resp. domacich zvierat. Bez uspesneho absolvovania vycviku (nielen zvierata ale aj majitela) a psychotestov....ziadny narok na vlastnenie.
trosku to prehnal ale ma aj pravdu - pes za to nikdy nemoze - moze za to majitel.
inac vcera - po poli bezia 3 srny a stvrta inym smerom, ku mne - pozeram ci jej ne..ebe a ked to prislo blizsie bol to velky pes. nikde nikoho - asi usiel z dediny na zatrty.
Čiastočne. Ale povinný výcvik a psychotesty aj na čivavu alebo maltezáka? Za to že niektorí sa za volantom správajú ako "debili" predsa nevezmem šróbovák a nezačnem ničiť lak na všetkých zaparkovaných autách na sídlisku. Podobne vidia niektorí aj všetkých bajkerov a chcú im teda čo najviac obmedziť vstup do lesa.
Kristina Na psychotesty sa da pozerat z viacerych aspektov. Nevycviceny pes vo vlastnictve osoby, ktora ma sklon k agresivite, sa moze premenit na "zbran" nebezpecnu pre okolie. Psychotesty by dalej mohli sluzit aj na ochranu samotneho zvierata pred clovekom . O nutnosti vycviku asi ani netreba diskutovat (jedine, ze by si mala nejaky konstruktivny prispevok/namietku).
Pasivna agresia voci vodicom a ich majetku sa deje tiez,ale skor ma asi suvis s parkovanim "na debila".
Oznacenim konania jedinca z clanku ako nezakonneho a neetickeho som snad dostatocne vyjadril moj nesuhlas s jeho konanim .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.flickr.com/photos/147930637@N04/sets/72157677682745867/
Vyborne .. dalsi rok minimalne zavreta cast mosta a predieranie sa chodcami. Nevadi, ze nemame povolenie .. dodatocne nam to povolia. Holt, co nie je dovolene volovi ..
Opravuju nieco pod lavkou, nosniky alebo neviem co, ale myslim, ze to suvisi aj s hentym.
https://www.facebook.com/novenivy/photos/a.1379556658810279/2011363815629557/?type=3&theater
jezus: "hľadáme riešenia pre lepšiu bezpečnosť chodcov a cyklistov"
inac vcera - po poli bezia 3 srny a stvrta inym smerom, ku mne - pozeram ci jej ne..ebe a ked to prislo blizsie bol to velky pes. nikde nikoho - asi usiel z dediny na zatrty.
síce gumeného, ale nezostalo z neho veľa
Pasivna agresia voci vodicom a ich majetku sa deje tiez,ale skor ma asi suvis s parkovanim "na debila".
Oznacenim konania jedinca z clanku ako nezakonneho a neetickeho som snad dostatocne vyjadril moj nesuhlas s jeho konanim