Jeden čas som uvažoval, že by som chcel chatu pri Malom Dunaji okolo Potône. Ale Slovakiaring to neznesniteľným hlukom úplne ***** na dlhých kilometroch, úplne zničili hodnotu tých pozemkov, ktoré boli predtým veľmi atraktívne.
S takymto pristupom by nikdy nikde nemohlo byt nic.Vsade cosi komusi vadi.
Veď prečo by sme nedopriali aj štvorkolkárom rachotiť v lese, však im to robí radosť, nie? Vtip je v tom, že relatívne malá skupinka nadšencov, ktorí majú záľubu v extrémne hlučnej zábavke, tyranizuje široké okolie. To nie sú dva dni v roku, kedy je F1 v Monaku, to je každý víkend v sezóne od rána do večera. Moji svokrovci žijú v Orechovej Potôni v obci a na nejaké príjemné posedenie na terase pri káve už stratili chuť.
Boli sme sa raz pozrieť v tom malkia a celý čas bolo počuť rev motorov z ringu....nič moc pre ľudí a niekto ešte pre zvieratá, ktoré majú lepšie vnímanie
F1 je nuda. Ja si radsej pozriem rally alebo kedysi bol serial GT1, to boli ine rachoty, potom to krachlo, lebo nikto nemal na auta. Ostal iba GT3 serial, ktory chodi aj na Slovakia ring.
To asi Gusto0 nemyslel podľa asymetrických piestov to budú V4 a to je naozaj overkill na gravel bike.
Na druhú stranu brzdného účinku nie je nikdy dosť
IDVert3X ... Nenechaj sa znechutiť ... ja som dnes dal prvýkrát žiletku od zrážky z autom pred dvoma mesiacmi .... pocity zmiešané keď som vychádzal z domu ale .... nemysli na zle veci , skús na pozitívne a užiť si pojazd .... vyberaj trasy kde je predpoklad menšej premávky v daný deň a hodinu ...
môj pojazd dopadol úžasne .... v Senci a koniec .... u Turbi -ho pri grile ... oficiálne mu udeľujem Řád zlaté vařečky 😘
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S takymto pristupom by nikdy nikde nemohlo byt nic.Vsade cosi komusi vadi.
http://www.tvnoviny.sk/zahranicne/1967850_medved-napadol-mladika-holy-zivot-si-zachranil-netradicnym-sposobom
Na druhú stranu brzdného účinku nie je nikdy dosť
https://auto.sme.sk/c/22144035/honda-zostrojila-najrychlejsiu-kosacku-na-svete.html
https://auto.sme.sk/c/22144035/honda-zostrojila-najrychlejsiu-kosacku-na-svete.html
To je taka absurdnosť, ako ked sa v sovietskom zväze chvalili, že maju najväčších trpazlíkov na svete, mali až meter 80cm.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
môj pojazd dopadol úžasne ....