Ozaj prosim vas. Dnes pocas prechadzky som si simol, ze na mhdcke je oznam, ze dopravny podnik v Kosiciach, Presove a Bratislave su v strajkovej pohotovosti.
Nedávno to v tv dávali. Štát im nechce vyplatiť kompenzácie za ušlé zisky. Cestujúcich by sa to “zatiaľ” nemalo dotknúť. Ale nevylúčili, že k tomu pristúpia.
Jaro, postavil na zadné a nejak zvláštne som natočil predne koleso na opačnú stranu, ako som to skúšal v 2018.Ostali asi 2cm od vytahovych dverí, ale v poho som to dal. Dúfam že ja dement? to harakiri nezabudnem do zajtrajška.
V tom vytahu bacha, kamosovi sa spriecil bajk, riaditkami vyryl riadnu ryhu do betonu na medziposchodi, znicil bajk a bol rad ze to jeho nejak nesprajclo. Stihol zmacknut stopku.
U svokrovcov som do soc. výťahu s vnútornými dverami normálne dal bajk na zadnom kolese - 760 a full v L-ku. Už im prerobili na väčší, nie je to už taká zábava isť v ňom s bajkom
u nas tiez nie su vnutorne dvere vo vytahu a uz parkrat mi to chytilo riadidla. Riadna ***** Mam rezervu asi 5cm. A mam este 26-tku bike. S 29-inou by to bolo na milimetre.
Za steny ma este nikto nedodzubal, lebo ich utriem. Aj podlahu. A ked pridem uplne ako prasa, tak pozametat a vytriet od vchodu az k bytu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://twitter.com/Datoworld/status/1376185467310379016
Netusite niekto o co ide?
rozobral si ho ? alebo si ho postavil na zadné koleso ??
Za steny ma este nikto nedodzubal, lebo ich utriem. Aj podlahu. A ked pridem uplne ako prasa, tak pozametat a vytriet od vchodu az k bytu.
https://twitter.com/i/status/1376530092310978561