Peticia proti vystavbe dalsej spalovne, vdaka ktorej sa dalej zvysi zataz uz tak tazko skusaneho uzemia pri terajsej spalovni a Slovnafte. Nova spalovna znamena aj dovoz odpadov zo zahranicia a znecistovanie nasej krajiny dalsimi toxickymi splodinami. O peniaze ide v prvom rade...
Link treba skopirovat / oznacit cely rucne, inak sa nenacita spravna stranka:
Neviem preco som mal pocit, ze som url tag aj vyskusal a nezafungoval. Asi to bude tym, ze pri niektorych linkoch naozaj nefungoval co si spominam. Upravil som povodny link.
Decathlon ma vo vedlajsom vlakne inzerat na pracovnu poziciu. No zaujalo ma, aky moze mat zakaznik zazitok z nakupovania, aby bolo pridavne meno vyhviezdickovane...
"V súlade s našimi hodnotami a potrebami zákazníkov Ti poskytneme všetko, aby si bola/bol za krátky čas schopný/á poskytnúť našim zákazníkom ***** zážitok z nakupovania a pritom získaval/a cenné skúsenosti, ktoré budú prínosom pre Tvoj rozvoj v oblasti individuálnej zodpovednosti, ktorú časom nadobudneš."
Ja som sa čudoval, aké boli predavačky (v BB) milé. Už som si zvykol, že predavačov skôr otravujem svojím nakupovaním...
Ale internetový obchod decathlon neodporúčam. Gate objednané "M" boli XXL alebo akú majú tú maximálnu veľkosť.
Fixska,pravdu máš.Tiež ich mám niekoľko,dala sa z krčmy poslať pohľadnica,niekoľko som ich zo
Škótska poslal na rodnú hrudu 😃.Ale aj tu na slovači to niekde mávali.
Tieto to boli 🙂 reklama na Mtv, filmy, produkty....
sice som v decathlone na svk neviem ci niekedy bol, ale ludia, poviem vam, v beznom obchode na svk su casto/zvacsa predavaci/ky hrozni. Proste bezny pristup "mam nanic den, aj ty ho budes mat nanic, idem na teba vrcat, zazerat, otravujes ma".
Ked si to tak spatne spomeniem, ani sa necudujem, ze kolegovci sem tam utrusili ze zakaznici pochvalili ze 'prijemny predavac brigadnik', ked som na ludi bol proste co by mi prislo ze 'slusne, milo, s usmevom na tvari, pokusit sa pomoct' - taka zakladna sluzba.
Ale vzdy ked sa vratim na svk, tak vidim ze je to nieco 'extra' - pomaly depku mam po navsteve potravin
Komu je luto vyhadzovat neposkodene mensie kartonove krabice zo zasielok, moze ich nazbierat aspon 10 kusov a bezplatne ich odovzdat v najblizsom vydajnom mieste Zasielkovne.
Jezus ako násťročný som mal tú česť odpchavať 25m upchatého kameninového splašk. potrubia. Z hovnobsahu a pridruzeneho papiera sa dokaze pod tlakom spravit takmer betón, ktory treba prebijat "vší" silou. Odvtedy ked vidim pri hajzli cudzie predmety zbystrim pozornost a premietnem si vsetky scenare, ktore mozu nastat nasledne si idem spravit kavu
A to bol len papier. Ja som vzdy pozeral na tie vlhcene obrusky s nedoverou, lebo ta ich struktura a pruznost/pevnost vo mne nevzbudzovala doveru (ze by boli schopne sa po splachnuti rozpadnut/rozlozit ako toaletak). Treba info posunut hlavne partnerkam, tie su asi väcsinove uzivatelky tohto produktu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Link treba skopirovat / oznacit cely rucne, inak sa nenacita spravna stranka:
https://www.mojapeticia.sk/campaign/nie-spalovni-nebezpecneho-odpadu-v-slovnafte---chranme-nase-zdravie-a-zivotne-prostredie!/7d479ba5-bedc-4357-8749-3bbd1ab36327
Alebo este jednoduchsie, ale skaredsie takto
https://www.mojapeticia.sk/campaign/nie-spalovni-nebezpecneho-odpadu-v-slovnafte---chranme-nase-zdravie-a-zivotne-prostredie!/7d479ba5-bedc-4357-8749-3bbd1ab36327
Obe metody su popisane pri vkladani linku cez tagy
"V súlade s našimi hodnotami a potrebami zákazníkov Ti poskytneme všetko, aby si bola/bol za krátky čas schopný/á poskytnúť našim zákazníkom ***** zážitok z nakupovania a pritom získaval/a cenné skúsenosti, ktoré budú prínosom pre Tvoj rozvoj v oblasti individuálnej zodpovednosti, ktorú časom nadobudneš."
maju to tak aj na ich vlastnej stranke
edit: dlhsie vedenie ale uz mi to doslo ako je to myslene.
"Jednou z hlavných úloh Športového poradcu je poskytnúť 5 -hviezdičkový zážitok"
Ale internetový obchod decathlon neodporúčam. Gate objednané "M" boli XXL alebo akú majú tú maximálnu veľkosť.
Škótska poslal na rodnú hrudu 😃.Ale aj tu na slovači to niekde mávali.
Tieto to boli 🙂 reklama na Mtv, filmy, produkty....
Ked si to tak spatne spomeniem, ani sa necudujem, ze kolegovci sem tam utrusili ze zakaznici pochvalili ze 'prijemny predavac brigadnik', ked som na ludi bol proste co by mi prislo ze 'slusne, milo, s usmevom na tvari, pokusit sa pomoct' - taka zakladna sluzba.
Ale vzdy ked sa vratim na svk, tak vidim ze je to nieco 'extra' - pomaly depku mam po navsteve potravin
https://www.facebook.com/vodaakonapoj/videos/1806221726613792/
Avšak pre mladú užitočné sa učiť z našich skúseností
https://biocare.sk/ekozber