Ty si v tej faze mam pocit uz par rokov. Menej vymyslaj a viac jazdi. Vlastne Ty viac nejazdi, jazdis dost. Takze len menej vymyslaj.
Ano, v podstate asi tak, ale 3 roky som nevymyslal, som ale pritlaceny okolnostami
Vyzera, ze ak pouzijem offset shock mount, tak mi dvihne stred o centak. To je celkom fajn. Vidlu viem min. o polcentaka dvihnut tiez, tak uvidime
to ma z toho ze sa stale drzi nejakeho ramu, a aj tak mu tom praskne
No pozor .. musis rozlisovat XC a AM/EN. XCcko som praskol 2 ramy, nahradu som drzal v skrine 4 roky .. lenze, treba poladit odpruzenie a posed
Na AM/EN mam len Reigna, lenze na stary model sa nedal dat tlmic s nadrzkou. Reign X ano, lenze to je ram na 160-170mm vidlicu, ktoru nechcem, preto to riesim .. aj to , ze to je trosku tazke a pomale na expedicne vyjazdy. Teda okrem smeru dole
No pozor .. musis rozlisovat XC a AM/EN. XCcko som praskol 2 ramy, nahradu som drzal v skrine 4 roky .. lenze, treba poladit odpruzenie a posed
Na AM/EN mam len Reigna, lenze na stary model sa nedal dat tlmic s nadrzkou. Reign X ano, lenze to je ram na 160-170mm vidlicu, ktoru nechcem, preto to riesim .. aj to , ze to je trosku tazke a pomale na expedicne vyjazdy. Teda okrem smeru dole
najhorsie je vylepsovat a ladit stary model, co ked zasa praskne? a mozes odznova
idealne mat nejakeho AM obojzivelnika , a jeden pevnak a mas pokoj
Ja neladim stary model to by nedavalo zmysel, len by som prehodil ram. Nahrada je samozrejme uplne novy model, novy ram, atd. Na starom som mal vsetko 100% ako ma byt, lenze to trvalo asi rok, dva nez som k tomu dospel. To nie je len tak .. nahadzat komponenty a vyrazit. To je komplikovany proces trvajuci a trvajuci a hocco ti to pokazi. Napr. to, ze si clovek zvykne, ze korene nedrncaju
edit1: ale ved presne tak to mam .. jeden AM/EN bajk a jeden skoro HT. HTcko mat nemozem, musi to byt odpruzene aj vzadu, preto XC full.
edit2: AM bajk vysku teraz riesim preto, lebo mam nizsie stred o 2.5cm a chytam vsade vsetko pedalom.
nevieš kedy majú nabehnúť peniaze na účet lebo v zmluve to nieje a je tam že do 10000 nových zákazníkov a mne nejako nechodia ale nechce sa mi veriť že by 10000 nazberali
vtedy co sme boli v tej opustenej nemocnici razsochy, mali sme velke stastie ze tam zrazu neprileteli policajti a nestrielali http://www.sme.sk/c/7519869/policajti-strielali-do-ruin-nemocnice.html?ref=njct
to by bol teda pruser, uplne ako v nejakej pocitacovej hre. a v diskusii pisu, ze uz vyse rok tam chodia strielat
LOOOL .. iron.hide, tak toto je fakt sila. No, nerad sa do politiky miesam, ale fakt mam pocit, ze za Kalinaka maju policajti raj na zemi .. ups, v bananistane
Keby slo len o buranie. Ide o to, ze strelba ostrymi bez pripravy objektu a preverenia, ze sa tam nikto nenachadza je cista sialenost. A je to len par sto metrov od obyvanej zony - aj odrazeny naboj moze zabit. Za toto by v normalnom state padol ako minister, tak aj sef policie a sef daneho utvaru. A osobne si myslim, ze by mal byt zo sluzby vyradeny aj kazdy jeden clen tej jednotky a mal by mu byt zruseny zbrojny preukaz / zakazana drzba zbrane. Ved normalny zdravy jedinec si pri takomto pouziti zbrane pri obyvanej zone musi uvedomit rizika a teda ju ani nepouzije kym nejde o stav nudze / ohrozenia. To musia byt cisti vygumovani dementi komplet cela jednotka. Ani psychotestami na zbrojny preukaz by nemohli prejst...
P.S. Podobnost s niektorymi polovnikmi strielajucimi tesne za obcou, pripadne strielajucimi svojich partakov lebo "nieco sa hybe", cisto nahodna...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.soof.sk/utahovak-shaman-tapered
je to lepšie ako ježko?
Ano, v podstate asi tak, ale 3 roky som nevymyslal, som ale pritlaceny okolnostami
Vyzera, ze ak pouzijem offset shock mount, tak mi dvihne stred o centak. To je celkom fajn. Vidlu viem min. o polcentaka dvihnut tiez, tak uvidime
No pozor
Na AM/EN mam len Reigna, lenze na stary model sa nedal dat tlmic s nadrzkou. Reign X ano, lenze to je ram na 160-170mm vidlicu, ktoru nechcem, preto to riesim
Na AM/EN mam len Reigna, lenze na stary model sa nedal dat tlmic s nadrzkou. Reign X ano, lenze to je ram na 160-170mm vidlicu, ktoru nechcem, preto to riesim
najhorsie je vylepsovat a ladit stary model, co ked zasa praskne? a mozes odznova
idealne mat nejakeho AM obojzivelnika , a jeden pevnak a mas pokoj
edit1: ale ved presne tak to mam
edit2: AM bajk vysku teraz riesim preto, lebo mam nizsie stred o 2.5cm a chytam vsade vsetko pedalom.
Edit. Pohľadal som na nete, žial len toto...
Mne to pripísali cca do týždňa
to by bol teda pruser, uplne ako v nejakej pocitacovej hre. a v diskusii pisu, ze uz vyse rok tam chodia strielat
P.S. Podobnost s niektorymi polovnikmi strielajucimi tesne za obcou, pripadne strielajucimi svojich partakov lebo "nieco sa hybe", cisto nahodna...