Apropo a kde je Jezus? Posledný príspevok 23.12.2014...
nie je dolezita posledna reakcia, ale datum poslednej navstevy, a to je 12.1.
takze neboj, nezahynul niekde v lavine
teda nie ze by som to nejako sledoval, len ma obcas zaujima kam zmizli vsetci ti ludia co tu svojho casu casto pisali ludia prichadzaju a odchadzaju, vacsinou je hlavnym faktorom dieta ale nevravim, ze to je aj jezusov pripad
<Cichoslav I.> ***** uhori
<Borek> promiň nemohl bys použít diakritiku? nevím na které straně toho "uhori" má být čárka... nevím tedy jestli jde o proroctví nebo stížnost...
A sprostí Francúzi si robia prdel ďalej, zbytočne provokujú. Chodím pomaly raz mesačne do Paríža do firmy, chodím lietadlom. Mám sa teraz kvôli "srande" báť, že ma na letisku, alebo nikde na ulici od˙˙be náboženský fanatik? Keď raz viem, čoho sú schopní títo atentátnici, tak budem provokovať naďalej, nech si to odnesú zas nevinní...
mne sa zda pokrytecke, ked zapad place nad obetami ,,zlych,, radikalov, pri tom, nikto sa nepozastavuje nad obetami zaujmov zapadnych krajin v afrike, azii... ked si francuzke lietadla zabombardovali v libii, kolko tam bolo nevinnych obeti?
Mame slobodu prejavu... To ze by tie karikatury prestali robit by znamenalo ustupenie nejakemu inemu nabozenstvu....
Nemozes agresorovi ustupit lebo si uvedomi ze ma moc s tebou manipulovat....
Sloboda prejavu je utópia....pokiaľ si pamätám, islamskí duchovní vodcovia najprv prosili o stiahnutie "karikatúr" za čo ich redakcia vysmiala a ešte priliali olej do ohňa. Muselo to skončiť tak ako to skončilo? Pokiaľ "sloboda prejavu", ako to ty nazývaš, existuje, beriem to tak, že to čo spravili tí teroristi bol tiež len slobodný prejav. Prejav ich hnevu z verejného výsmechu ich viere. Nikto ich k tomu nedonútil, cítili to tak...
Ja ich neobhajujem, ale na čo to je celé dobre? Cielene provokovať, ohradzovať sa demokraciou, ale keď pohár pretečie a dôjde k brutálnemu činu, ideme odsudzovať, pochodovať a všetci sa posrať. Keď raz viem aká je z toho hrozba, čo môžem zapríčiniť, nerobím to. To nieje prejav slabosti alebo zastrašenia, ale ako sa hovorí MÚDREJŠÍ USTÚPI!!!
Pokiaľ "sloboda prejavu", ako to ty nazývaš, existuje, beriem to tak, že to čo spravili tí teroristi bol tiež len slobodný prejav. Prejav ich hnevu z verejného výsmechu ich viere. Nikto ich k tomu nedonútil, cítili to tak...
Sloboda prejavu znamená, že sa človek môže vyjadriť k čomukoľvek, ústne alebo písanou formou. To, čo spravili, títo vymletí extrémisti nie je žiadna sloboda prejavu. Je to obyčajná, surová a neodpustiteľná vražda nevinných ľudí.
A navyše, aj keď ich ďaľsí im podobní obhajujú džihádom a Koránom, tak to nemá s islamom nič spoločné, lebo okrem nevinných "neveriacich" zavraždili aj moslima (jeden z policajtov) a to je neodpustiteľné aj pre nich.
Mňa oslovil tento názor, myslím, že to dosť dobre vystihol.
Přes všechny sympatie k obětem a jejich blízkým bych si osobně nikdy nepřipnul odznáček Já jsem Charlie; hlásím se totiž k jiné tváři naší kultury, k té, která jistě zná laskavý osvobozující humor a ironii, polemiku vůči fanatismu a fundamentalismu, avšak odmítá vulgární projevy neúcty a nezodpovědné přilévání oleje do ohně nenávisti mezi lidmi a kulturami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie je dolezita posledna reakcia, ale datum poslednej navstevy, a to je 12.1.
takze neboj, nezahynul niekde v lavine
teda nie ze by som to nejako sledoval, len ma obcas zaujima kam zmizli vsetci ti ludia co tu svojho casu casto pisali
Browsers!
No áno niektorí viac viditelni zmiznú, ja som si napr. všimol, ze zmizol dynatom a canopus
ale mohol by dat aspon jednou vetou o sebe vediet. ze ako sa mu dari s tou tazbou, ci to este funguje alebo co.
a este by ma zaujimalo kam zmizol hellboy
Su chvile ked diakritika ma vyznam - je rozdiel ci "dieta" alebo "dieťa"
Pre mňa je top toto z lamer.cz:
<Cichoslav I.> ***** uhori
<Borek> promiň nemohl bys použít diakritiku? nevím na které straně toho "uhori" má být čárka... nevím tedy jestli jde o proroctví nebo stížnost...
http://www.scribd.com/doc/252613736/Charlie-Hebdo-PDF-14-01-2014#scribd
Nemozes agresorovi ustupit lebo si uvedomi ze ma moc s tebou manipulovat....
Ja ich neobhajujem, ale na čo to je celé dobre? Cielene provokovať, ohradzovať sa demokraciou, ale keď pohár pretečie a dôjde k brutálnemu činu, ideme odsudzovať, pochodovať a všetci sa posrať. Keď raz viem aká je z toho hrozba, čo môžem zapríčiniť, nerobím to. To nieje prejav slabosti alebo zastrašenia, ale ako sa hovorí MÚDREJŠÍ USTÚPI!!!
Sloboda prejavu znamená, že sa človek môže vyjadriť k čomukoľvek, ústne alebo písanou formou. To, čo spravili, títo vymletí extrémisti nie je žiadna sloboda prejavu. Je to obyčajná, surová a neodpustiteľná vražda nevinných ľudí.
A navyše, aj keď ich ďaľsí im podobní obhajujú džihádom a Koránom, tak to nemá s islamom nič spoločné, lebo okrem nevinných "neveriacich" zavraždili aj moslima (jeden z policajtov) a to je neodpustiteľné aj pre nich.
http://www.lidovky.cz/halik-ja-nejsem-charlie-ke-svobode-totiz-patri-zodpovednost-pqy-/nazory.aspx?c=A150112_153452_ln_nazory_hm