Netusil som, ze spustim takyto zapas. Ja pojdem az za dva tyzdne. Mam ale akysi problem s tym gpx - om. Prvym aj druhym. Skusil som import do Oziexplorera, Basecampu, GPS Track editora ... az TCX converter to zobral. Takze kludne bojujte dalej Aspon zalozite zaklad bike-mapy Bratislavy Ale vazne - dakujem za pomoc.
K starobe patri rozvaznost a k rozvaznosti odpor k okamzitemu zapalu pre kazdy novy produkt Takze stary dobry Ozi a kde nestaci tak Basecamp o ostatne len ked musim. Inak mam radsej Garmin Dakotu nez mobil. Je stavany do nepohody takze obvykle idem s Dakotou na riaditkach (navigacia ak treba a zaznam trasy) a v batohu mam beziace Endomondo na mobile - prida mi kalorie a hydrataciu co je zaujimave ale neberiem to doslova.
To chapem, problem ale je, ze gpx je klasicky otvoreny xml format a poniektore nemenovane firmy ho kriplia tak, ze skoda slov (Ozi, Garmin,atd.) A cmap predsa nie je novy produkt .. Palo TT povedz nieco, ved to existuje asi skor ako garmin .. a ako spravna stara aplikacia sa brani dalsiemu rozvoju
Na druhej strane sa mi otvara nozik ked vidim plt , kml a podobne veci
inak ked uz sa spominaju aplikacie - neda sa v Locuse nastavit aby pri nahravani trasy zobrazoval dole udaje ako cyklocomputer tak ako to robi Oruxmaps ? tj trip distance, cas, nadmorska vyska, rychlost atd ?
Plt, klm, gpx, Windows alebo Unix, iOS alebo Android, Specialized alebo Merida ... zivot je krasny pretoze je pestry - nechajme to tak. Otvaranie nozikov kvoli takej kravine? Mas aspon dajaky kvalitny? Znackovy? Napr http://tinyurl.com/nemf3zv
neda sa v Locuse nastavit aby pri nahravani trasy zobrazoval dole udaje ako cyklocomputer tak ako to robi Oruxmaps ? tj trip distance, cas, nadmorska vyska, rychlost atd ?
Da sa , ja to mam spravene tak, ze v pravom bconom panely mam pridanufunkciu "dashboard" :
- podrzanim na ikonke sa ukaze moznost vybrat si z dashboard, niekolko druhov roznych obarzoviek, je tam aj cyklo, a daju sa editovat
- potom uz staci len obcas kliknut na ikonku a tato "dashboard obrazovka" sa zobrazi ako taka polopriesvitna vrstva
- dalsim kliknutim ju mozes pocas navigacie odstranit
Ja to tak mam na LOCUS PRO, upravoval som si jednu obrazovku podla seba, treba skusit a chvilu sa s tym pohrat, alebo original obrazovky, ktore su v programe.
Ak sa nebude obzerat .. .. inak ale viem preco Philj ma pocit, ze je to rychle cez Novy Most. To robi ta obchadzka. Predtym sa to preslo za 15-30 sekund, dnes to obchadzat snad 5 minut
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
streetview nepomoze
takto by sa dalo porovnat aka je premavka v rovnakom case na roznych miestach
a pista by sa mohol z toho vlaku / autobusu ozvat
Na druhej strane sa mi otvara nozik ked vidim plt , kml a podobne veci
inak startuje na Hlavnej stanici
Da sa , ja to mam spravene tak, ze v pravom bconom panely mam pridanufunkciu "dashboard" :
- podrzanim na ikonke sa ukaze moznost vybrat si z dashboard, niekolko druhov roznych obarzoviek, je tam aj cyklo, a daju sa editovat
- potom uz staci len obcas kliknut na ikonku a tato "dashboard obrazovka" sa zobrazi ako taka polopriesvitna vrstva
- dalsim kliknutim ju mozes pocas navigacie odstranit
Ja to tak mam na LOCUS PRO, upravoval som si jednu obrazovku podla seba, treba skusit a chvilu sa s tym pohrat, alebo original obrazovky, ktore su v programe.
https://vimeo.com/128668690
Ak sa nebude obzerat ..