Moderatori, prosim o odstranenie dalsieho linku na stranky ludi podporujucich fasizmus a neonacizmus. Akakolvek debata s ludmi ako je TomasTom je uplne zbytocna, na vasom mieste by som mu znemoznil tu sirit tie bludy. Mrzi ma, ze v poslednej dobe maju extremisticke hnutia velky narast popularity v celej europe, a ze vlady, ak aj deklaruju, ze sa snazia proti nim bojovat (napr: http://www.minv.sk/?extremizmus), tak to nerobia razantnejsie.
Myslim, ze aspon tu by sa s nimi mal dat spravit poriadok
Takze ak porusujem všeobecne záväzné právne predpisy, mozem byt oznaceny za extremistu a rovno ma zoberu do basy a na fore zmazu bez nahrady /viz. posledny link/
Neviem, neviem .. ale bat sa uz len nebodaj malinkatej zmienky na nieco, co by mohlo zavanat niecim co sa da nazvat extremizmom, to mi pride take .. no ved vieme.
xpat ty si fakt není asi čistý! všetko sa to bude mazať lebo tebe sa to nezdá? nech si tu píše kto chce,čo chce,nie? nevidím tu nikde to podľa teba navádzanie a podporovanie fašizmu. a sympatizujem s tomášom a so všetkými ,,extrémistickými" skupinami.
xpat - no ja ti teda neviem, schválne som si pozrel všetky odkazy čo tu sú od vypuknutia témy, ale ani v jednom problém nevidím, možno je v tom na prvý pohľad unikajúca podstata niektorého z portálov, ale čo som si ich tak narýchlo pozrel, tak sa mi nezdali nijak závadné, bolo tam pár článkov, ktoré sa niektorým jedincom s užším pohľadom na svet nemusia páčiť, ale nič čo by nejakým spôsobom bolo problémové
ten zmazaný odkaz na hnutie som nevidel, k jeho obsahu sa neviem vyjadriť
Matvej, díki za link. Je to veľmi zaujímavý článok.
-WT-, rozumne napísané. Je to naozaj ťažká téma, o to viac že sa na nej priživujú rôzni manipulátori ktorí sa snažia druhých ovládať tým že ich zastrašujú obvineniami z extrémizmu, alebo v nich vyvolávajú pocit viny kvôli hriechom za ktoré nemôžu.
TomasTom, u mňa máš plus za odvahu mať svoj vlastný, nezávislý názor, a odhodlanie si ho obhájiť.
xpat bud trochu konkretnejsi, inak len primitivne urazas
prosim, cituj ako a koho presne primitivne urazam, zatial tu urazaju len mna, ale to mi nestoji o koment
xpat - no ja ti teda neviem, schválne som si pozrel všetky odkazy čo tu sú od vypuknutia témy, ale ani v jednom problém nevidím, možno je v tom na prvý pohľad unikajúca podstata niektorého z portálov, ale čo som si ich tak narýchlo pozrel, tak sa mi nezdali nijak závadné, bolo tam pár článkov, ktoré sa niektorým jedincom s užším pohľadom na svet nemusia páčiť, ale nič čo by nejakým spôsobom bolo problémové
clanky glorifikujuce vojnovych zlocincov, popieranie holokaustu, proti zidovske, proti madarske , proti ceske, proti neviem komuvsetkemuzlemu, to vsetko tam je a to som tomu venoval par minut. vid http://beo.sk/extremizmus
Mozno som precitlively, kazdopadne aj nackovia sa vyvyjaju a sofistikovanejsia, miernejsia komunikacia im prinasa plusove body. Vela ludi ani nenapadne, kto stoji za tym a ake su ich ciele. Ja to tiez neviem presne, ale mame historicku skusenost a vieme porovnavat. Ani Hitler nesiel v 30-tych rokoch do volieb s tym, ze vyhlasi vojnu celej europe a vyvrazdi 6 milionov zidov.
Za nárast „extrémizmu“ môžu len a len vládnuci neoliberáli kvôli ktorým tu máme nespravodlivú spoločnosť produkujúcu stále väčšie množstvo nespokojných a zúfalých ľudí ktorí, ak to takto pôjde ďalej, raz vrchnosti a jej posluhovačom vykrútia krky.
Tými neoliberálmi som myslel všeobecne tých ktorí riadia západný svet. Fico je ich poslušný pudlík, takže nech už sa jeho strana volá akokoľvek, aby poslúžil svojim pánom na západe, robí praobyčajnú zdieračskú politiku s cieľom Slovákov čo najviac vyžmýkať. Smer SD nemá so sociálnou demokraciou nič spoločné.
Je to tak jednoduché že to musí pochopiť aj hipster.
Xpat, Ty si naozaj fakticky zobraté narušený jedinec. A to nie je urážka, to je konštatovanie faktu.
Toto http://beo.sk/kampane/540-vidis-vsade-fasizmus som dal len preto, aby som sa vysmial z tvojej konšpiratívnej úvahy, že všetci okolo teba sú fašisti.
Krásne si ukázal, že chápanie súvislostí Ti je absolútne cudzie.
Musíš mať strašne krutý život, keď okolo teba ide starší pán, ktorému už vypadali vlasy a ty sa potíš od strachu, či ta nepozdraví bejzbolkou
To ty si ten naozajstný fašista a extrémista, pretože všetkých, čo majú iný názor ako Ty by si hneď umlčoval a zatváral do basy. Sociopat ako vyšitý.
Teší ma, že takýto ľudia ako ty ostanú navždy zalezený vo svojich norách a rozhodovanie nechajú na tých normálnych, čo sa neboja uvažovať vlastnou hlavou.
Venoval som ti svoj čas, aj keď je mi jasné, že zbytočne. Ale predsa, nech sa trošku schladíš. Režim, ktorý bol v Nemecku bol zvrátený a tak aj dopadol. Žiadny normálny človek nemôže obhajovať beštiálne vraždenie. Ten režim bol rovnako zločinecký ako komunizmus, lieberalizmus, kapitalizmus, sionizmus, amerikanizmus a ďalšie. Všetko sa dá zneužiť.
Marinada to vystihol dokonale, kognitívna disonancia.
Ďakujem všetkým za normálny triezvy pohľad na vec.
precital som si tie principy a ciele http://www.sho.sk : a vyzeraju byt uplne normalne a priznam sa,takisto zdielam tieto otazky a odpovede.... jedine na Velkej Cene Bradla sa tam ocitli kadejake individua ,ked sme tam prisli na bikoch
od propagácie Tisa by som dal ruky preč, keďže ako som napísal o pár postov vyššie, je to nejasná postava histórie, možno zachránil Slovensko, možno je iba obeťou udalostí, možno je ozaj zločinec,
nad týmto sa aj historici dodnes nevedia zhodnúť, výsledná možnosť záleží od jeho vnútorného presvedčenia, všetko čo propagoval na verejnosti mohla byť taktická lož ale mohla to byť aj pravda, to si už však zobral so sebou do hrobu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tom sa mozeme zhodnut.
Myslim, ze aspon tu by sa s nimi mal dat spravit poriadok
Neviem, neviem .. ale bat sa uz len nebodaj malinkatej zmienky na nieco, co by mohlo zavanat niecim co sa da nazvat extremizmom, to mi pride take .. no ved vieme.
Xpat
-WT-, rozumne napísané. Je to naozaj ťažká téma, o to viac že sa na nej priživujú rôzni manipulátori ktorí sa snažia druhých ovládať tým že ich zastrašujú obvineniami z extrémizmu, alebo v nich vyvolávajú pocit viny kvôli hriechom za ktoré nemôžu.
TomasTom, u mňa máš plus za odvahu mať svoj vlastný, nezávislý názor, a odhodlanie si ho obhájiť.
je rozdiel sloboda slova vs. trestny cin (Podpora a propagácia hnutí smerujúcich k potlačeniu práv a slobôd občanov) http://www.kbdesign.sk/cla/projects/anti_discrimination/related/trestne_pravo_sr.htm
prosim, cituj ako a koho presne primitivne urazam, zatial tu urazaju len mna, ale to mi nestoji o koment
clanky glorifikujuce vojnovych zlocincov, popieranie holokaustu, proti zidovske, proti madarske , proti ceske, proti neviem komuvsetkemuzlemu, to vsetko tam je a to som tomu venoval par minut. vid http://beo.sk/extremizmus
Mozno som precitlively, kazdopadne aj nackovia sa vyvyjaju a sofistikovanejsia, miernejsia komunikacia im prinasa plusove body. Vela ludi ani nenapadne, kto stoji za tym a ake su ich ciele. Ja to tiez neviem presne, ale mame historicku skusenost a vieme porovnavat. Ani Hitler nesiel v 30-tych rokoch do volieb s tym, ze vyhlasi vojnu celej europe a vyvrazdi 6 milionov zidov.
Je to tak jednoduché že to musí pochopiť aj hipster.
Toto http://beo.sk/kampane/540-vidis-vsade-fasizmus som dal len preto, aby som sa vysmial z tvojej konšpiratívnej úvahy, že všetci okolo teba sú fašisti.
Krásne si ukázal, že chápanie súvislostí Ti je absolútne cudzie.
Musíš mať strašne krutý život, keď okolo teba ide starší pán, ktorému už vypadali vlasy a ty sa potíš od strachu, či ta nepozdraví bejzbolkou
To ty si ten naozajstný fašista a extrémista, pretože všetkých, čo majú iný názor ako Ty by si hneď umlčoval a zatváral do basy. Sociopat ako vyšitý.
Teší ma, že takýto ľudia ako ty ostanú navždy zalezený vo svojich norách a rozhodovanie nechajú na tých normálnych, čo sa neboja uvažovať vlastnou hlavou.
Venoval som ti svoj čas, aj keď je mi jasné, že zbytočne. Ale predsa, nech sa trošku schladíš. Režim, ktorý bol v Nemecku bol zvrátený a tak aj dopadol. Žiadny normálny človek nemôže obhajovať beštiálne vraždenie. Ten režim bol rovnako zločinecký ako komunizmus, lieberalizmus, kapitalizmus, sionizmus, amerikanizmus a ďalšie. Všetko sa dá zneužiť.
Marinada to vystihol dokonale, kognitívna disonancia.
Ďakujem všetkým za normálny triezvy pohľad na vec.
nad týmto sa aj historici dodnes nevedia zhodnúť, výsledná možnosť záleží od jeho vnútorného presvedčenia, všetko čo propagoval na verejnosti mohla byť taktická lož ale mohla to byť aj pravda, to si už však zobral so sebou do hrobu