... v prvom rade zalezi, v akom si pracovnopravnom vztahu, pokial si zamestnanec, tak ti zamestnavatel moze prikazat 150 hodin nadcasov, dalsich 250 po dohode s tebou. Samozrejme toto plati na kalendarny rok.
ani toto nie je vo vseobecnosti pravda....mne v ziadnom pripade zamestnavatel nikdy prikazat pracu na nadcas
Na druhej strane moze za urcitych okolnosti dat pracu nadcas aj mimo tych 150/250 hodin .. v pripade ohrozenia zdravia a pod. okolnosti .. takze ak by hrozilo , ze chcipne Markiza a nebude poskytovat TV polke Slovenska, tak sa bude musiet makat .. ale tak vtipne to veru nie je, tato situacia
lto nie je pravda: prestudovat hlbsie zakonnik prace
(8) Do počtu hodín najviac prípustnej práce nadčas v roku sa nezahŕňa práca nadčas, za ktorú zamestnanec dostal náhradné voľno, alebo ktorú vykonával pri
a) naliehavých opravárskych prácach alebo prácach, bez ktorých vykonania by mohlo vzniknúť nebezpečenstvo pracovného úrazu alebo škody veľkého rozsahu podľa osobitného predpisu,
b) mimoriadnych udalostiach podľa osobitného predpisu, kde hrozilo nebezpečenstvo ohrozujúce život, zdravie alebo škody veľkého rozsahu podľa osobitného predpisu.
Dost to hrozi tam kde pracujes, tak by si to mal vediet
nepozna tu niekto pracovne pravo? hrozi mi ze budem musiet robit nadcasy aj cez vikendy ...
Precitat zakonnik prace a najst veci, co ta zaujmaju, urcite zvladnes aj sam. Uz tu boli nejake citacie. Pozri si aj § 93 a 94.
Manageri toho narozpravaju. Zacni tym, aby to nariadenie dali pisomne (napr. mailom). Ked budu mat nieco napisat, tak si dobre rozmyslia obsah Ak by aj napisali nejaku koninu, nejaky dobrak, co to preposle na inspektorat prace sa urcite najde. A samozrejme v jednote je sila, cim viac ludi sa ozve, tym lepsie.
no veru aj rozmyslam napisat mail vsetkym dotknutym zamestnancom, ze prikazane nadcasy v oba vikendove dni su zakazane
nie sme predsa otroci, a navyse ja si cenim svoj volny cas ovela viac ako pracu v nejakej nepodarenej firme.
Neviem, ci to tu bolo, ale 8h tyzdenne je limit na prikazanu pracu nadcas tiez. V Rakusku by ani len na mysel nieco take im prist nemohlo, ale Slovac budu zdierat ako sa len da
Pred chvíľou som sa vrátil z Rakúska, kde som zažil debatu zamestnancov a rôznych zamestnávateľov práve na túto tému. Pochopil som, že ignorujú úrady o 106 a riešia to všelijakými vychytávkami, najmä ak im skutočne záleží na tom, aby robota bola urobená a klienti boli spokojní.
Mimochodom, prichádzam u nás do styku s rôznymi IT firmami a z povahy veci mi prebleslo hlavou, že ak niekto nie je ochotný zúčastniť sa vcelku bežného šturmovania, tak by mal nielen zmeniť firmu, ale možno aj celú brandžu. To len tak by the way...
Pali65 : bezne sturmovanie ? No ty si ale uplne mimo ak povazujes 2 mesiace chodenia do prace v kuse 12hod. za bezne sturmovanie.
Apropo, tu sa bavim o korporaciach, to je iny svet .. tam to takto nefunguje a uz vobec nie v Rakusku. Tam je hlboky socializmus.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://zpravy.idnes.cz/otevirani-vinarskych-stezek-dil-/domaci.aspx?c=A170429_165111_domaci_mav
https://www.bubo.sk/p/maj
§ 97 ods. 10
(8) Do počtu hodín najviac prípustnej práce nadčas v roku sa nezahŕňa práca nadčas, za ktorú zamestnanec dostal náhradné voľno, alebo ktorú vykonával pri
a) naliehavých opravárskych prácach alebo prácach, bez ktorých vykonania by mohlo vzniknúť nebezpečenstvo pracovného úrazu alebo škody veľkého rozsahu podľa osobitného predpisu,
b) mimoriadnych udalostiach podľa osobitného predpisu, kde hrozilo nebezpečenstvo ohrozujúce život, zdravie alebo škody veľkého rozsahu podľa osobitného predpisu.
Dost to hrozi tam kde pracujes, tak by si to mal vediet
Precitat zakonnik prace a najst veci, co ta zaujmaju, urcite zvladnes aj sam. Uz tu boli nejake citacie. Pozri si aj § 93 a 94.
Manageri toho narozpravaju. Zacni tym, aby to nariadenie dali pisomne (napr. mailom). Ked budu mat nieco napisat, tak si dobre rozmyslia obsah
nie sme predsa otroci, a navyse ja si cenim svoj volny cas ovela viac ako pracu v nejakej nepodarenej firme.
Mimochodom, prichádzam u nás do styku s rôznymi IT firmami a z povahy veci mi prebleslo hlavou, že ak niekto nie je ochotný zúčastniť sa vcelku bežného šturmovania, tak by mal nielen zmeniť firmu, ale možno aj celú brandžu. To len tak by the way...
Apropo, tu sa bavim o korporaciach, to je iny svet