No toto tak diky za info, ze by som zase spojazdnil ziletku?
Aha, nie, uz viem preco som ju zalozil do pivnice - vzdy ked som vysiel v lete na tu nasu hradzu plnu korculiarok v bikinach, tak som si siel oci vyocit a jazyk sa mi plietol do retaze, bolo to nebezpecne
na bikefore maju pre letne cyklostezky vyraz "kundodrom"
Vlečie sa to, ***** to,
ťažké je to, vreští to.
Pred policajtom pozor daj,
preňho je to raj.
Ženie sa to, pozor dajte,
na chodniku uskakujte,
deci vodky, žiaden hluk,
zase ďaľší túk.
Žiadny zákaz, žiadna lycra,
však je to len elektrika,
zákazy má ako srandu,
ako potrestajú túto bandu?
Celý v čiernom, kazí dojem,
kedy skončí tento problém?
Má to ako hobby,
kvôli nemu rozsýpajú skoby.
Kopec vyjde krásne s krikom,
naspäť však už letí vrtuľníkom.
iron.hide Po dlhom case stravenom v lese, kde si videl max srstnate zadky, musis mat latku nastavenu dost nizko, tak je otazne, co si v skutocnosti na tej hradzi videl
Uz sa "tesim" ak to prejde a napr. cervenu na Babu povolia pre stvorkolky. To uz budu vsade, lebo ak bude povolena co i len jedna trasa, uz to neustriehne nikto.
Aha, nie, uz viem preco som ju zalozil do pivnice - vzdy ked som vysiel v lete na tu nasu hradzu plnu korculiarok v bikinach, tak som si siel oci vyocit a jazyk sa mi plietol do retaze, bolo to nebezpecne
Dnes skoro rano na jednej z hlavnych ulic v TT v dialke bezkyna krizom cez cestu cierne kratasy uplne zarezane do zadku a tielko. Bola este slusna zima. Dobehla k tipkom v pracovnom, co zjavne na druhej strane ulice cakali na odvoz do prace a nieco riesila.
Ked som prechadzal okolo zaujali cipky na tych kratasoch. Asi to bolo pyzamko a niekto si zabudol desiatu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na bikefore maju pre letne cyklostezky vyraz "kundodrom"
Vlečie sa to, ***** to,
ťažké je to, vreští to.
Pred policajtom pozor daj,
preňho je to raj.
Ženie sa to, pozor dajte,
na chodniku uskakujte,
deci vodky, žiaden hluk,
zase ďaľší túk.
Žiadny zákaz, žiadna lycra,
však je to len elektrika,
zákazy má ako srandu,
ako potrestajú túto bandu?
Celý v čiernom, kazí dojem,
kedy skončí tento problém?
Má to ako hobby,
kvôli nemu rozsýpajú skoby.
Kopec vyjde krásne s krikom,
naspäť však už letí vrtuľníkom.
https://www.aktuality.sk/clanok/Nnwg94U/zabava-na-hrane-zakona-stvorkolky-do-hor-nesmu-zmenit-to-moze-nova-legislativa/
Dnes skoro rano na jednej z hlavnych ulic v TT v dialke bezkyna krizom cez cestu cierne kratasy uplne zarezane do zadku a tielko. Bola este slusna zima. Dobehla k tipkom v pracovnom, co zjavne na druhej strane ulice cakali na odvoz do prace a nieco riesila.
Ked som prechadzal okolo zaujali cipky na tych kratasoch. Asi to bolo pyzamko a niekto si zabudol desiatu
podchod ide z budovy stanice priamo na zastavku autobusu na Panonskej
https://sk.mapy.cz/s/bofovugara
Velka mudrost.... Pravdiva
Desiati? Veď Vás je 12!
No hej, ale Júl a August sú teplí.
http://kukuckin.blogspot.com/2017/04/meteorologovia-varuju.html?m=1
https://www.bike-forum.cz/foto/detail/72281-tolik-prace-a-pritom-takova-blbost
Kde si dal invalida? Hadam nebude eBike🙈