Požičiava si niekto e-knihy v Mestskej knižnici v Bratislave?
Pani priamo v knižnici sa mi to snažila vysvetliť, ale žiadna kombinácia "palmknihy-priezvisko-e-mail-číslo preukazu" mi nefunguje.
Štátne institúcie musia emaily čitať, lebo sa to považuje za dorucenu poštu.
Práve naopak, ak mail vyzerá podozrivo, tak sa nemá čítať, ale nahlásiť a hodiť do spamu. Sú na to aj pravidelné školenia, a keď sa potom aj tak nájde nejaká iniciatívna referentka, otvorí takúto "doručenú poštu", celé ministerstvo má bezpečnostný incident a všetci si musia meniť heslá.
Chystáte sa niekto na Jarreho otvaracku Starmus? Kedy pôjdete? Areál sa otvára o 18tej ale nechce sa mi tvrdnut dnu tri hodiny do začiatku ... A kapacita je obmedzená, zasa nechcem prísť po naplnení...
Japonci su v tomto naozaj extremne uchylni. Ja osobne sa divim vsetkym, co pozeraju akukolvek reality show. Nerozumiem, ako moze niekoho nieco take bavit / naplnat. Ale nemusim rozumiet vsetkemu.
Pred mnohymi rokmi, ked som pracoval v japonskej firme, tak moj druhostupnovy sef (Nemec , ktory sa ucil po slovensky a tusim doteraz na SK posobi) o Japoncoch povedal: "Oni su preto taki, lebo ziju na ostrove a nie su miešovaní". Zjavne na tom nieco bude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pani priamo v knižnici sa mi to snažila vysvetliť, ale žiadna kombinácia "palmknihy-priezvisko-e-mail-číslo preukazu" mi nefunguje.
Práve naopak, ak mail vyzerá podozrivo, tak sa nemá čítať, ale nahlásiť a hodiť do spamu. Sú na to aj pravidelné školenia, a keď sa potom aj tak nájde nejaká iniciatívna referentka, otvorí takúto "doručenú poštu", celé ministerstvo má bezpečnostný incident a všetci si musia meniť heslá.
https://dennikn.sk/minuta/3984984/
Ou nou, dufam ze mi to nepokazi moje dnesne stvorceky 😱 sodoma gomora...
Ano nebol to koncert, ale ...,.. doplň
Dokonca aj obraz na veľkoplošných paneloch vzadu v areáli bol veľmi kvalitný. A ohňostroj sa sprostredkuje v TV 'tazko', teda ináč ako naživo.
https://www.idnes.cz/xman/styl/reality-show-izolace-soutez-loterie-nasubi-tomoaki-hamatsu-susunu.A240513_141814_xman-styl_fro
(len pre silne zaludky)
https://en.wikipedia.org/wiki/Unit_731