Bod 1 mozeme vylucit, kedze v krcme by si si sam pivo neotvaral (tam by Ti ho nacapovali). Bod 4 mozeme vylucit, lebo keby si sa chystal tancovat, tak si niekde v podniku alebo tanecnej skole a tam si pivo tiez sam neotvaras. Cize otazkou je, ci sledujes politicku diskusiu v TV, alebo si skaredy.
Ved ja nic proti pivu nemam. Mna len pobavilo to, ze zihadlo akurat otvoril pivo ked cital ten joke a mne v tej suvislosti napadlo ho zaradit podla toho jokeu do niektorej kategorie.
Coze si pil horsieho marecej?
Pre mna bol vrchol pivneho hnusu corgon vo fanszone pocas MS 2011 v hokeji za 1,85€, ktory bol teply, bez bubliniek, proste chcanka. Rovno putoval na zem a bol som smadny cely zapas.
Tak ale nemozes tu nevychladenu zbrndu co Ti nacapovali na stadione do plastu nazyvat pivom. Jedna vec je, ze 10° vlastne ani nie je pivo ked uz sme pri tom (capovali tam len 10°), druha vec je, ze to nebolo spravne vychladene, v skle, atd. A fakt treba pit 12° ked sa chceme bavit o pive. Ved 10° je voda. A to teda nie som ziadny velky pivar ani odbornik, takze ked to ja laicky rozoznam, tak asi na tom nieco bude.
corgon v normalnom podniku do skla je naozaj v pohode
horsie som pil>Horden, Tatran, Martiner, Zlaty Bazant, Gambrinus, Staropramen, Starobrno, Kozel, Heineken, ...
Ked uz o pivach, tak ja som uplne atypicky zakaznik. Okrem bazanta mozem cokolvek, ale najviac som srdcom vychodniar. Pivo nesmie mat bublinky a musi mat skoro izbovu teplotu. Studene mi vobec nechuti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejme len joke.
Si dobry teda vystihol situaciu
No ved lepsie pivko v bruchu ako voda v kolene
a aj u mna sa uz chladi ten zlaty mok v chladnicke
Vecer padnu za obet filmu 9th company aspon zo dve
A uz ja koncim zo spamom radsej
a sr=t tiez nechodia na breh
nemáš pravdu, záleží aké pivo, určite lepšie piť vodu ako Corgoň či hnusné europivá typu Bažant, Heineken a spol., ktoré sa nedajú piť
Pre mna bol vrchol pivneho hnusu corgon vo fanszone pocas MS 2011 v hokeji za 1,85€, ktory bol teply, bez bubliniek, proste chcanka. Rovno putoval na zem a bol som smadny cely zapas.
P.S. UZ sme ale dost OT.
corgon v normalnom podniku do skla je naozaj v pohode
horsie som pil>Horden, Tatran, Martiner, Zlaty Bazant, Gambrinus, Staropramen, Starobrno, Kozel, Heineken, ...