MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
Ale pozrel som si porovnanie tej i5 s tymto nb procakom . Ten nb procak v max vykone ma podobnu spotrebu ( i5 v max bude o nieco vyssia), single core cca 1.7x vacsie, vykonove jadra to iste, cena skoro 6x vyssia u toho novsieho. Takze pokial chcem server (nie domacy nas) , tak prepocet cena/vykon je skoro 3x lepsie pre tu staru i5.
myslíte, že má zmysel meniť Intel NUC z roku 2016 s Intel Core i3 6100U, 8 gb RAM, za niečo novšie ak je to stále využívané na kancelársku prácu a internet?
Win 11 tam asi nedám..
A monitor FHD Asus 23 by asi bolo vhodné vymeniť za nejaký 2k 27 ?
...ak nepotrebujes Office a na vsetko sa ti chce 5 minut cakat kym sa to nacita z microSD karty
Zjavne si testoval raps s ssd
Napriklad 9600k je z 2018, uz toto zacina byt zastarale.
Z 2012 top komponentov som vyskladal server, novy desktop za par korun by ho zosmiesnil. Vykonovo aj spotrebou.
Pod beznou kancelarskou pracu rozumies editovanie videa? Lebo ja nie.
Len pre zaujimavost editujem videa na svojom pracovnom pc s i5-4590 a cuduj sa svete nic mi netrha.
https://9gag.com/gag/aVbpvbn
Jeden, ze dlho ponechal wifi access point bez hesla, druhy so svojou logikou
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Len pre zaujimavost editujem videa na svojom pracovnom pc s i5-4590 a cuduj sa svete nic mi netrha.
Pod editom videa asi nemyslel jednoduche nastrihanie videa v jednej stope v rozliseni 1080p a nizkom bitrate 🤣
Som jediny, co si mysli, ze anglicky akcent tomu pridava na vtipnosti ?
ma zmysel riesit reklamaciu alebo si radsej vybrat, kupit a vymenit disk doma sam?
ma zmysel riesit reklamaciu alebo si radsej vybrat, kupit a vymenit disk doma sam?
Zalezi od teba, 256GB SSD ta vyjde 30-40 eur, ak zvladnes instalaciu z usb za 30min mas vsetko hotove.
V servise ti spravia to iste, akurat to bude trvat 1-2 tyzdne.
Ja by som teden disk preveril na inom pc, idealne utilitou od vyrobcu disku.
Je to v záruke,neriešil by som inac (napríklad aj kvôli možnej strate záruky na iné komponenty)
Marli asi mas pravdu. moze tam byt nieco ine koli comu to skapalo, po otvoreni pridem o zaruku a budem riesit *****.
len v prvom momente ma napadlo ci to balenie, posielanie, cakanie stoji za tych 30€ ale asi hej