MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
Ale ved nvme je tiez ssd 😂 len ma podstatne vyssie prenosove rychlosti ako sata.. 😂
Cakal som nieco prevratne… ale ved nvme pouzivam uz od roku 2015
Ako esta davno kamarat volal, ze sa mu nerozbehol pc ked vymenil procesor . . .
Isiel tam tazko , ale ja som ho tam dostal . . .
<sarcasm> Po tych write cykloch, co uz maju za sebou idealne naradie na zalohy
kedze je to logovane kontrolerom, nie je nic jednoduchsie ako pozriet stav disku cez SMART - a predpokladam ze tento udaj uvadzaju aj v inzeratoch kde tieto disky ponukaju... ci myslis ze ich "stacaju" ako autobazare?
Nvme je prenosovy protokol
M.2 je tvar hw
Ssd je typ uloziska
Mozu tam byt disky, co su malo aj velmi pouzivane. Akor bude to druhe. Da sa to preverit, ako si napisal. Len ked ten disk kupim a zistim, ze uz toho ma vela odjazdene, tak mam smolu.
pocet prepisov celeho disku denne pocas 5rokov-- dwpd pre consumer disky je cca 1 alebo menej, serverove >3
A taketo podobne phishingy poslali uz viackrat. Naproti tomu moja materska firma ich posiela tiez, ale ani zdaleka take presibane. Napriklad dnes mi poslala valentinsku kartu tiez s nejakym odkazom na kliknutie, cize trapny phishing na urovni obycajneho spamu
VYRIEŠENÉ
Vyzerá to, ako by bol zapojený do iného a tým pádom bios nedeteguje že je ventilátor na CPU zapojený.
perez . snahu si cenim ! uz to ale predtym bolo vyriesene. dakujem
PS: je to v povodnej sprave BOLD....vie mi niekto dat kod aby som tam dal este aj FF0000 farbu ? ci to mam radsej zmazat