Otazka znie, keby ste mali moznost (rozumej zazemie a podmienky) v com by ste zacali podnikat (pripadne v com podnikate). Mam zaujem o seriozne odpovede - samozrejme berte v ohlad urcite obmedzujuce podmienky. Rady ako zalozit cestovnu kancelariu, co ponuka lety na mesiac nemusite pisat. Pytam sa preto, lebo zvazujem, ze prestanem robit niekomu na jeho pupok a zacnem na svoj...Ale zatial nemam predstavu ktorym smerom sa vybrat, takze par napadov, ak sa vam bude chciet mozete prihodit, pripadne reagovat a diskutovat o tych co padnu...
Vpored dakujem
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 9:08
Vdaka za typ...Ak budem mat cas, poobzeram sa potom. Mam vystudovanu ekonomiku a manazment (Bc.) a v rovnakom zamerani aj nadalej pokracujem na Ing. Skor ide o ten taky prvotny napad.
Inak dakujem zatial za tipy.
V podstate moze ist o obchod, sluzby...a rozmyslal som uz aj nad vyrobou... Stale ma este ale nic tak nenadchlo, ze by som si povedal, akoze ano, toto je ono.
komoditná burza
Pomer cena/výkon/voľný čas - veľmo dobré,
ale xce to gule na úvodné štúdium
www.financnik.cz
a celkovo si myslim, ze by som nezacinal podnikat hned po skole. najskor nabrat skusenosti, nasetrit nejake peniazky(pri podnikani ich budes potrebovat, kedze nemas vyplatu zarucenu),...
a celkovo si myslim, ze by som nezacinal podnikat hned po skole. najskor nabrat skusenosti, nasetrit nejake peniazky(pri podnikani ich budes potrebovat, kedze nemas vyplatu zarucenu),...
ja sice este studujem, resp. spravil som si 1. stupen len tento rok, ale mam uz pomaly 27 ... cize zo strednej som vonku skoro 10 rokov
Keby som nemal s cim zacat, nerozmyslal by som nad tym...
to pisosip: vyborna stranka
komoditná burza
Pomer cena/výkon/voľný čas - veľmo dobré,
ale xce to gule na úvodné štúdium
www.financnik.cz
uf uf, robim nieco podobne uz 9 rokov... trochu by som polemizoval...
suhlasim s PaliGom, najprv sa zamestnat a zacvicit, potom si to podnikanie budes viac vazit...
suhlasim s PaliGom, najprv sa zamestnat a zacvicit, potom si to podnikanie budes viac vazit...
ved pisem vyssie, ze pracujem uz skoro 10 rokov... mozno som sa zle vyjadril.
ako sa ti dari v tom, co robis?
dari sa mi vyborne, lebo su taki ludia/firmy ako pisosip, ktori radi riskuju a zeru stranky ako financnik.cz...
v jednoduchosti: PR - sofistikovana reklama
podla poslednych statistik je dokonca PR ziadanejsie, lacnejsie a efektivnejsie ako reklama
pre ilustraciu www.seesame.com (najvacsia PR agentura na slovensku) minuly rok maly obrat okolo 50 milionov iba... a to su najvacsi
budem velmi pocteny a rad, s tebou kedykolvek...
budem velmi pocteny a rad, s tebou kedykolvek...
toto je ako pocta. vážne. pošli mi bitte ss s mobilom. Keď do tej BA pôjdem urkite dám vedieť.