zatial filozofiu interneho bazaru pochopil len mar_tin :P
21.02.2008 - 18:57:07
00
Cervo-to som pisal aj pre modov,tak na nich pockame,snad sa im to podari :wink:
LittleFox myslim si,ze sa tam bude dat kupit kadeco co niekto nepotrebuje za velmi dobry peniaz popripade ktosi moze ponuknut cosi aj zadarmo.To je uz velka pomoc pre mladych,zacinajucich,nemajetnejsich bikerov,ci nie?
21.02.2008 - 19:01:22
00
Cervo-to som pisal aj pre modov,tak na nich pockame,snad sa im to podari :wink:
LittleFox myslim si,ze sa tam bude dat kupit kadeco co niekto nepotrebuje za velmi dobry peniaz popripade ktosi moze ponuknut cosi aj zadarmo.To je uz velka pomoc pre mladych,zacinajucich,nemajetnejsich bikerov,ci nie?

ano ano nemajetnejsi urcite pojde po hfx9 za 4 ako mx2 za 3 :D .. krasny priklad FILOZOFIE interneho bazaru.
21.02.2008 - 19:15:52
00
dalsia vec chlapi, ked tam vsetci date ze cenu dohodou
tak to akosi postrada zmysel

dajte tam jednoducho najnizsiu moznu cenu za aku to viete strelit a basta, podvecer pridam aj ja nieco :)
21.02.2008 - 19:18:56
00
takze ste sa vy skusenejsi nakoniec dohodli a velka vdaka za ten bazar. Hadam sa podari aj daco zohnat pre mna ako studenta, ale scem sa spytat, ze ako je to s tymi starsimi a mladsimi "bratmi" lebo som z Hrubého Šúru(cca 6 km od senca) a nebolo by mi proti voli keby som si tu nasiel dakeho starsieho bikera ktory by so mnou obcas chodil bajkovat a dacomu by ma priucil. Ak by mal niekedy niekto zaujem bikovat so 16r. studentom nech sa ozve. Viete je to blbe ist stale len sam.
21.02.2008 - 20:07:27
00
viem presne aky je to hnusny pocit chodit stale sam.. :?
to geroy: to sa ti lahko hovori najnizsia mozna cena...vari od nas nechces, aby sme tam davali "Cena: vyska postovneho" :lol:
proste na cene sa da dohodnut vzdy.....pokial je tam "Cena: dohodou", tym lepsie..
21.02.2008 - 20:20:08
00
Martinux: Ak je niekto zacinajuci bajker tak vacsinou nema moc sajnu kolko ktory komponent stoji a ci sa mu vyplati ho kupit.
Este ma tak vseobecne napada, ze by bolo fajn tento interny bazar nejak skryt pred ludmi mimo fora. Ja by som napr. komponenty tu na fore urcite znamym ludom predal lacnejsie jak hocikomu v normalnom bazare. Tak, ale vznikne problem, ze ak kupujuci najde tu nizsiu cenu, automaticky ma bude chciet na nu ukecat.
21.02.2008 - 21:33:35
00
Este ma tak vseobecne napada, ze by bolo fajn tento interny bazar nejak skryt pred ludmi mimo fora. Ja by som napr. komponenty tu na fore urcite znamym ludom predal lacnejsie jak hocikomu v normalnom bazare. Tak, ale vznikne problem, ze ak kupujuci najde tu nizsiu cenu, automaticky ma bude chciet na nu ukecat.

Dobry napad. Je to schovane pre neprihlasenych navstevnikov.

PS: bud ludia necitaju, alebo nepochopili tu moju poslednu vetu z tych pravidiel. Mal som na mysli davat inzeraty do temy s nazvom typu 'Predam: Kolesa' a do tej temy by potom davali inzeraty vsetci, kto predavaju kolesa. Teraz v tom je zmatok
21.02.2008 - 21:41:47
00
jo... to by bolo lepšie. zatiaľ, kým je tam toho málo, by sa to ešte dalo upraviť. a modi by potom prebytočné témy zmazali...
21.02.2008 - 21:53:32
00
CERVO:neviem kde som vo mne nabral tolko odvahy, no dovolím si nesuhlasiť stebou. kdesi v uvode si napísal, že ak sa inzertovana vec predá označí sa thread ako "predané" a moodi ju zmažu. čo je myslím, že vpohode. Lebo zober si, že budeme všetci dávam inzeráty na plášte do jedneho thredu s nazvom "predám plaste" bude mat XY inzerátov niektore uz vybavene niektore aktualne, čochvíla by to bolo plne hlášok "micheliny na strane 3 sa už predali" . Preto si myslím, že by som zatial nechal v skusobnej lehote tento system akym sme to zacali plniť.

Naposledy upravil LittleFox dňa 21.02.2008 - 21:57:12, celkovo upravené 1 krát.

21.02.2008 - 21:54:07
00
no neviem ci ste ma pochopili ako som to myslel,ja myslim ze je to tak lepsie(teda podla skusenosti zo spominaneho fora...),takto ma kazdy predavajuci thread do ktoreho mozu zaujemci napisat a dohodnut sa a ked to preda,napise do nadpisu "predane" a thread sa zamkne.
ako napisal Fox,tak by v tom bol vacsi neporiadok...

Naposledy upravil warzone dňa 21.02.2008 - 21:58:09, celkovo upravené 1 krát.

21.02.2008 - 21:56:44
00
éste na obhajobu lisky by som povedal, ze by sa v tej tema mali preberat aj otazky ohladom inzeratu a keby boli v teme 2 a viac inzeratov bolo by to neprehladne riadne
21.02.2008 - 21:58:04
00
to cervo: trocha sa mi to zda nelogicke, kedze tu od warzoneho zaznelo prednedavnom toto

Po predaji je predavajuci povinny zmenit nazov temy na PREDANE alebo podobne a mod temu hned moze zamknut a popripade zmazat cely thread

zda sa mi to logickejsie ako neustale pokracovanie v jednej teme, ktora by tym padom mohla mat aj zo 30 stran a keby napr. 2 inzerat nebol este vybaveny, no 5 by uz bol...bolo by to vcelku dost neprehladne...ten warzoneho navrh je na tom lepsie..

to zigo: som si toho plne vedomy a mozno aj preto vacsina z nas, ktori uz pridali inzeraty davala take "ludove" ceny :)
21.02.2008 - 21:58:33
00
všetko má svoje výhody a nevýhody. Teraz som zadal aj ja a skúsim to spraviť nasledovne.
komponent xy 1x
komponent ss 1x predané
komponent df 1x rezervované
komponent dg 1x

toto by mohlo vniesť poriadok a prehladnosť. Ked sa všetko predá tema sa zamkne označí ako predané, prípadne uplne vymaže.
21.02.2008 - 22:14:55
00
Predané určite zmazať. :idea: Takisto by bolo dobé mazať veci, čo sa nepredajú napr. 2-3 mesiace, nech tu nie je toho zbytočne veľa.
21.02.2008 - 22:17:07
00
keyboard_arrow_up