Tusim musis po 2och vaporeonoch dat nieco ine. Ale zasa videl som na YT kde sa chlapik pokusal zo zmenenim mena 3krat o vaporeona no vzdy mu vyskocil jolteon. Vraj aj keby si evoloval pri vode aj bez zmeny mena mal by byt vaporeon ale ci je to pravda neviem.
Raticate cca cez 800-900 oni niesu vytrvali s nimi sa bojuje na rychlu smrt nabit hyperbeam a pouzit Mam ich tak vela ze niekedy ich ani neozivujem a rovno skaramelizujem a evolvnem novych
dako poslednu dobu sami nejak divne evolvuju tie prisery, vkuse len tie najslabsie utoky dostanu, ani 1 z 10 nebol nejaky schopnejsi do utoku...
a po update mam problem chytat aj pidgyho alebo weedla cp 100 pripadne aj menej, miniem nanho 3-4 gule a to som lvl 22. ale pritom dake drowzee alebo nieco ine cp 400-500 na prvu supu. kus mi to nedava zmysel. ako keby to bolo stylom ze cim viac jednych nachytam tym horsie sa chytaju
Nie nieje to tak ja mam vacsinu z nich xs(vyhoda v tom ze rychlejsie utoci tj. Rychlejsie nabija ulty) na druhu stranu Xl ked pouzije ulty tak to ubere viac ako rovnaka ulty od XS
Hm no divne, a este na drvivej vacsine mojich plati ze ak ma vysoke HP z tych IV tak je xs, a taky co maju male su xl. Mam jedneho eeveeho co ma att, def po 15 a hp 0 a je xl, skusim ho evolvnut ci nedostane silny druhy utok
inac mam taky pocit ze uz je jedno ci trenujem na vlastnom gyme alebo dobijam cudzi, stale pokemon skape, aj ked ho vykopnu z gymu skape, predtym tusim ostal na 1hp...
ale vylepsoval somjeden gym na lvl 10, a expy to dalo na 52000/50000 , len sranda ze ked som to este raz skusil vylepsit tak napisalo ze expy pribudli ale ratalo o stylom ze +500exp a 49500->50000, cize este aj o tie 2000 navyse som prisiel . divne to dako funguje
ak sa ti chce skus este pozriet kolko hp IV mas pri tych co maju silny druhy utok, lebo to mi uz fakt vychadza tak ze s menej hp ( tak 0-5) maju silny a s vela hp (10-15) slaby. proste od niecoho to zalezi, neverim ze je to nahoda ze mam vsetkych so slabym utokom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a po update mam problem chytat aj pidgyho alebo weedla cp 100 pripadne aj menej, miniem nanho 3-4 gule a to som lvl 22. ale pritom dake drowzee alebo nieco ine cp 400-500 na prvu supu. kus mi to nedava zmysel. ako keby to bolo stylom ze cim viac jednych nachytam tym horsie sa chytaju
ale vylepsoval somjeden gym na lvl 10, a expy to dalo na 52000/50000
https://www.youtube.com/watch?v=5TxjJiOcJPE