PhilJ mne na jablku doteraz fungoval perfektne...čiže ma dosť štve že teraz odkladám do vrecka plne aktívny telefón :/
stopy boli permanentne tri...ale presne na tom fungovala pokevision...ktorá vďaka tým stopám vedela lokalizovať daného pokémona(jej tvorcovia tým vlastne supportli nefungujúce pacičky)
tým že ich ale niantec vypol tak znefunkčnil pokevision...ale zároveň neopravil pacičky.. čiže teraz hladáš pokémonov totálne random :/ vidíš dragonite-a v nearby ale netušíš kde do riti ho hľadať... :/
Tie stopy s tym myslim vobec nesuvisia - Niantic len vyzval pokevision a podobnych prevadzkovatelov, aby s tym prestali (mozno pod hrozbou zaloby), preto s tym vsetci skoncili.
Pokial viem, tak to bliknutie okraja nearby listu by malo prezradit ked ides spravnym smerom k tomu, co mas vybrate zo zoznamu - takze uplne slepy nie si...
ja som nainstalil daku app s menom pokemon map, akurat ze uz ju neukazuje ani vo vyhladavani ani medzi mojimi nainstalovanymi app , zeby ju stiahli?, ale tak na mobile to mam a ukazuje pokemonov v okoli este stale
ja som bol doteraz v tom,ze treba slepo a nahodne bludit a hladat kde tie spiny su takto ked sa vedelo,kde co je,to bola pekna blbost..... taaak, dobre to Niantic spravil....
Podľa čoho sa ráta CP? Mám dvoch rovnakých pokémonov, s rovnakými HP, s dvoma rovnakými útokmi (rovnaké hodnoty pri nich, rovnaký počet modrých paličiek pri špeciálnych) a pritom jeden má CP 103 a druhý 82. Akosi mi to hlava neberie
Aha asi chápem, ale pridám ešte dva obrázky. Ten s nižším CP má vyššie útoky a špeciálny dokonca len jednu paličku, no má o 2 HP menej. Neviem či to všetko dobre chápem, ale nieje na útok vhodnejší práve ten?
to uz tazko povedat, zalezi na koho utocis,
este kazdy utok ma ine trvanie tak kludne slabsim mozes nasekat viac nez silnejsimraz za cas atd
plus kadejake bonusy za rovnakytyp ako ma pokemon, potom 2 pokemony navzajom mozu mat dake bonusy
cela veda
tie slabe rychlejsie utoky su uplne onicom, pretoze prilis vela casu je tam premrhaneho pri animacii, a super zatial veselo utoci. 1 silny utok, maximalne 2 slabsie su jedine co ma zmysel - hlavne pri vyssich leveloch je napr. nejaky 4x35 utok pri Vaporeonoch uplne zbytocne vobec pouzivat a vacsi damage za minutu sposobi obycajny primarny utok... na druhej strane 1 Hydro Pump za 90 dmg je uplne super a velmi rychlo sa pri Vaporeonoch "nabija"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stopy boli permanentne tri...ale presne na tom fungovala pokevision...ktorá vďaka tým stopám vedela lokalizovať daného pokémona(jej tvorcovia tým vlastne supportli nefungujúce pacičky)
tým že ich ale niantec vypol tak znefunkčnil pokevision...ale zároveň neopravil pacičky.. čiže teraz hladáš pokémonov totálne random :/ vidíš dragonite-a v nearby ale netušíš kde do riti ho hľadať... :/
Pokial viem, tak to bliknutie okraja nearby listu by malo prezradit ked ides spravnym smerom k tomu, co mas vybrate zo zoznamu - takze uplne slepy nie si...
ale fajn je tato https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pokechecker.iv podla screenshotu zistite lvl pokemona a statistiky
mna tie zmeny absolutne netrapia
tak ten s vacsim cp bude mat lepsi bonus a moze sa lepsie rozvijat
este kazdy utok ma ine trvanie tak kludne slabsim mozes nasekat viac nez silnejsimraz za cas atd
plus kadejake bonusy za rovnakytyp ako ma pokemon, potom 2 pokemony navzajom mozu mat dake bonusy
cela veda
tu citaj a dozvies sa kadeco http://pokemongo.gamepress.gg/
tusim vas to konecne prestava bavit