Včera pri vecernom sledovani "správ " ma napadlo,že slovenska vlada by sa mala zamysliet nad cenzurou zahraničných sprav. V Česku riesia zaclenenie ukr.utecencov trebars ako budu ucit deti v materinskom jazyku ako ich ,teda viacmenej ich matky dokazu rozumne zamestnat,aby boli schopny sa uživiť...
A u nas košicky richtar hystericky plače ako nedostava pocty prichadzajucich utečencov a preto nedokaže im zabezpecit miesto na prespanie...
Strhaný dobrovolnici sa na hraniciach snažia suplovať "starostlivosť" štatu...
Hrôza!
Dnes rano si precitam,ze vlastne na slovensku nik nedokaže vymenit ukr.hotovost na eura...
Najviac ma desi to ako sa toto cele vlade zosype na hlavu pri volbach,a neomylne si zvolime plexiksicht a rengaveho vodcu a skončime jak Bielorusko.
Po tej mincovej šťuke, ďáďa Vova vojnovej spievke so škôlkármi a tomto som si istý, že ruskí textári tvoria s podporou vodky strihnutej LSD v mamutích dávkach
rs955i Tak voľby sú takmer o dva roky, to sa ešte môžeme dočkať dvojazyčných volebných lístkov. Môj názor na utečencov je taký, že Putin asi veľmi dobre vie prečo robí tie koridory. Koľko ich prijali rusi? Niekde som čítal že cca 50 tisíc. Akého veku, akého vzdelania, akého pohlavia - ani srnka netuší. Oni si vyberú kvalitu a nám pošlú tú zbývajúcu kvantitu. A že to bude riadna kvantita, o tom snáď nik nepochybuje.
porter, jasne, a tu “kvalitu” vidieť v Kremli a na bojovom poli…Rusko na to aby prežilo v takej podobe aké je práveže žiadnu kvalitu nepotrebuje, skôr naopak.
Aj Slovensko bude vyšetrovať ruské zločiny na Ukrajine. „Prokurátorka Generálnej prokuratúry začala dňa 8. marca trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin neľudskosti, obzvlášť závažný zločin používania zakázaného bojového prostriedku a nedovoleného vedenia boja a obzvlášť závažný zločin vojnového bezprávia,“ informovala prokuratúra.
Vydanie uznesenia o začatí trestného stíhania je výsledkom intenzívnej komunikácie s prezidentom EUROJUSTU, vedenej bezprostredne od vypuknutia vojnového konfliktu na Ukrajine.
„Slovenská republika sa tak popri Litve, Poľsku, Estónsku a Nemecku stala ďalšou krajinou Európskej únie, ktorá pristúpila k trestnému stíhaniu trestných činov proti ľudskosti a vojnových trestných činov, ktoré mali byť spáchané v súvislosti s vojenskou agresiou ozbrojených síl Ruskej federácie na Ukrajine, “ informovala hovorkyňa Generálnej prokuratúry.
Google preklad tweetov Dmytro Kuleba /minister zahraničných vecí Ukrajiny
@DmytroKuleba
·
27 min
Poškodené je celé napájacie vedenie jadrovej elektrárne v Černobyle a všetky jej jadrové zariadenia kontrolované ruskou armádou. Černobyľ je bez energie. Vyzývam celé medzinárodné spoločenstvo, aby okamžite vyzvalo Rusko, aby zastavilo paľbu a umožnilo opravárom čo najskôr obnoviť dodávky elektriny. 1/2
Náhradné dieselové generátory budú poháňať jadrovú elektráreň v Černobyle a jej zariadenia 48 hodín. Potom dôjde k odstaveniu chladiaceho systému skladu vyhoretého jadrového paliva, čo bude hroziť únikom radiácie. Ruská barbarská vojna ohrozuje celú Európu. Putin to musí okamžite zastaviť! 2/2
Ja to vyhlasenie samozrejme beriem s rezervou, je mi jasne ze je to ciastocne nafuknute stanovisko, no je vidno ze rusi to naozaj nemaju v hlave v poriadku. Teda ti ktory za tymto stavom stoja.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A u nas košicky richtar hystericky plače ako nedostava pocty prichadzajucich utečencov a preto nedokaže im zabezpecit miesto na prespanie...
Strhaný dobrovolnici sa na hraniciach snažia suplovať "starostlivosť" štatu...
Hrôza!
Dnes rano si precitam,ze vlastne na slovensku nik nedokaže vymenit ukr.hotovost na eura...
Najviac ma desi to ako sa toto cele vlade zosype na hlavu pri volbach,a neomylne si zvolime plexiksicht a rengaveho vodcu a skončime jak Bielorusko.
https://www.youtube.com/watch?v=aLno-29T8uY
https://twitter.com/Blue_Sauron/status/1501459371791892481?s=20&t=1kP1IG-el6resiRSxXO5eQ
https://www.youtube.com/watch?v=aLno-29T8uY
aj by to bolo smiesne keby to nebolo tak smutne.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-legie-polaci-rusko-invaze-valka-zahranicni-dobrovolnici-kolona-tanky.A220309_080246_zahranicni_remy
--
+odplata
https://www.facebook.com/groups/190910231577000/permalink/923954828272533/
Tie čisla smerujuce do ruZka považiješ za kvalitativny vyber?
...niektorým vtipom fakt nerozumiem.
Aj Slovensko bude vyšetrovať ruské zločiny na Ukrajine. „Prokurátorka Generálnej prokuratúry začala dňa 8. marca trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin neľudskosti, obzvlášť závažný zločin používania zakázaného bojového prostriedku a nedovoleného vedenia boja a obzvlášť závažný zločin vojnového bezprávia,“ informovala prokuratúra.
Vydanie uznesenia o začatí trestného stíhania je výsledkom intenzívnej komunikácie s prezidentom EUROJUSTU, vedenej bezprostredne od vypuknutia vojnového konfliktu na Ukrajine.
„Slovenská republika sa tak popri Litve, Poľsku, Estónsku a Nemecku stala ďalšou krajinou Európskej únie, ktorá pristúpila k trestnému stíhaniu trestných činov proti ľudskosti a vojnových trestných činov, ktoré mali byť spáchané v súvislosti s vojenskou agresiou ozbrojených síl Ruskej federácie na Ukrajine, “ informovala hovorkyňa Generálnej prokuratúry.
Denník N
@DmytroKuleba
·
27 min
Poškodené je celé napájacie vedenie jadrovej elektrárne v Černobyle a všetky jej jadrové zariadenia kontrolované ruskou armádou. Černobyľ je bez energie. Vyzývam celé medzinárodné spoločenstvo, aby okamžite vyzvalo Rusko, aby zastavilo paľbu a umožnilo opravárom čo najskôr obnoviť dodávky elektriny. 1/2
Náhradné dieselové generátory budú poháňať jadrovú elektráreň v Černobyle a jej zariadenia 48 hodín. Potom dôjde k odstaveniu chladiaceho systému skladu vyhoretého jadrového paliva, čo bude hroziť únikom radiácie. Ruská barbarská vojna ohrozuje celú Európu. Putin to musí okamžite zastaviť! 2/2
Zasoby musia mat na tyzdne,spotreba takej dochladzovacky je miziva,to je nejaka somarina zase