Chcel som to uviest ako priklad, ako sa to nema. A vidim, ze to rozduchalo vasne. Malo to byt v uvodzovkach.
Ako ma upozornil "gebula" (vdaka), mam si davat pozor na vyber zdrojov a informacii. Ja s nim suhlasim. A budem.
Dovolim si ale pastnut link na cloveka s ktory hudobne sprevadzal celu moju mladost az doteraz.
pre triki: ako povedal Roger. Ak by neumrelo 23 milionov rusov, mozno my by sme boli za podludi.
Dovolil som vykopať tento príspevok,
V svetle súčasného diania, vidíme že o od WW2 sa v ruzzku nič nezmenilo, ľudský život tam stále nič neznamená a to ako na ruzzkej strane tak aj na opačnej strane,
Ak by tam bola nejaká úcta k životu, tak tie straty WW2 mohli byť násobne nižšie ale ich je mnogo ako aj teraz...
a ten debilný človek čo sa volá Roger by bez tejto kapely, čo nahrala toto - zopakujem video Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
čiže roger bez nich by bol už vtedy rovnaké houno ako teraz
Myslis, ze pri nadychu sa spotrebuje vsetok kyslik?
My vdy***** 21% o2 vo vzduchu a vydychneme vzduch ktory ma 16,5%. Pomer CO2 je 0,04% vs 4%.
Ked zacne byt vo vzduchu cca 7% CO2 zacina byt velmi zle. Clovek umiera pri 10%. V tom momente sa vo vzduchu nachadza stale dost kyslika na prezite, akurat ze co2 sa naviaze na hemoglobin lahsie ako o2.
Keby to bolo takto, tak ide benzin do motora a potom pojde cast spat do nadrze, akurat tam pojde aj CO2, ktore akosi dusi ohen v motore.
Nevadi, hlavne ze zlodeji zo SMERu konecne sedia v base a vsetko co nam ukradli vratili statu ako nam pred volbami slubovala tato demokraticka vlada
slubovala to jedna figúrka, ktorá sa ozaj dobrým marketingom (na ktorý naletele spústa ľudí) dostala do čela a následne oklamala celý národ svojou reálnou (teda nereálnou) politikou
tato demokraticka vlada vznikla na tom, ze matovic ako ultrapopulista oblbol kopec ***** ludi. Teraz sa tito hlupi ludia vracaju spat k populistovi ficovi a nackom z republiky. A to je hlavny problem slovenska. Nekotroluje sa co sa slubilo a co splnilo, len sa voli podla velkosti slubov.
My sme tu vykvet spolocnosti - tzv. cyklisticka kaviaren. Iba ta gramatika obcas pokrivkava
Neva gramatika je jedna z veci ktore su zbytocne umelo komplikovane.
Ked vidim kolko casu moje deti travia ucenim sa pravidiel gramatiky bez akejkolvek logiky presne o tento cas ak by sa v skolach navysili hodiny kde by sa radsej venovali kritickemu mysleniu boli by sme asi uplne ina spolocnost.
Gramatika v pisanom prejave nieco o pisatelovi vypoveda. Rozvoj kritickeho myslenia by som skor videl na ukor memorovania zbytocnosi ako Marina, Mor ho! Detvan a pod…
Ked vidim kolko casu moje deti travia ucenim sa pravidiel gramatiky bez akejkolvek logiky presne o tento cas ak by sa v skolach navysili hodiny kde by sa radsej venovali kritickemu mysleniu boli by sme asi uplne ina spolocnost.
Az na to ze tento marketer dostal babisku na vyslnie… babiska si to posral sam… ked nepocuvas rady marketera, a robis vsetko pre to aby si sa znemoznil, to ze sa znemoznis nieje to chyba marketera…
Myslis, ze pri nadychu sa spotrebuje vsetok kyslik?
My vdy***** 21% o2 vo vzduchu a vydychneme vzduch ktory ma 16,5%. Pomer CO2 je 0,04% vs 4%.
Ked zacne byt vo vzduchu cca 7% CO2 zacina byt velmi zle. Clovek umiera pri 10%. V tom momente sa vo vzduchu nachadza stale dost kyslika na prezite, akurat ze co2 sa naviaze na hemoglobin lahsie ako o2.
Keby to bolo takto, tak ide benzin do motora a potom pojde cast spat do nadrze, akurat tam pojde aj CO2, ktore akosi dusi ohen v motore.
sorry za OT
Nechcem tu spamovať biochémiou, ale CO2 nereaguje s hemoglobínom, ten výrok platí pre CO (oxid uhoľnatý). CO2 nie je v pravom slova zmysle toxín, ale človeka jednoducho od istej koncentrácie zadusí. Keď človeka priduseného CO2 zoberieme na čerstvý vzduch, zotaví sa vcelku ľahko (ak nedošlo k poškodeniu mozgu nedostatkom kyslíka) a nebude mať príznaky otravy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/marek-prchal-slovensko-sas-saska-richard-sulik_2304031313_jgr
Ako ma upozornil "gebula" (vdaka), mam si davat pozor na vyber zdrojov a informacii. Ja s nim suhlasim. A budem.
Dovolim si ale pastnut link na cloveka s ktory hudobne sprevadzal celu moju mladost az doteraz.
https://edition.cnn.com/videos/politics/2022/08/06/smr-roger-waters.cnn
pre triki: ako povedal Roger. Ak by neumrelo 23 milionov rusov, mozno my by sme boli za podludi.
Dovolil som vykopať tento príspevok,
V svetle súčasného diania, vidíme že o od WW2 sa v ruzzku nič nezmenilo, ľudský život tam stále nič neznamená a to ako na ruzzkej strane tak aj na opačnej strane,
Ak by tam bola nejaká úcta k životu, tak tie straty WW2 mohli byť násobne nižšie ale ich je mnogo ako aj teraz...
a ten debilný človek čo sa volá Roger by bez tejto kapely, čo nahrala toto - zopakujem video
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
čiže roger bez nich by bol už vtedy rovnaké houno ako teraz
Ano, ak ked auto nestartuje lebo nadrz je prazdna tak nie nie je problemom nedostatok benzinu ale prilis vela vzduchu v nadrzi.
sorry za OT
Nevadi, hlavne ze zlodeji zo SMERu konecne sedia v base a vsetko co nam ukradli vratili statu ako nam pred volbami slubovala tato demokraticka vlada
slubovala to jedna figúrka, ktorá sa ozaj dobrým marketingom (na ktorý naletele spústa ľudí) dostala do čela a následne oklamala celý národ svojou reálnou (teda nereálnou) politikou
tato demokraticka vlada vznikla na tom, ze matovic ako ultrapopulista oblbol kopec ***** ludi. Teraz sa tito hlupi ludia vracaju spat k populistovi ficovi a nackom z republiky. A to je hlavny problem slovenska. Nekotroluje sa co sa slubilo a co splnilo, len sa voli podla velkosti slubov.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/marek-prchal-slovensko-sas-saska-richard-sulik_2304031313_jgr
Az na to ze tento marketer dostal babisku na vyslnie… babiska si to posral sam… ked nepocuvas rady marketera, a robis vsetko pre to aby si sa znemoznil, to ze sa znemoznis nieje to chyba marketera…
sorry za OT
Nechcem tu spamovať biochémiou, ale CO2 nereaguje s hemoglobínom, ten výrok platí pre CO (oxid uhoľnatý). CO2 nie je v pravom slova zmysle toxín, ale človeka jednoducho od istej koncentrácie zadusí. Keď človeka priduseného CO2 zoberieme na čerstvý vzduch, zotaví sa vcelku ľahko (ak nedošlo k poškodeniu mozgu nedostatkom kyslíka) a nebude mať príznaky otravy.
Koniec offto*****.
Pokračujme na dnes aktuálnou captchou: