Pri takýchto komentároch som vždy na pochybách, či je autor provokatér, alebo je jednoducho autenticky sprostý a má pamäť meňavky veľkej Predpokladám, že stovky miliónov vakcín celosvetovo a zlepšenie postupov liečby sa štandardne odignoruje, preto odporúčam slávnu tlačovku Peter + Denisa PRED voľbami, jej závery aj zamyslenie sa nad tým, čo tak asi pán premiér myslel frázou Bude to drahé! (keďže údajne o COVID-19 sme tu ani len netušili, všade pokoj a voľnosť lebo s opatreniami sme museli ešte pár dní počkať) ...
Inak, aj on by si mal spytovať svedomie za to, že sa choval ako pokrytecká filcka - a hoci obmedzoval krajinu pri jednotkách prípadov, pri desaťtisícoch burcoval na uvoľnenie a slobodu).
Ano a urcite to nebola nahoda ze prisiel prave po slovenskych volbach (on teda prisiel skor 😂) ale to je asi jedno. 😂😂😂😂.
Podla mna Soros nechcel aby Matovic mohol ist za hranice, on uz vtedy urcite vedel, co je Matovic zac. 🤦♂️🤦♂️🤷♂️, boze moj, kde to zijeme.
[quote="@1942158"]Pri takýchto komentároch som vždy na pochybách, či je autor provokatér, alebo je jednoducho autenticky sprostý a má pamäť meňavky veľkej
Be, be, be je správne 😁
Dajme tomu, ze mas pravdu. Covid pandemiu si vymyslela Matovicova vlada po volbach (a chudak zvysny svet sa musel prisposobit). Moja otazka znie - z akeho dovodu prisiel Matovic s pandemiou, nahubkami a zatvorenymi hranicami (a zvysny svet sa opat musel podrobit Slovakom a pozatvarat hranice tiez)? Aky vyssi ciel tym sledoval, co mu to prinieslo?
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Konkretne Matelkovi?
Nudzovy stav - moznost kseftov bez nutnosti verejneho obstaravania. Kamarati sa mohli nabalit na MOMkach a testoch. A sikanovat 5 milion ludi podla mna celkom ulahodilo jeho psychopatickej dusicke.
Jasne ze aj my sme sa prisposobili zvysku sveta, len trebalo pockat kym skoncia volby lebo dovtedy sa to nehodilo samozrejme.
Prvé opatrenia proti epidémii boli prijaté 6. marca 2020, od 12. marca bola vyhlásená mimoriadna situácia. Od 16. marca 2020 boli uzavreté školy a zároveň začal platiť núdzový stav, ...
Vláda Slovenskej republiky od 21. marca 2020 do 1. apríla 2021, resp. vláda Igora Matoviča bola v poradí štrnásta vláda Slovenskej republiky (SR).
takze ano - uz 2 tyzdne po volbach zacal toho casu stale vladnuci smer (vtedy este aj s pelegrinim vo svojich radoch) svoju hlupu covid kampan, ktora trva doteraz a dava nam to celkom slusnu predstavu, ake opatrenia budu nam budu hrozit, ked sa znovu dostanu k moci...
Ako uz mas spomenute vyssie, prvy nudzovy stav zacal platit 16.marca 2020. Matovicova vlada vladla od 21.3.2020.
Taktiez skus porovnat moznosti nabalenia sa pri MOMkach s tym, ako sa nabalil SMER pri svojich kauzach. Naozaj si myslis, ze sa vyhodnejsie kradne pri nudzovom stave, ked je na teba nasrata cela republika a pozorne sleduje, co robis/nerobis?
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ten 1. nudzovy stav bol len na oblast zdravotnictva, netykalo sa to inych oblasti. Potom si matelkovci zaviedli ten "celoplosny" a este si schvalili ze nech ho mozu predlzovat donekonecna (igelitky v parlamente). Tam sa uz dalo kseftovat jedna radost.
Nikde netvrdim ze SMER nekradol, iba som odpovedal na otazku ze ake vyhody priniesol covid matelkovi.
A ano nudzovy stav ma vyhody pri kseftovani ze mozes zakazky zadavat priamo a keby nieco tak povies ze to je pre zachranu zivotov. Kedze kazdy sa sustreduje len na 1 temu tak nemyslim ze je velky focus na to ake zlodejiny sa robia v inych oblastiach.
Len oblast zdravotnictva, ktory sa netykal inych oblasti vravis?
Vláda SR schválila vyhlásenie núdzového stavu podľa čl. 5 ústavného zákona č. 227/2002 Z. z., platí od 16. marca 2020 od 6.00 h.
Od 16. marca 2020 budú zatvorené maloobchodné prevádzky s výnimkou potravín, lekární, drogérií, predajní tlače, pôšt, bánk, čerpacích staníc, stravovacích prevádzok a obchodov s krmivom pre zvieratá.
Všetky doterajšie rozhodnutia naďalej zostávajú v platnosti. Zatvorené zostávajú hraničné priechody a letiská. Obmedzujú sa otváracie hodiny nákupnych centier, zatvorené zostanú bary a diskotéky. Do 14-dňovej karantény je povinný ísť každý, kto sa vráti na Slovensko zo zahraničia. V opačnom prípade mu hrozí pokuta vo výške 1659 eur. Od 16. marca budú zatvorené školy aj predškolské zariadenia.
toto je tak pekná ukážka dezolátstva len by pindali, vkuse nespokojní, ale fakty si už klasicky nezisťujú ach som rád že ste mu to tu fakticky vyargumentovali to je tak príjemné raz za čas vidieť diskusiu kde si ludia dajú záležať a idiotov a dezolátov preargumentujú vypísaním faktov
Tie obmedzenia na osobnej slobode atd vychadzaju zo zakona o civilnej ochrane ktory sa uplatnuje pocas mimoriadnej situacie ktory tiez bol vyhlaseny v marci 2020. Splietate tu hrusky s jablkami ale ano totalne ste mi to fakticky vyargumentovali, idem sa hambit do kuta.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak, aj on by si mal spytovať svedomie za to, že sa choval ako pokrytecká filcka - a hoci obmedzoval krajinu pri jednotkách prípadov, pri desaťtisícoch burcoval na uvoľnenie a slobodu).
Podla mna Soros nechcel aby Matovic mohol ist za hranice, on uz vtedy urcite vedel, co je Matovic zac. 🤦♂️🤦♂️🤷♂️, boze moj, kde to zijeme.
mas to pomylene, urcite volby na Slovensku ovplyvnili Covid. Nedajme si zobrat zasluhy v oblasti geopolitiky 🤣🤣🤣😂😂😂
Be, be, be je správne 😁
Nudzovy stav - moznost kseftov bez nutnosti verejneho obstaravania. Kamarati sa mohli nabalit na MOMkach a testoch. A sikanovat 5 milion ludi podla mna celkom ulahodilo jeho psychopatickej dusicke.
Jasne ze aj my sme sa prisposobili zvysku sveta, len trebalo pockat kym skoncia volby lebo dovtedy sa to nehodilo samozrejme.
takze ano - uz 2 tyzdne po volbach zacal toho casu stale vladnuci smer (vtedy este aj s pelegrinim vo svojich radoch) svoju hlupu covid kampan, ktora trva doteraz a dava nam to celkom slusnu predstavu, ake opatrenia budu nam budu hrozit, ked sa znovu dostanu k moci...
zdroje:
https://sk.wikipedia.org/wiki/Pand%C3%A9mia_ochorenia_COVID-19_na_Slovensku
https://sk.wikipedia.org/wiki/Vl%C3%A1da_Slovenskej_republiky_od_21._marca_2020_do_1._apr%C3%ADla_2021
Ako uz mas spomenute vyssie, prvy nudzovy stav zacal platit 16.marca 2020. Matovicova vlada vladla od 21.3.2020.
Taktiez skus porovnat moznosti nabalenia sa pri MOMkach s tym, ako sa nabalil SMER pri svojich kauzach. Naozaj si myslis, ze sa vyhodnejsie kradne pri nudzovom stave, ked je na teba nasrata cela republika a pozorne sleduje, co robis/nerobis?
Nikde netvrdim ze SMER nekradol, iba som odpovedal na otazku ze ake vyhody priniesol covid matelkovi.
A ano nudzovy stav ma vyhody pri kseftovani ze mozes zakazky zadavat priamo a keby nieco tak povies ze to je pre zachranu zivotov. Kedze kazdy sa sustreduje len na 1 temu tak nemyslim ze je velky focus na to ake zlodejiny sa robia v inych oblastiach.
Vláda SR schválila vyhlásenie núdzového stavu podľa čl. 5 ústavného zákona č. 227/2002 Z. z., platí od 16. marca 2020 od 6.00 h.
Od 16. marca 2020 budú zatvorené maloobchodné prevádzky s výnimkou potravín, lekární, drogérií, predajní tlače, pôšt, bánk, čerpacích staníc, stravovacích prevádzok a obchodov s krmivom pre zvieratá.
Všetky doterajšie rozhodnutia naďalej zostávajú v platnosti. Zatvorené zostávajú hraničné priechody a letiská. Obmedzujú sa otváracie hodiny nákupnych centier, zatvorené zostanú bary a diskotéky. Do 14-dňovej karantény je povinný ísť každý, kto sa vráti na Slovensko zo zahraničia. V opačnom prípade mu hrozí pokuta vo výške 1659 eur. Od 16. marca budú zatvorené školy aj predškolské zariadenia.
Na zvysok asi ani nema zmysel reagovat.
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2020/45/
Tie obmedzenia na osobnej slobode atd vychadzaju zo zakona o civilnej ochrane ktory sa uplatnuje pocas mimoriadnej situacie ktory tiez bol vyhlaseny v marci 2020. Splietate tu hrusky s jablkami ale ano totalne ste mi to fakticky vyargumentovali, idem sa hambit do kuta.