“Ak zamestnanci RTVS na čele s ich riaditeľom v osobnom bankrote vstúpia do štrajku a prestanú vysielať, vyriešia tým problém tejto televízie napojenej na PS, ale platenej z daní. Takéto vysielanie chýbať nikomu nebude, takže vrelo odporúčam”
Policajný vyšetrovateľ navrhuje uzavrieť dopravnú nehodu Andreja Danka, keď 11. januára narazil do semaforu a z miesta ušiel, ako priestupok. Nezistil spáchanie trestného činu. Teraz závisí od dozorujúceho prokurátora z príslušnej bratislavskej okresnej prokuratúry, či akceptuje návrh policajta. Má na to 30 dní od doručenia.
Zleva: Zvláštní zástupce prezidenta Ruské federace pro mezinárodní kulturní spolupráci Švydkoj, velvyslanec Ruské federace na Slovensku Bratčikov, premiér Slovenské republiky Fico a ministr zahraničních věcí Slovenské republiky Blanár.
Zvolen, 14. 3. 2024
To čo je toto za argument ? normálne mám chuť mu ísť jednu privaliť
Erik Tomáš (Hlas) hovoril v RTVS Štefanovi Kiššovi (PS), nech ho nepresviedča, že ľudí na východe „trápia nejaké trestné kódexy alebo dokonca problém v RTVS“. Minister Tomáš trval na tom, že ľudí v regiónoch trápia sociálne, ekonomické otázky a aké budú mať platy a dôchodky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Marli ja uz finishujem posledne kapitoly. Dame nasledne tematicky inteleguansky obed?
S Marekom či Martinom?
Kus dobrej roboty....
“Ak zamestnanci RTVS na čele s ich riaditeľom v osobnom bankrote vstúpia do štrajku a prestanú vysielať, vyriešia tým problém tejto televízie napojenej na PS, ale platenej z daní. Takéto vysielanie chýbať nikomu nebude, takže vrelo odporúčam”
Kto to volil ..
tak prečo sa do toho serie ?
https://twitter.com/Posledniskaut/status/1768386507901943919
Burit sa a dalej cicat, to ano.
Niekto ich tam drzi nasilu? Kde je huxit?
https://dennikn.sk/minuta/3884892/?ref=ampm
s martinom sme boli spolužiaci, kým im nepostavili na hornej sásovej novú školu a neodišli preč
Zvolen, 14. 3. 2024
Pri takýchto fotkách by mali byť upozornenie na explicitny obsah...
Erik Tomáš (Hlas) hovoril v RTVS Štefanovi Kiššovi (PS), nech ho nepresviedča, že ľudí na východe „trápia nejaké trestné kódexy alebo dokonca problém v RTVS“. Minister Tomáš trval na tom, že ľudí v regiónoch trápia sociálne, ekonomické otázky a aké budú mať platy a dôchodky.
Su to hajzli,ale aj tak si ludia myslia ze robia pre ich blaho...
Nechapem