Myslím, že po tomto sa dá dôvodne predpokladať že tá zástupkyňa je v oblasti práva chytrá minimálne ako pán minister. A preto je večná škoda, že súd s ním sa ukončil v podstate korešpondenčnou formou, mohol to byť vysoko pravdepodobne podobný srandy kopec ...
Mne stacilo, ked sa mihla v spravach a redaktorka sa ju snazila vyspovedat... zbadal som ten kacaci ksicht s napichanymi perami a mihlo mi myslou, reku uz viem ako sa tam dostala. Ten kozuch s leopardim vzorom na sude...fakt klasa Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Jeden z najlepších komentárov za poslednú dobu na internete.
Komentár je reakcia na to, že Mazurek nadáva na novinára Vlada Šnídla z N-ka, že chodí do škôl učiť mladých kriticky myslieť, regulovať si screen time a sociálne siete na mobile, overovať informácie atď:
"Najzaujímavejšie na celom prípade je, že o 72 pohlaviach, troch záchodoch a pod., som odjakživa počul rozprávať iba typy ľudí ako Mazurek. Nebudú práve oni tí, čo šíria v spoločnosti džendžer ideológiu?! Lebo pravda je taká, že bez nich by som sa k tej téme vôbec nedostal, začal som sa o ňu záujimať až po tom, čo na ňu začali upozorňovať oni. Takže, Mazurek je vlastne džendžer ideológ."
Jeden z najlepších komentárov za poslednú dobu na internete.
Komentár je reakcia na to, že Mazurek nadáva na novinára Vlada Šnídla z N-ka, že chodí do škôl učiť mladých kriticky myslieť, regulovať si screen time a sociálne siete na mobile, overovať informácie atď:
"Najzaujímavejšie na celom prípade je, že o 72 pohlaviach, troch záchodoch a pod., som odjakživa počul rozprávať iba typy ľudí ako Mazurek. Nebudú práve oni tí, čo šíria v spoločnosti džendžer ideológiu?! Lebo pravda je taká, že bez nich by som sa k tej téme vôbec nedostal, začal som sa o ňu záujimať až po tom, čo na ňu začali upozorňovať oni. Takže, Mazurek je vlastne džendžer ideológ."
Neviem ten komentár na N-ku nájsť.
Alebo je to FB status?
Odmietam politické zásahy, povedal Maroš Žilinka na parlamentnom výbore. „Mohol by som sa aj ja k tomu vyjadriť,“ reagoval na návrh predsedu Richarda Glücka prerušiť rokovanie do pondelka.
Generálny prokurátor zdôraznil, že pre výbor prerušil pracovnú návštevu v Maďarsku.
Odmieta, že „boli teraz vyliate vedrá špiny“ bez toho, aby mohol reagovať, a aby to žilo do pondelka.
Výbor pre obranu a bezpečnosť sa koná v súvislosti s listom žilinského prokurátora Tomáša Balogha, podľa ktorého generálny prokurátor zasahoval v dvoch politicky exponovaných kauzách nad rámec svojich kompetencií.
Nemenuje ich, ale ide o prípad MH Manažment, v ktorom je obvinený riaditeľ úradu vlády Juraj Gedra, a prípad premiérovho švagra Svetozára Chabadu.
Richard Glück prerušil rokovanie výboru pre obranu a bezpečnosť, keď Maroš Žilinka povedal, že poslanci sú v kauzách zaujatí. „Týkajú sa osôb vám blízkym,“ dodal. Glück zo Smeru tvrdil, že nevie, o aké kauzy ide.
Ide o MH Manažment, kde je obvinený riaditeľ úradu vlády Juraj Gedra, a prípad švagra premiéra Svetozára Chabadu.
Krajský prokurátor Tomáš Balogh v Žiline, kde prípady dozorujú, napísal poslancom list, že Žilinka do nich zasahoval.
Kauzy presne nemenoval, ale z ich opisu je zrejmé, o ktoré ide.
Toto je inak strašidelné vo viacerých rovinách. Jediná relatívne pozitívna vec je, že na úrade pri pánovi ministrovi "veď ten Rus raz odíde" je to rozhodne človek na správnom mieste - za negatívum pre krajinu sa ale dá brať, že obaja sú na úplne nesprávnom mieste
Ked uz je Slovensko pod vplyvom Mordoru, preco by medzi Moskvou a Bratislavou mala byt diera. Povedal to jasne v prospech smerackych akcionarov prepravy plynu a ropy. Ostatne ich nezaujima.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://tydenikpolicie.cz/na-ceskobudejovicku-se-srazil-rychlik-s-osobnim-vlakem-zachranari-hlasi-desitky-zranenych/
Nebol ECTS, žiaľ. Ani ČR nie je v top stave čo sa týka infraštruktúry, ale zhodneme sa, že obecne je ČR oveľa ďalej v kvalite infraštruktúry ako SR.
svojho času tu také zúfalstvo hodil iron.hide
https://www.mtbiker.sk/forum/post922196.html#p922196
to co si vyhrabal? Hruza
inak tu prupovidku doteraz s kolegami pouzivame, ked je pruser alebo sa nieco nepodari:
" ...nic len zima, gulag a zemiak"
(alebo napriklad aj ked vyraznejsie padnu akcie ci btc
Neviem ten komentár na N-ku nájsť.
Alebo je to FB status?
Alebo je to FB status?
Jeden z komentárov pod FB statusom https://www.facebook.com/share/p/1DrVb5thKo/
Váhal som, či ho pridať a vidím, že som mal
https://dennikn.sk/minuta/4981178/?ref=mpm
Odmietam politické zásahy, povedal Maroš Žilinka na parlamentnom výbore. „Mohol by som sa aj ja k tomu vyjadriť,“ reagoval na návrh predsedu Richarda Glücka prerušiť rokovanie do pondelka.
Generálny prokurátor zdôraznil, že pre výbor prerušil pracovnú návštevu v Maďarsku.
Odmieta, že „boli teraz vyliate vedrá špiny“ bez toho, aby mohol reagovať, a aby to žilo do pondelka.
Výbor pre obranu a bezpečnosť sa koná v súvislosti s listom žilinského prokurátora Tomáša Balogha, podľa ktorého generálny prokurátor zasahoval v dvoch politicky exponovaných kauzách nad rámec svojich kompetencií.
Nemenuje ich, ale ide o prípad MH Manažment, v ktorom je obvinený riaditeľ úradu vlády Juraj Gedra, a prípad premiérovho švagra Svetozára Chabadu.
https://dennikn.sk/minuta/4981235/
Richard Glück prerušil rokovanie výboru pre obranu a bezpečnosť, keď Maroš Žilinka povedal, že poslanci sú v kauzách zaujatí. „Týkajú sa osôb vám blízkym,“ dodal. Glück zo Smeru tvrdil, že nevie, o aké kauzy ide.
Ide o MH Manažment, kde je obvinený riaditeľ úradu vlády Juraj Gedra, a prípad švagra premiéra Svetozára Chabadu.
Krajský prokurátor Tomáš Balogh v Žiline, kde prípady dozorujú, napísal poslancom list, že Žilinka do nich zasahoval.
Kauzy presne nemenoval, ale z ich opisu je zrejmé, o ktoré ide.
Sledujte Žilinkovu reč tela, toho ináč klepe
https://www.instagram.com/reel/DRSYskfCK_X/?utm_source=ig_embed