Pustite si, aby bolo jasné o čo ide PS v téme Benešove dekréty (na ktoré sa Slovenský pozemkový fond ešte dnes odvoláva pri prepisovaní pozemkov) a chcel to riešiť aj Rezident. Prázdny oblek má na to poradcu Forroa, ktorého úlohou bolo/je túto tému riešiť, len skutek utek.
Šmahom prútika spravil s Orbánových spojencov jeho nepriateľov 😁 Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Tu je článok, kde je detailnejšie ukázané, čo sa deje s pozemkami aj v roku 2025 https://parameter.sk/sk/1292419/benesove-dekrety-opat-ozivaju-stat-potichu-berie-pozemky-a-dedicov-ani-neupozorni/
+ národnostný poradca Rezidenta Krisztián Forró to má už dlhšie riešiť a zatiaľ neurobili nič
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Nieco o ETS 2
“Zjednodušene – ak ľuďom v chudobných regiónoch neprimerane zdražíte kúrenie plynom, začnú klčovať lesy a páliť drevo. Keď dôjde drevo, začnú kúriť čímkoľvek dostupným, čo horí. A tak namiesto CO2 a vodnej pary, čo sú primárne produkty spaľovania zemného plynu, bude v ovzduší omnoho viac škodlivín.
Potom si musíme položiť otázku, či naozaj ide o ochranu životného prostredia alebo je to len akési náhradné náboženstvo vyšších vrstiev západnej spoločnosti.”
článok nejdem čítať ... ale presne preto boli obrovské peniaze natlačené v eurofondoch do rozvoja zaostalejších regiónov ... aby neboli dnes odkázaní na kúrenie čím príde ... žial na slovensku sa ten rozvoj nepodaril
no nebol záujem zo strany ministerstiev, pretože dostať sa k dotácii na čerpadlo bola hra nervov a šikovných prstíkov... taký malý objem EU peńazí dávali do výziev, že to bolo za 2min uzavreté...
ale podarilo sa mi to v 3tom kole aspoň par grošov...
švagor v CR, pri prestavbe dostal na okná, na zateplenie, na kotol asi 10x viac ako ja v SR
teraz predáva starý a stavá drevodom a tiež bez problémov vybavil dotáciu na TĆ
článok nejdem čítať ... ale presne preto boli obrovské peniaze natlačené v eurofondoch do rozvoja zaostalejších regiónov ... aby neboli dnes odkázaní na kúrenie čím príde ... žial na slovensku sa ten rozvoj nepodaril
ked namiesto rozvoja krajiny z eu fondov, sa rozvijaju zlate vane a haciendy.....
kamarat sa pyta - postoj je stale taky platok ktory mixuje uplne dezinfo s propaganou prifarbenymi/filtrovanymi spravami, aby sa tvaril ako realne medium namiesto dezinfostoky?
Kopírujem príspevok z FB,napísala Jana Ďurková (Smeráci použili Bombica na špinavú robotou,teraz naňho kašlú-alebo nemajú tú moc,aby ho dostali z basy )
Aj, keď valcujú celú krajinu a plnia vízie z Čifárov: R.Kaliňák : ´všetko pojde do pi*e ´ stále nedokázali ovládnuť súdnu moc. Sudcovia rozhodujú v zákonom vymedzených možnostiach.
Bombic píše z basy, že poslúžil ako handra. Použili, odhodili. Aj keď ho odviezli vládnym špeciálom, Kaliňákova advokátska kancelária mu platila byt a poskytovala právnu pomoc 😁, skončil v base a nevyzerá to, že ho stretneme na vianočných trhoch ako Dušana Kováčika. Zatial sa pokúsili okrem Dušana vytiahnuť z basy len Kočnera, ostatní nie sú hodní takej veľkej snahy ministra Suska, aj keď pomohli pred voľbami Smeru značne.
odkaz na screenshot (foto) ako Bombic fňuká z basy (neviem,či sa to zobrazí každému)
Ono tie fondy...Minule pri jednej cyklotrase, na lúke medzi dvoma obcami postavené a ohradené detské ihrisko. To štandardizované, aké sú všade. Rozmýšľal som, či tam vôbec niekedy dakto zablúdi.
Na tento poľovnícky posed s 4km asfaltkou 1 milión eur určite nikto nezablúdil okrem smeráckych našich ľudí
Alebo k týmto haciendám https://www.haciendy.sk/
kamarat sa pyta - postoj je stale taky platok ktory mixuje uplne dezinfo s propaganou prifarbenymi/filtrovanymi spravami, aby sa tvaril ako realne medium namiesto dezinfostoky?
Myslím že v Dobré ráno sobota Postoj Zuza s Kubom zhodnotili ako projekt rusofilnych skrachovancov odídených zo Štandardu. Nekonzumujem ani jedno ani druhé a dúfam že som nepoplietol smer ;-] ... prípadne si pusti posledné vydanie ...
Smer sa pustil do Maroša Žilinku (26. 11. 2025)
Medové týždne 363jok skončili, už nejaký čas sa Smer a generálny sporia a posielajú si verejne odkazy a obvinenia.
Teraz dokonca, že mal Maroš Žilinka zasahovať v neprospech ľudí Roberta Fica.
Či tu teda po vojne policajtov máme aj vojnu prokurátorov, ako sa vyvíjal vzťah Smeru a Maroša Žilinku a či sa koalícia chce zbaviť generálneho prokurátora?
Tomáš Prokopčák sa v podcaste Dobré ráno pýta Matúša Burčíka.
Nie úplne dezinfo, ale radi by si "domáci smrádok" (bigotnosť, netoleranciu, korupciu) dali do Ústavy ako "národnú identitu".
Myslím že v Dobré ráno sobota Postoj Zuza s Kubom zhodnotili ako projekt rusofilnych skrachovancov odídených zo Štandardu. Nekonzumujem ani jedno ani druhé a dúfam že som nepoplietol smer ;-] ... prípadne si pusti posledné vydanie ...
Myslim, ze najprv bol Postoj a az potom vznikol Standard. Mozno to bolo teda naopak. Lebo presne tak ako Postoj zhodnotili nejaka Zuza a Kubo, by som ja zhodnotil Standard. Myslim, ze v otazke UA Postoj zaujimal jasny postoj
Tym ale moja "obrana" Postoja konci.
Mozem potvrdit. Vyslovene odporucam pravidelny serial o vojne na Ukrajine s Andrejom Ziarovskym, moderuje Lukas Krivosik. Vo vseobecnosti Postoj vnimam ako medium hodne citania, aj ked obcas ma pridvihuje zbytocne a nasilu vtlacany liberalno-konzervativny (večný) boj aj pri temach kde podla mna nema co robit. Rozdiely v pricetnosti napriec autormi su priepastne. Napriklad taky Leidenfrost ide podla mna uz dlhodobo vo full-retard mode a vobec by som sa nedivil, keby sme sa v dohladnom case docitali, ze presiel do Standardu, pripadne Markera alebo niecoho este viac uleteneho.
Kopírujem príspevok z FB,napísala Jana Ďurková (Smeráci použili Bombica na špinavú robotou,teraz naňho kašlú-alebo nemajú tú moc,aby ho dostali z basy )
Aj, keď valcujú celú krajinu a plnia vízie z Čifárov: R.Kaliňák : ´všetko pojde do pi*e ´ stále nedokázali ovládnuť súdnu moc. Sudcovia rozhodujú v zákonom vymedzených možnostiach.
Bombic píše z basy, že poslúžil ako handra. Použili, odhodili. Aj keď ho odviezli vládnym špeciálom, Kaliňákova advokátska kancelária mu platila byt a poskytovala právnu pomoc 😁, skončil v base a nevyzerá to, že ho stretneme na vianočných trhoch ako Dušana Kováčika. Zatial sa pokúsili okrem Dušana vytiahnuť z basy len Kočnera, ostatní nie sú hodní takej veľkej snahy ministra Suska, aj keď pomohli pred voľbami Smeru značne.
odkaz na screenshot (foto) ako Bombic fňuká z basy (neviem,či sa to zobrazí každému)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Šmahom prútika spravil s Orbánových spojencov jeho nepriateľov 😁
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tu je článok, kde je detailnejšie ukázané, čo sa deje s pozemkami aj v roku 2025 https://parameter.sk/sk/1292419/benesove-dekrety-opat-ozivaju-stat-potichu-berie-pozemky-a-dedicov-ani-neupozorni/
+ národnostný poradca Rezidenta Krisztián Forró to má už dlhšie riešiť a zatiaľ neurobili nič
https://parameter.sk/sk/1209380/peter-pellegrini-v-komarne-narodnostny-poradca-sa-uz-pecie-v-rure-forro-sa-pripravuje-a-otazka-benesovych-dekretov-stale-na-stole/
“Zjednodušene – ak ľuďom v chudobných regiónoch neprimerane zdražíte kúrenie plynom, začnú klčovať lesy a páliť drevo. Keď dôjde drevo, začnú kúriť čímkoľvek dostupným, čo horí. A tak namiesto CO2 a vodnej pary, čo sú primárne produkty spaľovania zemného plynu, bude v ovzduší omnoho viac škodlivín.
Potom si musíme položiť otázku, či naozaj ide o ochranu životného prostredia alebo je to len akési náhradné náboženstvo vyšších vrstiev západnej spoločnosti.”
https://www.postoj.sk/185765/naklady-pre-domacnosti-mozu-stupnut-o-tisice-eur-emisne-povolenky-vedu-europu-k-chudobe
ale podarilo sa mi to v 3tom kole aspoň par grošov...
švagor v CR, pri prestavbe dostal na okná, na zateplenie, na kotol asi 10x viac ako ja v SR
teraz predáva starý a stavá drevodom a tiež bez problémov vybavil dotáciu na TĆ
ked namiesto rozvoja krajiny z eu fondov, sa rozvijaju zlate vane a haciendy.....
https://www.facebook.com/jana.durkova.7/posts/pfbid0bfFHyMEbne911K6X9eE8dNZrZLSyAwYSuwJB5niVBYeYtkp7zyMf6A76PXv5DnThl
https://www.facebook.com/photo?fbid=25770515312534298&set=a.3906787612667049
Alebo k týmto haciendám https://www.haciendy.sk/
Medové týždne 363jok skončili, už nejaký čas sa Smer a generálny sporia a posielajú si verejne odkazy a obvinenia.
Teraz dokonca, že mal Maroš Žilinka zasahovať v neprospech ľudí Roberta Fica.
Či tu teda po vojne policajtov máme aj vojnu prokurátorov, ako sa vyvíjal vzťah Smeru a Maroša Žilinku a či sa koalícia chce zbaviť generálneho prokurátora?
Tomáš Prokopčák sa v podcaste Dobré ráno pýta Matúša Burčíka.
https://www.sme.sk/podcasty/dobre-rano-denny-podcast-dennika-sme
Nie úplne dezinfo, ale radi by si "domáci smrádok" (bigotnosť, netoleranciu, korupciu) dali do Ústavy ako "národnú identitu".
Myslim, ze najprv bol Postoj a az potom vznikol Standard. Mozno to bolo teda naopak. Lebo presne tak ako Postoj zhodnotili nejaka Zuza a Kubo, by som ja zhodnotil Standard. Myslim, ze v otazke UA Postoj zaujimal jasny postoj
Tym ale moja "obrana" Postoja konci.
Postoj → Štandard → Marker
https://www.facebook.com/jana.durkova.7/posts/pfbid0bfFHyMEbne911K6X9eE8dNZrZLSyAwYSuwJB5niVBYeYtkp7zyMf6A76PXv5DnThl
https://www.facebook.com/photo?fbid=25770515312534298&set=a.3906787612667049
k tomu náckovmu plaču nad vlastným osudom jeden koment z IG
"Ufňukaný nácek si myslel že hrá vysokú hru. Ale biely golier nosia iní."