nebol by som prekvapeny keby mal Smer 30%, ten ex-alkac ma neuveritelny tah na branu, to sa mu musi nechat, teraz je vo faze kedy moze na ulici v priamom prenose zastrelit par ludi a este ho budu oslavovat
Offtopic.
V Nike je na vitazstvo SMERu kurz 1.5 a kedze na zazraky neverim vsadim asi 4 cifernu sumu, kedze volby dopadnu tak ako dopadnu...nech dopadnu akokolvek na 90% SMER zostavi vladu.
Cisty zmar a zoufalstvi, takze par stoviek, mozno tisicka v mojom pripade z Nike bude aspon aka-taka naplast.
Btw sme vykrada Hlas, takze 30% mat nebude, co stpne Smer to klesne Hlas a novych volicov neziskava, iba kanibalizuje Peleho.
Samozrejme. Vidí každý kto má hlavu nasadenú na krku a nenechá sa opiť rohlíkom v podobe komunikačného manuálu týchto woke dezolátov.
A samozrejme, v očiach červených denníkov (čo je fakticky PR oddelenie tejto partaje), aj v očiach tunajších uvedomelých liberálnych mužov (lol) je PS chránený diamant... a vyvolená nevesta, ktorej treba nájsť čo najposlušnejšieho ženícha (Hlas...). Až mi začína byť Hlasu ľúto:)
Som si to precital a teda vidno, ze je to predvolebna agitacia voci PS od nejakeho mentalne priemerneho volica Olano / Zaborskej / KDH utociaca na prvu signalnu tych jednoduchsich, ktori taketo sracky potom zdielaju. Vlastne nic prekvapive vzhladom na server, na ktorom je to vypublikovane. Ale aspon vidime, ze nimmovi je zjavne blizsia myslienka vitazstva Smeru ako PS a robi vsetko pre to, napr. aj zdielanim akoze nezaujateho nazoru. Za mna len tolko, ze zabezpecit rovnost vsetkych ludi bez ohladu na orientaciu a sprehladnit väzby medzi statom a katolickou mafiou su dva zasadne a kladne prvky programu PS a verim, ze v tomto sa plne zhodnu aj so SaS. A stale dufam, ze je tu aspon mala iskierka nadeje, ze by za istych okolnosti mohla vzniknut relativne normalna vlada, v ktorej by PS a SaS boli. Ale ano, je to privelmi optimisticke ked sa pozeram na cisla. Pomaly sa zmierujem s tym, ze sa po volbach budu tesit ludia ako nimm, ktorym vadi privela slobody jednotlivca a radsej chcu vidiet pri moci mafiu v tej najkoncentrovanejsej forme. Ved nie je dolezity pravny stat a nerozkradanie spolocneho majetku, dolezitejsie je, aby LGBTI komunita nemala rovnake prava ako ostatni a aby sa nahodou neobmedzil vplyv katolibanu na veci verejne.
Treba uznať, že je to ozaj skvost od očividne uvedomelého konzervatívneho mladého muža. Podľa nadpisu som očakával mimoriadne brutálne WOKE orgie, ktoré nenávratne zničia život na Slovensku tak ako ho poznáme dnes. Ale ako vidno aj v komentári vyššie, všetky tie "radikálne" zmeny sú pomerne diétne, navyše šanca že po voľbách na šupu presadia 100 % svojho programu je ďaleko za kategóriou sci-fi. Za mňa to zdesenie absolútne nezaujatého komentátora nedáva žiadny zmysel, hlavne tá obava z revízií zmlúv s Vatikánom. Viac by ho malo desiť ako sami konzervatívci pristupujú k plneniu vlastných záväzkov (selektívny prístup k "hodnotovým" témam je očividne veľmi málo efektívny) a výchove nových generácií vzorných katolíkov. Lebo podľa dlhodobého trendu sa to na zhubný vplyv PS, SaS a spol. rozhodne hodiť nedá a požiadavka na prehodnotenie tých zmlúv nemusí byť hneď progresívno-liberálne vierolomné šialenstvo, ale len ich zosúladenie s aktuálnou situáciou v spoločnosti ...
Fico uz peni : „Toto nie sú len spravodajské, alebo policajné hry. Toto je štátny prevrat. Je to pokus zmeniť pomery v štáte šesť týždňov pred voľbami,“ vyhlásil na tlačovej besede šéf Smeru-SSD Robert Fico.
až taký razantný nástup ani fiko nezvykne robiť, takže vyzerá to celkom dobre:
Smer podá návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu k rannému zásahu NAKA, počas ktorej boli zadržaní dvaja členovia tímu Oblúk z úradu inšpekčnej služby, ktorí preverovali vyšetrovateľov okolo Jána Čurillu. Návrh chcú poslanci Smeru podať v piatok ráno, mimoriadna schôdza by mala byť zvolaná do 7 dní.
Smer za dnešnou akciou NAKA vidí pokus o prevrat, ktorého cieľom je „zmeniť pomery pred parlamentnými voľbami“. Smer chce iniciovať aj výbor pre kontrolu SIS.
Robert Fico tvrdí, že ide o policajný prevrat, v ktorom sa úzka skupina snaží prevziať štát. Povedal, že o tomto zásahu musela dopredu vedieť prezidentka Zuzana Čaputová aj poverený premiér Ľudovít Ódor a musela byť „požehnaná“ aj úradom špeciálnej prokuratúry.
Smer tvrdí, že z aktuálnej situácie v polícii má ťažiť Igor Matovič, Roman Mikulec či Progresívne Slovensko.
dnes na TA3 o 13.00 tlačová beseda k aktuálnym udalostiam-má zaujímavý názov:
policajné prezídium zvolalo tlačovú konferenciu na 13:00 na tému rozuzlenie.
Na tlačovke vystúpia policajný prezident Štefan Hamran, prvý viceprezident Branko Kišš aj riaditeľ NAKA Ľubomír Daňko.
ja vobec nelutujem chorych, starych volicov Smeru co nemaju peniaze na sukromnych lekarov a preto musia cakat rok na termin u "statnych" - maju presne to co si zasluzia - chceli Smeracke (Paskove) zdravotnictvo, maju Smeracke zdravotnictvo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/3523559/fico-na-mitingu-burcoval-boha-my-ich-vyzenieme-nezostane-po-nich-ani-mastny-flak/?ref=mwat
V Nike je na vitazstvo SMERu kurz 1.5 a kedze na zazraky neverim vsadim asi 4 cifernu sumu, kedze volby dopadnu tak ako dopadnu...nech dopadnu akokolvek na 90% SMER zostavi vladu.
Cisty zmar a zoufalstvi, takze par stoviek, mozno tisicka v mojom pripade z Nike bude aspon aka-taka naplast.
Btw sme vykrada Hlas, takze 30% mat nebude, co stpne Smer to klesne Hlas a novych volicov neziskava, iba kanibalizuje Peleho.
Samozrejme. Vidí každý kto má hlavu nasadenú na krku a nenechá sa opiť rohlíkom v podobe komunikačného manuálu týchto woke dezolátov.
A samozrejme, v očiach červených denníkov (čo je fakticky PR oddelenie tejto partaje), aj v očiach tunajších uvedomelých liberálnych mužov (lol) je PS chránený diamant... a vyvolená nevesta, ktorej treba nájsť čo najposlušnejšieho ženícha (Hlas...). Až mi začína byť Hlasu ľúto:)
https://spravy.pravda.sk/parlamentne-volby-2023/clanok/677125-hlas-nasiel-pricinu-padu-na-tretie-miesto-nespajajte-nas-s-ps-ani-liberalmi-mikulec-sa-o-olano-neboji/
🥹
NAKA zadržala členov tímu, ktorý vyšetroval čurillovcov. Zasahovala aj u šéfa SIS Michala Aláča
Smer podá návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu k rannému zásahu NAKA, počas ktorej boli zadržaní dvaja členovia tímu Oblúk z úradu inšpekčnej služby, ktorí preverovali vyšetrovateľov okolo Jána Čurillu. Návrh chcú poslanci Smeru podať v piatok ráno, mimoriadna schôdza by mala byť zvolaná do 7 dní.
Smer za dnešnou akciou NAKA vidí pokus o prevrat, ktorého cieľom je „zmeniť pomery pred parlamentnými voľbami“. Smer chce iniciovať aj výbor pre kontrolu SIS.
Robert Fico tvrdí, že ide o policajný prevrat, v ktorom sa úzka skupina snaží prevziať štát. Povedal, že o tomto zásahu musela dopredu vedieť prezidentka Zuzana Čaputová aj poverený premiér Ľudovít Ódor a musela byť „požehnaná“ aj úradom špeciálnej prokuratúry.
Smer tvrdí, že z aktuálnej situácie v polícii má ťažiť Igor Matovič, Roman Mikulec či Progresívne Slovensko.
policajné prezídium zvolalo tlačovú konferenciu na 13:00 na tému rozuzlenie.
Na tlačovke vystúpia policajný prezident Štefan Hamran, prvý viceprezident Branko Kišš aj riaditeľ NAKA Ľubomír Daňko.
Nestihol si, v case odoslania tvojho prispevku uz tlacovka prebiehala, ale to puknutie bajpasu mu prajem