U nás volebná účasť nadštandardná,vravela mi
žena,lebo sedí v komisii.A že hodne republiky a smeru,čo dementi rozprávajú.Lebo keby vyhrali "*****",tak sme všetci v pr...i.Ale tu sú ľudia hodne prisprostlí,tak sa není čo čudovat.Tak len dúfam,že to tí "*****" (PS)vyhrajú a retardov porazí od zlosti.
Áno, áno. Ako vraví Republika, Európske platy (ale nie v EÚ)
treba aby PS vyhralo a ako prve zostavovalo vladu ,ale aj aby malo s kym, idealne SaS, Demokrati a ano pripadne aj Olajno radsej ako SMEr odina ,KDH...ale ked to bude nevyhnutne ...len skor asi prejdu zder hlaz snd.....
Vážne voľby toto … ľudia kolabujú , člen komisie a teraz aj starší volič zomrel vo volebnej miestnosti . Berú to vážne 🫣 . Moratórium sa predlžuje do 22:40 !
Byvaly starosta obce Ondavka (HZDS) ktory ju priviedol do exekucie a takmer k zaniku, za co bol odsudeny na 1 rok podmienecne (vsetky prijmy obce do svojho vrecka), dnes prenajima na volby svoj rodny dom okresnemu uradu, pretoze kedze budova obecneho uradu bola predana v exekucii tak v obci neexistuje ine miesto vo vlastnictve obce, kde by sa mohli volby konat. A stat mu za to aj plati... A dlh obce rastie a rastie... byvaly starosta chudobny ako kostolna mys, pretoze vsetko pre istotu prepisal na syna... To nevymyslis, to je zivot. Nech zije Slovensko!
Aj keď v predvolebnom drístaní nikto nevytiahol tému - Ukrajina vs ruzzko,
tieto voľby sú hlavne o tom,
či sa strčíme do riti putinovi so všetkým čo k tomu patrí, alebo nie...
Akože nie....šak v kuse že zastavia dodávanie zbraní , aby sa zbytočne nepredlžovala vojna.
Keby radšej na rovinu povedali, pre menej chápavých, že chcú, aby Rusko čo najrýchlejšie dobylo Ukrajinu....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
žena,lebo sedí v komisii.A že hodne republiky a smeru,čo dementi rozprávajú.Lebo keby vyhrali "*****",tak sme všetci v pr...i.Ale tu sú ľudia hodne prisprostlí,tak sa není čo čudovat.Tak len dúfam,že to tí "*****" (PS)vyhrajú a retardov porazí od zlosti.
Áno, áno. Ako vraví Republika, Európske platy (ale nie v EÚ)
https://dennikn.sk/minuta/3597653/
Uz do 22:45 moratorium.
fika yebne
Ja by som aj tipoval ale grand tour už skončili.
Tak toto slovenská politická TdF... Vingegaard vs Pogačar. Otázka je koho si kde zatiaľ dosadíme...
tieto voľby sú hlavne o tom,
či sa strčíme do riti putinovi so všetkým čo k tomu patrí, alebo nie...
Keby radšej na rovinu povedali, pre menej chápavých, že chcú, aby Rusko čo najrýchlejšie dobylo Ukrajinu....
(O príspevok vyššie, obkročmo)
A Dzurinda 2nasobné platy, ale tiež zabudol dodať, že iba pre naších ľudí