Dezoláti v CZ obhajujú Babiša. Lipavský by sa mal Babišovi omluvit. Otázka novinára: Za čo? Ja neviem, ale mal by sa omluvit a hotovo. Tam sa to pravdepodobne tiež poserie po voľbách https://twitter.com/marekgajostop09/status/1769618015237091620
Ako keby som počul našich obhajovať Fica, cez kopirák. Ľuďom j3b3
363 .ujo rozdelil úlohy prokurátorom z ušp ...všetkých schopných odstavil ,či už Šanta,Repa,Špirkovi zastavili trestné oznámenia na Kalinaka,či Gašpara...proste mafia si to upratala.
vyhlásili ste, že ako prezident nepodpíšete zákon o registrovaných partnerstvách, ak to bude proti záujmom spoločnosti. Proti záujmom homofóbnych dedkov a agresívnych malomeštiačok s karafiátmi, o ktorých hlasy vám ide.
Prezident má byť prezidentom všetkých občanov. Nielen testosterónových Slovanov, ale aj teplých Slovákov, z ktorých vaši vládni partneri Danko, Huliak, Šimkovičová, či Fico robia triednych nepriateľov a druhotriednych občanov. Vy ste ticho. Čušíte ako voš pod chrastou. Vždy pripravený zapredať sám seba. Vlastnú identitu. Vlastné Ja. Vlastnú genetickú výbavu. To, kým ste.
Kto vy vlastne ste, Peter Pellegrini? Je týždeň do prezidentských volieb a ľudia by mali vedieť, kto naozaj je TOP kandidát na prezidenta. Mali by vedieť odkiaľ máte peniaze na kampaň, či ste zaočkovaný proti detskej obrne, či máte pleseň na nohách alebo tetovanie na skrytých častiach tela. Máte?
Necháte Danka útočiť na vašu orientáciu a ešte zbabelo vopred ohlásite, že ako hlava štátu nepodporíte rovnaké práva pre ľudí ako boli Juraj a Matúš. Pamätáte si ich ešte? Boli to chlapci, ktorí ľúbili chlapcov a preto ich zavraždil pomätenec, ktorý by v prvom kole pokojne volil Ha-ra-bi-na. Radšej hlas hnedého homofóba ako Danky Šibíkovej, matky Juraja Vankuliča, že?
To, s kým spáva Peter Pellegrini, riešia ľudia celé roky vo všetkých internetových diskusiách, v ktorých sa spomenie vaše meno. Môže sa tým zaoberať slušná spoločnosť? Ja som presvedčená, že ak je prezidentský kandidát schopný zaprieť samého seba a pošliapať práva štyroch percent populácie, má to obrovskú výpovednú hodnotu. Byť zbabelým pokrytcom, ochotným kedykoľvek predať vlastnú identitu za pár gramov voličských hlasov, je totiž oveľa horšie ako byť Ficovou podržtaškou.
...prave som chcel vypichnut:
"Zdá sa, že článok pána Zalu potrebuje niečo ako prekladový slovník, aby sa v tom ľudia vyznali. Skúsim preložiť aspoň niekoľko úryvkov:
Fico je pragmatik = nikdy nemal žiadne škrupule
neprejavoval žiadnu ideologickú orientáciu = bolo mu jedno, čo ho vynesie na vrchol
jeho hlavná orientácia bola na úspech = samozrejme na svoj osobný úspech, nie úspech Slovenska
Je dokonalým príkladom „trhového politika“ = v zmysle "trhaj, čo môžeš"
Vždy si pragmaticky zvážil, čo je presaditelné a výhodné = pre neho, samozrejme
Fico je človek bez morálky. Pre svoj prospech využije a zneužije čokoľvek. Machiavelli by mal z neho radosť."
K tomu videu. Nikto nevie o čom má byť to video. Predpokladám,že video bude riešiť orientáciu Pelleho o možnosť vydierania ako budúceho prezidenta. Čosi naznačoval aj Danko.
Vydržal som iba nejakú polhodinu, potom ma to prestalo baviť.
V tej prvej polhodine Korčok nijako nebodoval, slušný chlapec, diplomatický slovník... takáto kampaň nemá na Slovensku šancu, čo ako by bol Korčok super prezident. Ak sa ešte jeho potenciálni voliči dokážu aktivizovať, tak nie kvôli nemu, ale proti Ficovi. Ale ani na tom Korčok a jeho tým nijako nepracuje.
Pelle slizko kĺzal medzi témami, popravde si robil, čo chcel, čo chcel to zaprel, čo chcel, to prekrútil, úsmev, empatické prikyvovanie, rozhodné vystupovanie - a to sa polovici Slovenska páči. Tak či tak, už by nemusel robiť nič a aj tak vyhrá, pretože jeho oponent je pre Slovensko slabý kampaniér a príliš slušný človek.
Kovačič úplne slabý, nezvládol to.
Možno to po prvej polhodine už bolo iné? Vytiahol Kovačič alebo Korčok Ficov výrok, že "jediným plánom EÚ je podporovať vzájomné zabíjanie Slovanov"?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ku koncu sa uz konecne znormalizoval.
majster pokrytec
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ako keby som počul našich obhajovať Fica, cez kopirák. Ľuďom j3b3
A Pellegrini povie ,že to nieje on na tom videu...
https://www.facebook.com/share/p/WoVFNeneoa6WL3L7/
Lucia Nicholsonova:
Vážený pán Pellegrini, milý Peter,
vyhlásili ste, že ako prezident nepodpíšete zákon o registrovaných partnerstvách, ak to bude proti záujmom spoločnosti. Proti záujmom homofóbnych dedkov a agresívnych malomeštiačok s karafiátmi, o ktorých hlasy vám ide.
Prezident má byť prezidentom všetkých občanov. Nielen testosterónových Slovanov, ale aj teplých Slovákov, z ktorých vaši vládni partneri Danko, Huliak, Šimkovičová, či Fico robia triednych nepriateľov a druhotriednych občanov. Vy ste ticho. Čušíte ako voš pod chrastou. Vždy pripravený zapredať sám seba. Vlastnú identitu. Vlastné Ja. Vlastnú genetickú výbavu. To, kým ste.
Kto vy vlastne ste, Peter Pellegrini? Je týždeň do prezidentských volieb a ľudia by mali vedieť, kto naozaj je TOP kandidát na prezidenta. Mali by vedieť odkiaľ máte peniaze na kampaň, či ste zaočkovaný proti detskej obrne, či máte pleseň na nohách alebo tetovanie na skrytých častiach tela. Máte?
Necháte Danka útočiť na vašu orientáciu a ešte zbabelo vopred ohlásite, že ako hlava štátu nepodporíte rovnaké práva pre ľudí ako boli Juraj a Matúš. Pamätáte si ich ešte? Boli to chlapci, ktorí ľúbili chlapcov a preto ich zavraždil pomätenec, ktorý by v prvom kole pokojne volil Ha-ra-bi-na. Radšej hlas hnedého homofóba ako Danky Šibíkovej, matky Juraja Vankuliča, že?
To, s kým spáva Peter Pellegrini, riešia ľudia celé roky vo všetkých internetových diskusiách, v ktorých sa spomenie vaše meno. Môže sa tým zaoberať slušná spoločnosť? Ja som presvedčená, že ak je prezidentský kandidát schopný zaprieť samého seba a pošliapať práva štyroch percent populácie, má to obrovskú výpovednú hodnotu. Byť zbabelým pokrytcom, ochotným kedykoľvek predať vlastnú identitu za pár gramov voličských hlasov, je totiž oveľa horšie ako byť Ficovou podržtaškou.
LĎN
Zdroj foto: Aktuality.sk Diana Michaličková
#pellegrini #kandidat #inapolitika #inapolitička
Prave sedim na drote
https://www.aktuality.sk/clanok/mE5rPWh/nazor-borisa-zalu-do-ktoreho-chcel-zasiahnut-dennik-pravda-aky-je-naozaj-robert-fico/
A Pellegrini povie ,že to nieje on na tom videu...
Nepozeral som o akom videu je rec ?
"Zdá sa, že článok pána Zalu potrebuje niečo ako prekladový slovník, aby sa v tom ľudia vyznali. Skúsim preložiť aspoň niekoľko úryvkov:
Fico je pragmatik = nikdy nemal žiadne škrupule
neprejavoval žiadnu ideologickú orientáciu = bolo mu jedno, čo ho vynesie na vrchol
jeho hlavná orientácia bola na úspech = samozrejme na svoj osobný úspech, nie úspech Slovenska
Je dokonalým príkladom „trhového politika“ = v zmysle "trhaj, čo môžeš"
Vždy si pragmaticky zvážil, čo je presaditelné a výhodné = pre neho, samozrejme
Fico je človek bez morálky. Pre svoj prospech využije a zneužije čokoľvek. Machiavelli by mal z neho radosť."
https://www.aktuality.sk/diskusia/bouYUlH/protestujeme-proti-cenzure-oznamenie-borisa-zalu-a-petra-weissa-o-ukonceni-spoluprace-s-dennikom-pravda/
https://www.aktuality.sk/clanok/AqWC14c/nazor-petra-weissa-ktory-odmietla-pravda-o-nadstandard-prichadzame-kvoli-zasadnemu-sporu-o-bezpecnost/
Matovic ma nejake video na Pelleho - podobne ako mal "dokaz" o Ficovych kontach na Belize.
https://www.peticie.com/vyzva_vedcov_a_vedky_slovenska_k_prezidentskym_vobam_2024
https://www.aktuality.sk/clanok/xJrbrFV/prokurator-vasil-spirko-svedkovia-vypovedali-ako-sa-pripravovala-moja-diskreditacia-video/
Vydržal som iba nejakú polhodinu, potom ma to prestalo baviť.
V tej prvej polhodine Korčok nijako nebodoval, slušný chlapec, diplomatický slovník... takáto kampaň nemá na Slovensku šancu, čo ako by bol Korčok super prezident. Ak sa ešte jeho potenciálni voliči dokážu aktivizovať, tak nie kvôli nemu, ale proti Ficovi. Ale ani na tom Korčok a jeho tým nijako nepracuje.
Pelle slizko kĺzal medzi témami, popravde si robil, čo chcel, čo chcel to zaprel, čo chcel, to prekrútil, úsmev, empatické prikyvovanie, rozhodné vystupovanie - a to sa polovici Slovenska páči. Tak či tak, už by nemusel robiť nič a aj tak vyhrá, pretože jeho oponent je pre Slovensko slabý kampaniér a príliš slušný človek.
Kovačič úplne slabý, nezvládol to.
Možno to po prvej polhodine už bolo iné? Vytiahol Kovačič alebo Korčok Ficov výrok, že "jediným plánom EÚ je podporovať vzájomné zabíjanie Slovanov"?