Je to len vecou náhody. Ak sa taký istý človek narodí v Sýrii, inklinuje k ISIS, ak by sa narodil na Slovensku, pridá sa k ĽSNS. Miesto narodenia náhodné, charakter ten istý.
Je to len vecou náhody. Ak sa taký istý človek narodí v Sýrii, inklinuje k ISIS, ak by sa narodil na Slovensku, pridá sa k ĽSNS. Miesto narodenia náhodné, charakter ten istý.
Fakt iba chory na hlavu moze prirovnat lsns ku isis...to by asi neprirovnal ani premier....
jurajc Napíš sem tvoj náhľad na to, ako ĽSNS používa symboly 1488 a čo si o tom myslíš.... A som zvedavý na tvoj názor na Holocaust a fakt, že nacisti zatvárali a vraždili v koncentrákoch svojich oponentov.
[quote="@1278378"][/quote]
...vidíš keby nebolo socializmu, tak takáto stavba ani neexistuje....
..Pali, pri všetkej úcte, viem,prečo pána Kotlebu porovnávajú(te) s fašizmom..je to paradox ale aj "tam aj tam" chceli, chcú poriadok...jj...kapitalizmus je asi najvacsi bordel v historii...a rozpinavost zidoamericanoch ani netreba opísovať... ..pán Kotleba je pre Vás zlý, bo tu nechce mať háveď ako vo "francusku, dojču, švecku"...a chce mať poriadny system hodnotenia obyvatelov tohto štátu..toje tiež paradox ale preto, bo Vy(!) s tým nesuhlasite... a toto už je fakt na hlavu!!..
..(ani pán Kollár nie je zlý... )...
...Laco, na teba bohužiaľ už je škoda reagovvať ...
pekny den prajem..
PS..pisem ako vidim na klavesnicu..interpunkčné znamiienka ma na fórach nezaujímajú
jurajc pre istotu opakujem otázku:
Napíš sem tvoj náhľad na to, ako ĽSNS používa symboly 1488 a čo si o tom myslíš.... A som zvedavý na tvoj názor na Holocaust a fakt, že nacisti zatvárali a vraždili v koncentrákoch svojich oponentov
interpukcne znamienka su to najmenej - tvoj problem je ten, ze jednoducho intelektovo nemas na to, aby si pochopil ekonomicke, politologicke, sociologicke a historicke suvislosti a dokazal si sam vytvorit celkovy obraz o tom, co sa dialo, deje a bude diat. Co si napriklad predstavujes pod "chce mať poriadny system hodnotenia obyvatelov tohto štátu"? Vysvetli to.
Ty vole vraj poriadny system hodnotenia obyvatelov to uz je hardcore toto, jemu uz nacisto...
a s tymi zidojastermi chod tiez niekam
--ano toto je typicka vzorka volicov kotlebu
To je čaro internetu, že tu prídeš do styku aj s takými ľuďmi, ktorí by sa v normálnom svete do tvojej blízkosti ani nedostali.
... spomínam si, ako som si v polovici 90-tych rokov, vo vrcholnom období mečiarizmu, kládol otázku: "Kto do riti toho Mečiara volí? Však ja prakticky nikoho takého nepoznám!"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... len ja som lietadlo.
..nie vsetci, chvalabohu!...zatial lem deviati
.ty si skorej dodavka..
Fakt iba chory na hlavu moze prirovnat lsns ku isis...to by asi neprirovnal ani premier....
...vidíš
..Pali, pri všetkej úcte, viem,prečo pána Kotlebu porovnávajú(te) s fašizmom..je to paradox ale aj "tam aj tam" chceli, chcú poriadok...jj...kapitalizmus je asi najvacsi bordel v historii...a rozpinavost zidoamericanoch ani netreba opísovať... ..pán Kotleba je pre Vás zlý, bo tu nechce mať háveď ako vo "francusku, dojču, švecku"...a chce mať poriadny system hodnotenia obyvatelov tohto štátu..toje tiež paradox ale preto, bo Vy(!) s tým nesuhlasite... a toto už je fakt na hlavu!!..
..(ani pán Kollár nie je zlý...
...Laco, na teba bohužiaľ už je škoda reagovvať
pekny den prajem..
PS..pisem ako vidim na klavesnicu..interpunkčné znamiienka ma na fórach nezaujímajú
Napíš sem tvoj náhľad na to, ako ĽSNS používa symboly 1488 a čo si o tom myslíš.... A som zvedavý na tvoj názor na Holocaust a fakt, že nacisti zatvárali a vraždili v koncentrákoch svojich oponentov
a s tymi zidojastermi chod tiez niekam
--ano toto je typicka vzorka volicov kotlebu
... spomínam si, ako som si v polovici 90-tych rokov, vo vrcholnom období mečiarizmu, kládol otázku: "Kto do riti toho Mečiara volí? Však ja prakticky nikoho takého nepoznám!"
LSNS či ISIS, rovnaká čvarga ktorá len špatí štát a nič produktívne z nej nevzišlo