je jedna vec ktora sa beznemu cloveku zda uplne nepredstavitelna a napriek tomu existuje. ze su ludia ktori svoju pracu (vratane politiky) robia z presvedcenia (ze dokazu nieco zmenit k lepsiemu) a nie kvoli tomu ze sa nabalia. cim viac ludi bude taketo osoby volit a nebude volit tych ktori kradnu dalej kvoli tomu ze musia (aby sa udrzali pri moci inak by museli menit adresu trvaleho pobytu) tym skor sa v tejto krajine aj naozaj nieco zmeni.

o magianovi a straznikoch... ked uz o peniazoch... v predvolebnej kampani - jasne prispevok na stranu z vysledku volieb vratime. po volbach ma magian nove byvanie za 200k? :D a magianovci ho stale chcu volit ako johanku z arku co zachrani slovensko od kradnutia? :D
27.01.2017 - 09:27:40
02
Tentokrát som bol nevolič - vonku bolo nádherne tak som bol bikovať.
A vidím, že som urobil dobre.
Teraz ma tu kameňujte a vláčte blatom.
Proste podľa mňa tam nieje "človek" čo chce pre nás dobre. No a tí čo si to myslia, nech chodia k voľbám ďalej a dúfajú, že nedajú hlas ďalšiemu Procházkovi ...

Toto bol posledný príspevok odomňa v tejto téme HOWK.
27.01.2017 - 13:39:47
00
to je take slovenske. a preto sme tam kde sme :)
27.01.2017 - 14:07:36
010
Na toto tvoje tvrdenie ešte "musím" zareagovať.
Tam kde sme vďačíme tomu, koho sme si zvolili.
Pre mňa to znamená že keď som nevolil, asi neviem ktorému k..... by som dal hlas.
A myslím že ak som sa v deň volieb venoval tomu čo ma baví a rodinke, tak som urobil dobre.
A už ozaj HOWK.
... aj keď ...
30.01.2017 - 15:17:57
00
Dante Alighieri napísal v Božskej komédii niečo v zmysle, že najhorúcejšie peklo je nachystané pre tých, čo v rozhodujúcej chvíli zostali nestranní... :hai:
30.01.2017 - 15:48:42
04
ja osobne som presvedceny ze keby 40% alibistov tvojej urovne slo volit dnes by sme nemali kapitana na cele NRSR ani obyvatela bonaparte s tym ktory nevidi korupciu vo vlade.

ale hej ak si so sebou spokojny tak potom je pre teba vsetko v najlepsom poriadku - ved ty si ich nevolil :D
30.01.2017 - 16:25:22
01
Hmm ... mozno by stalo za to, upravit volebny zakon tak, aby ti, co nevedia vybrat koho volit, mohli vhodit neoznaceny listok. Nasledne by potom podla percentualneho zastupenia zostal v parlamente odpovedajuci pocet prazdnych miest, ktore by sa pocitali pri hlasovaniach ako "Zdrzal sa". Len mi napada, ze asi by bol problem vobec nieco odhlasovat ... :)
30.01.2017 - 16:59:26
01
Pali O.K. pekný citát. ;)

stax vieš mi prosím Ťa napísať koho si volil?
Chcel by som sa nechať poučiť, že kto je podľa Teba ten, čo by si zaslúžil napr.aj môj hlas.
A k tomu trapošeniu ohľadom kpt.Danka - myslím, že či je Danko kapitán,desiatnik alebo trebárs aj generál zaujíma iba pána Matoviča a spol.
Normálny bežný smrteľník ako ja sa lepšie mať nebude aj keď ho nejaká vyslúžilá guma povýši na riaditeľa zemegule.
Bodaj by sme my Slováci mali starosti iba tohoto typu. Podľa mňa sa takýmito "kauzami" akurát pekne maskuje nejaké väčšie svinstvo.
PS: Vedel som, že zareagujem znova a mám pocit, že to nebolo posledný krát ;)
30.01.2017 - 17:43:12
01
SAS, kvoli nim (Sulikovi) mame v penazenke realne viac. cisto sebecky dovod. s Luciou Nicholsonovou sa pozname osobne - on je bytostne presvedcena o tom ze sa veci daju zmenit k lepsiemu.

ak mas problem so Sulikom resp so SAS tak dalsi bytostne presvedceny clovek o tom ze veci sa daju zmenit k lepsiemu je Veronika Remišová - ta pri kompe riskovala cisto z presvedcenia.

no vidis zacinas sa posuvat - samozrejme ze sa vdaka kapitanovi mat lepsie nebudes. schvalne menuj ''financne'' kauzy SAS a OLANO a porovnaj si ich so SMER-SD a SNS.

NIKDY nebudes mas stranu ktora ti bude 100%ne vyhovovat. ale stale bude na vyber strana ktora ked uz nejaky pruser vyrobi tak ten pruser aspon bude mat mieru. a SMER-SD ani SNS mieru nemaju. a tam kde nemaju mieru je presne to o co by si sa mohol mat lepsie (vdaka lepsiemu skolstvu/zdravotnictvu/opravenym cestam/svietiacim lampam na ulici aj po 22.00/cokolvek kde sa pouzivaju verejne financie) keby tie strany ktore maju mieru ziskali viac %

to iste sme viaceri pisali pred volbami staci si to precitat xy stran naspat - k argumentacii preco ist volit posledny prispevok odo mna na chvilu :)
30.01.2017 - 18:58:13
08
SaS už vo vláde boli a ...
...nič
Nehovor že ich brzdila Radičová.
Mne to už príde tak, že pokiaľ niesú pri koryte tak majú huby plné sľubov a potom ?!
Manželka mala na výške prednášajúceho p.Mihála. Čo mi o ňom narozprávala chvále. Ako má plno skvelých nápadov, riešení ...
No a keď bol vo vláde (dokonca myslím že bol minister práce sociálnych vecí a rodiny) nevyriešil NIČ.
Ja som proste sklamaný/oklamaný volič a už som ako si písal znechutený všetkým čo sa politiky týka.
No a jediné na čo sa môžem spoľahnúť budem ja. Nepredpokladám, že príde niekto kto v tomto skorumpovanom štáte ovládanom mafiou a finančnými skupinami urobí poriadok. Ak sa vymení vláda tak sa vymenia aj tí, čo ťahajú za šnúrky a budeme zasa tam kde sme teraz - v ri.. (slušne napísané) :(
A už ozaj končím - na toto fórum chodím kôli fotkám a tomu, že sú tu "ľudia" ktorí majú radi bicykle, prírodu, pohyb na čerstvom vzduchu a v neposlednom rade vedia poradiť/pomôcť čomu som sa už neraz presvedčil.
No a k voľbám budem chodiť vtedy, keď bude koho voliť.
30.01.2017 - 19:25:48
01
stax , to sú akože vhodní politici?
Nie som priaznivec a nikdy som ani nevolil Smer. Sulík a SaS mali aj moje sympatie. Trochu ma zarazilo, že nechali padnúť vládu, ale uznal som, že si držia svoj postoj. Ale čo robili po posledných voľbách ma sklamalo. Sulík si bol istý zostavením vlády a keď mu to nevyšlo, začal dosť arogantne vystupovať, organizovať protesty, kde sa domáhali neplatnosti a opakovania volieb a pod. Proste nevedel prijať porážku. To že vládu zostavil Smer je chyba pravice. Máme tu kopec pravicových strán, kde každý chce mať svoju stranu a neponúkne odlišný program. Namiesto toho, aby prijali porážku so cťou a spojili sa do ďalších volieb, robili tu divadlo. Naviac Lubik má pravdu, že SaS vo vláde toho veľa neurobila. Opakujem, nebol som a nie som volič ani priaznivec Smeru!
Matovič stále len vykrikuje, ale za tie roky v parlamente neurobil nič okrem provokácii a rozbrojov. Keď si myslíš, že je taký poctivý, skús sa zamyslieť nad tým:
1. voľby prezidenta boli 15.3. (1 kolo) a 29.3. 2017 (2 kolo).
2. Matovič v júni 2017 oznámil, že Procházka chcel oficiálne priznať a zdaniť len časť nákladov na kampaň
( http://www.ta3.com/clanok/1058937/matovic-celu-nahravku-s-prochazkom-zverejnit-nemozem.html )
Prečo to zverejnil až 3 mesiace po voľbách? Nemalo to pre neho už cenu, keďže Procházka nevyhral voľby, takže to nemohol využiť? Tak sa snažil z toho vytĺcť aspoň politický kapitál? Matovič sám vystupoval v nahrávke dosť ústretovo a aktívne. Aj agent provokatér nemôže navádzať na tresný čin, čo on ani nebol, keďže pokus o daňový únik nenahlásil polícii v čase kedy vznikla nahrávka. Mimochodom, človek, ktorý dopustí aby "skorumpovaný" kandidát na prezidenta mohol vyhrať voľby, lebo to neoznámi včas polícii (čo je jeho povinnosť) nie je a nikdy nemôže byť poctivý a už vôbec nie politik!!! Môj názor je, že stíhaný za to mal byť aj Matovič. To, že to zverejnil ho neospravedlňuje, keďže to nenahlásil keď mal (rovnako ako má problémy ten, kto dá úplatok aby niečo vybavil, resp. získal a potom možno z pomsty udá toho, kto si ten úplatok vypýtal) .
30.01.2017 - 21:54:37
00
Asi som trochu prepracovaný. Opravujem, samozrejme voľby prezidenta boli v 2014 a v júni 2014 sa spustila kauza okolo podozrenia ohľadom krátenia dane. To ale asi bolo jasné každému.
30.01.2017 - 23:35:24
00
Niic si z toho nerob, prednaska o cestovani v case sa bude konat vcera. :rofl: :P
(mal si to opravit v tom chybnom prispevku, kazdy moze editovat svoje prispevky :nod: )
31.01.2017 - 07:43:34
02
Jedine Kotleba, vacsina je o nicom....
31.01.2017 - 09:30:36
00
A sme doma.
31.01.2017 - 09:36:12
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up