will napísal:
A mozno sa budeme za hlavy chytat co za dementov nam vladne.

myslím, že tuleník to už raz pomenoval: čo očakávať od plagiátorov? Aby rozumeli, ako veci fungujú? Celé OĽANO by si kľudne mohlo dať ako motto: "Jednoduché riešenia pre jednoduchých ľudí"...
24.03.2021 - 13:30:17
00
Lenže teraz už Igor nikde nepôjde zbavil sa všetkých kritikov a tak vyhral a zostane na pošte premiéra
24.03.2021 - 13:31:07
00
will napísal:
Inak vsimnite si ako svedkovia Igorovi poslusne suhlasia so svojim sefom. Bud je to sekta, co je zle, alebo sa ho boja ze na kazdeho z nich nieco ma. Neverim, ze v slobodnej strane by neboli nazorove rozdiely a ze by nevyliezli navonok.
Ak sa vsak ti ludia boja, tak to je uz teraz ovela horsie ako to vyzera. To by znamenalo, ze Igi je uz v strane diktator a je riziko ze demokraciu len zneuzije na uchytenie moci. V tom pripade ale je dolezite sa ho zbavit co najskor a nemoze tuto krizu politicky ustat.
Igi musi do prec. Ina cesta neni.


Nebude to skôr v tom, že tam je min. 40 idiotov čo sa tam dostali náhodou a dobre vedia, že keď budú dalšie voľby, už po nich ani pes neštekne(paralela so smerom čisto náhodná) ? Po výstupoch Šofranko, Tabak, Pročka je mi ľúto aj za A.Dankom . . .
24.03.2021 - 13:33:49
00
Veru Slota mal asi pravdu...
24.03.2021 - 13:34:49
00
Treba to brat pozitivne. Slovensky Orban/Kaczynski svoju sancu nastastie premarnil a podpora mu spadla na 15%. Mozeme cakat kto bude dalsi.
Za Fica sa pravo ohybalo uplatkami. Matovic by bol schopny menit ustavu po vzore ostatnych diktatorov.
24.03.2021 - 13:45:17
01
haruspex napísal:
Nebude to skôr v tom, že tam je min. 40 idiotov čo sa tam dostali náhodou a dobre vedia, že keď budú dalšie voľby, už po nich ani pes neštekne(paralela so smerom čisto náhodná) ? Po výstupoch Šofranko, Tabak, Pročka je mi ľúto aj za A.Dankom . . .

To moc nesedi,keby ho s pudom sebazáchovy vymenili este tri krásne roky poslancuju...S nim v predcasnych volbach su vserci v /kriziky/!
24.03.2021 - 13:54:17
00
Denník N
Na papieri je ešte premiér, ale nikto ho už neberie vážne

Foto N - Tomáš Benedikovič
Predseda OĽaNO mohol krajinu vďaka obrovskej moci zmeniť, ale teraz už môže iba odísť.
Igor Matovič nikdy nevyzeral ako naozajstný premiér. Tenisky, fotografie ponožiek zo samitu Európskej únie, fotografie ponožiek z rokovania vlády, vlasy, Facebook, nevhodné správanie. One time, next time.

Teraz už nielenže nevyzerá ako premiér, on už ako predseda vlády naozaj skončil.

Najhoršie, čo sa politikovi môže stať, je, keď ho ľudia ľutujú. Už sa mu nesmejú, už ich nerozčuľuje, už sa s ním nechcú hádať. To všetko máme za sebou. Teraz stojí Igor Matovič ticho u prezidentky a je to len smutné.

Každý deň chodí do paláca a musí trpieť, keď ho opúšťa jeden minister za druhým. Pred očami sa mu rozpadáva vláda a on s tým nevie nič urobiť, lebo stratil rešpekt väčšiny občanov a politických partnerov a už ani prezidentka sa nesnaží tváriť, že je naozajstným premiérom. Už ho iba vyzýva, aby odišiel.

Igor Matovič obdivuhodne vyhral voľby. Stal sa premiérom a mal takú veľkú moc, že mohol zmeniť krajinu. Po roku môže už iba odísť. A je si na vine sám.

Nielen tým, aký je konfliktný a ako zúfalo nedokáže niečo riadiť, systematicky pracovať a počúvať múdrejších ľudí. Igor Matovič sa pripravil o kreslo premiéra, lebo nerozumie politike.

Po rokoch v parlamente bol presvedčený, že cíti nálady verejnosti a bude stačiť, ak bude počúvať ľudí. Ako mnohí pred ním, aj on v limuzíne s čiernymi sklami toto kúzlo stratil.

Ešte pred mesiacom by možno stačilo, ak by odvolal ministra zdravotníctva Mareka Krajčího a priznal, že boj s hnusobou nezvládol. Neurobil to a po vynútenej demisii sa tváril, že to je nespravodlivé.

Ešte pred dvoma týždňami by mu asi stačilo, ak by sa stiahol z pozície premiéra. Ak by vtedy prišiel s návrhom, že bude vicepremiérom pre boj s korupciou, koaliční partneri by na to asi celí šťastní prikývli.

Ešte pred týždňom by ako najsilnejšia osobnosť OĽaNO mohol určovať, ako bude nová vláda vyzerať a kto v nej môže byť.

Zakaždým to premeškal. Nechápal, že sa mu míňajú možnosti a zatvára si ďalšie a ďalšie dvere.

Teraz mu zostáva už iba demisia alebo predčasné voľby, ktoré budú priznaním, že to všetko pokazil.

Igor Matovič si musí prepočítať poslancov. Zdá sa, že ich nemusí mať ani toľko, aby nejako polepil tesnú väčšinu. To znamená, že musí naozaj rokovať so všetkými troma koaličnými partnermi. Aj s idiotom Sulíkom, ako ho pred časom nazval, a s “pyšnou princeznou” Remišovou.

A oni môžu rozmýšľať, či mu dovolia posadiť sa spolu s nimi do novej vlády aspoň v pozícii ministra alebo ani to nie.

Igor Matovič stojí v Prezidentskom paláci. Je to pohľad na zaplakanie. Nikdy nevyzeral ako naozajstný premiér, teraz ním už je naozaj len na papieri.
24.03.2021 - 14:28:52
07
najúčinnejšími by boli 2 tvrdé lockdowny dvojtýždňové - jeden koncom novembra a prípadný druhý teraz v marci - ale tak teraz môžeme byť generáli po vojne. Celý problém tu je, že ludia sa často nesprávajú rozumne - keby hej, stačili by pouhé odporúčania..
Len čo, keď sa v novembri vravelo o lockdowne, veľkú časť národa šlo roztrhnúť - plošné testovanie bola náročná náhrada za lockdown. Hold, o5 my, národ - nuž nebolo to tak účinné ako mohlo.
PS: Igi raz povedal rádiu na Riška že je idiot, hej; no sorry, ale dôvod na to bol..
24.03.2021 - 14:29:46
01
Artix napísal:
Celý problém tu je, že ludia sa často nesprávajú rozumne - keby hej, stačili by pouhé odporúčania..


NEVESTY, DOBRE BUDE

Dnes na vládu idem so zaujímavým návrhom, ktorý zásadným spôsobom zmení strašidlo 30 hostí na hostine života. Držte palce!
24.03.2021 - 14:43:12
00
už 30 bolo veľa - akože bolo to v kapánek lepšej situácii no stejne..
24.03.2021 - 14:48:37
00
Artix napísal:
PS: Igi raz povedal rádiu na Riška že je idiot, hej; no sorry, ale dôvod na to bol..


Nie, nebol. Premiér sa má správať ako premiér a nie ako vulgárny pablb - a prípadne vedieť, že pri tak vážnych obvineniach existuje článok 116, ods. 4 Ústavy SR, ktorý zjednáva s problémovým ministrom nápravu výrazne lepšie ako sedlácke vyjadrenia v rádiu ...
24.03.2021 - 14:56:59
23
Osobnostná integrita. To je ten problém. Že si volíme ako našich zástupcov ľudí, ktorí ju nemajú.

Ako na to? Vzdelávanie? Výchova? Učenie sa na vlastných chybách? Neviem.
24.03.2021 - 21:14:31
01
gebula napísal:
Nie, nebol. Premiér sa má správať ako premiér a nie ako vulgárny pablb - a prípadne vedieť, že pri tak vážnych obvineniach existuje článok 116, ods. 4 Ústavy SR, ktorý zjednáva s problémovým ministrom nápravu výrazne lepšie ako sedlácke vyjadrenia v rádiu ...

To je ako s vyjadrením Bidena na adresu Putina ... ako to brať inak, ak nie v súlade s cieľom ... čím horšie tým lepšie. Povedali by ste, že to si politik dovoliť nemôže, ale môže ... v stopách Borisa P. ... Nová doba :)
24.03.2021 - 21:25:39
00
Dano netrep, ja za to nemôžem,že tu rok robíš matelkovu trúbu a teraz sa ti to všetko rozpadlo.Som hlboko presvedčený,že Pelle by to riadil ďaleko kompetentnejšie a neskončili by sme tu s druhým holokaustom.Matovič je špinavec a dúfam,že ho Zuza v rámci svojich komp.pošle nafurt do pitxe.Totižto pokiaľ ho rektál Heger navrhne do vlády tak Zuza mu ho môže odmietnuť ako aj každého ministra presne tak ako to Kiska spravil pellemu v prípade Ráža.
24.03.2021 - 21:31:00
00
Krasny rozhovor s volebnou liderkou Olajno :lol:
https://domov.sme.sk/c/22624646/maria-sofranko-rozhovor-o-vladnej-krize.html
24.03.2021 - 21:37:32
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up