No, tak toto SaS urcite nepomoze (hlavne ten vlazny Sulikov postoj). Okamzite by takeho "slusneho" pravoplatne odsudeneho cloveka mali zo strany vylucit. Som zvedavy na vecerne spravy a ci sa dovtedy oficialne stanovisko SaS sprisni/zjednoznacni.

http://spravy.pravda.sk/kandidata-sas-v-nemecku-odsudili-na-dva-roky-podmienecne-p2k-/sk_domace.asp?c=A100528_214206_sk_domace_p09
29.05.2010 - 12:43:27
00
.


Naposledy upravil dizi dňa 01.03.2018 - 08:13:19, celkovo upravené 1 krát.

29.05.2010 - 14:47:19
00
bilboardy v podstate hovoria pravdu, ale nie celú :rofl:

Prílohy:

29930_1468567592026_1168661393_31298030_460372_n.jpg
29930_1468567592026_1168661393_31298030_460372_n.jpg 90.1 KiB thumb_up0thumb_down

29.05.2010 - 14:57:25
00
8)

Prílohy:

itc.jpg
itc.jpg 79.01 KiB thumb_up0thumb_down

29.05.2010 - 18:35:03
00
Na rannej prechádzke sa Fico náhle potkol a spadol. Ukázalo se, že to bola
porážka. A pretože podľa hesla "Zdravie nie je biznis" nemala blízka nemocnica dostatok personálu, tak zomrel. Onedlho stál pred nebeskou bránou a Svätý Peter ho privítal:
"Vítaj na Nebesiach, ale skôr, než sa tu usadíš, tak sa zdá, že tu máme malý problém. Málokedy tu máme sociálnych demokratov a tak si nie sme tak úplne istí, čo s nimi."
"To nie je žiadny problém, jednoducho ma pustite ďalej, som dobrý kresťan, som veriaci." "Rád by som ťa pustil ďalej, ale mám pokyny priamo od Boha.

Hovorí, že pre zavedenie novej politiky SOCIÁLNEHO ŠTÁTU musíš stráviť jeden deň v Pekle a jeden deň v Nebi. A potom si sám vyberieš, kde chceš stráviť Večnosť.
"Ale ja už som rozhodutý. Chcem do Neba!"
Svätý Peter odviedol Fica k výťahu a zišli dolu do pekla. Brána Pekla sa otvorila a Fico se ocitol na krásnej zelenej lúke. Pripadal si tam ako v Raji. Zelená tráva, slnko svieti, ale nie je príliš teplo.
Vanie mierny vlahý vetrík. Všade sú malé krčmy s pivom, párkami a údenými kolenami, tienené
šumiacimi stromami. Všade postávajú slávni sociálni demokrati, sám Willy Brandt ho víta.
Pod gaštanom diskutuje Lenin s Rozou Luxemburgovou. Všetci sa voľne prechádzajú, hrajú kolky a futbal. Na obed si dávajú bifteky, grilované prasiatka, šampanské a plzeň. Sám diabol priniesol Ficovi pohár oroseného piva a rezeň.
"Daj si jedno, Robko!" "Nie, sľúbil som, že už nebudem piť a budem štíhly", odmieta Fico.
"Toto je peklo, synak. Tu môžeš jesť a piť čo chceš a neuškodí ti to, skôr prospeje." Robko si teda dá a zistí, že sa mu diabol páči, že je to fajn chlapík, ktorý vie rozprávať korenené vtipy
a vyvádzať ostatným kanadské žartíky. Jednoducho presne to, čo majú socialisti radi.

Všetci si skvelo užívajú a skôr než si to Fico uvedomí, deň sa skončí.
Všetci sa s ním búrlivo lúčia a mávajú mu, keď nastupuje do výťahu.
Keď se dvere výťahu znovu otvoria, je zase pri bráne Raja a svätý Peter naňho čaká. "Tak a teraz je čas na návštevu Raja", a otvára mu bránu.
A ďalších 24 hodín je Robko donútený tráviť čas s partiou čestných, vychovaných ľudí, ktorí majú radi spoločnosť, ale hovoria o iných veciach než o jedle, o peniazoch, a chovajú sa k sebe slušne a úctivo. Žiadne hrubé vtipy alebo kanadské žartíky. Nie sú tam ani žiadne krčmičky a aj keď
je jedlo dobré, biftek a údené kolienko to nie sú. A všetci sú chudí. Niet tam nikoho, koho by
poznal. A naviac sa k nemu nikto nechová ako k dôležitej osobe. "No toto, na niečo takéto ma Mečiar so Slotom nepripravili. Ani Kaliňák s Maďaričom sa o tomto nezmienili," hovorí si Fico.

Deň sa skončil a svätý Peter sa vrátil.
"Tak, strávil si deň v Pekle a deň v Nebi. Teraz si vyber, kde stráviš Večnosť." Ale Robko dlho nepremýšľa a rozhodne sa hneď: "Nikdy som si nemyslel, že toto poviem - vieš Nebo bolo krásne, a tak... ale ja si naozaj myslím, že patrím k priateľom do Pekla."
Tak ho Peter odvedie k výťahu a on schádza stále dolu až do Pekla.
Dvere výťahu sa otvárajú a ocitne sa uprostred pustatiny pokrytej odpadkami a toxickým
odpadom. Vyzerá ako púšť, ale je to ešte horšie. Asi ako bane v okolí Prievidze.
Je vydesený, keď vidí svojich priateľov, oblečených v zdrapoch, ako prikovaní k reťaziam zbierajú do plastových vriec odpadky pri ceste. Stenajú a vzdychajú od bolesti, tváre a ruky majú čierne od špiny.
Diabol pristúpi k Ficovi, objíme ho okolo ramien. Ten se otrasie a hovorí:
"Tomuto nerozumiem, bol som tu včera, všade slniečko, trávička zelená, pivo tieklo prúdom. Stále sme sa flákali a bolo to skvelé. A teraz je tu pustatina, všade iba neporiadok a všetci vyzerajú biedne."

Diabol sa na neho pozrie, prefíkane sa usmeje a povie: "No, zlatý môj, včera to bola volebná kampaň, dnes si si nás už zvolil!"
30.05.2010 - 10:40:00
00
Žiadne obrázky volby nevyhrávajú...to čo bolo dnes na obed v stv bolo na uterák
30.05.2010 - 15:06:52
00
No comment

Prílohy:

Dad.jpg
Dad.jpg 47.01 KiB thumb_up0thumb_down

30.05.2010 - 21:34:38
00
Jeden pekny prispevok o manipulovani ludi mediami...

Do zmanipulovaného vedomia človeka nevidno. A práve ono je cieľom dnešných mocných tohto sveta, aby cez páky informačných technológií ovládli vedomie más.

Občania bývalého socbloku jednofarebnosť médií vnímali, a tak k nim aj pristupovali. Dnešná populácia dobrovoľne memoruje názory jednostranných médií a vydáva ich za vlastné bez toho, aby si uvedomovala, že mediálny trh je nastavený podľa požiadaviek finančných žralokov sveta. A médiá s iným názorom nemôžu ohroziť masové spracúvanie verejnej mienky, pretože pôsobia príliš okrajovo.



Skladajú účty

Je predvolebný čas a podaktorí služobníčkovia skladajú účty. Niekdajší šéf mimovládnej organizácie Inštitútu pre ekonomické a sociálne otázky (INEKO) Gabriel Šípoš sa stal riaditeľom Transparency International Slovensko. Na novom pracovisku zariadil niekoľko zmien. Ponechal si doterajšiu šéfku Emíliu Sičákovú-Beblavú ako programovú riaditeľku. Zo špice organizácie, v ktorej pôsobila od roku 1998 do roku 2009, sa musela stiahnuť po tom, čo sa jej manžel rozhodol kandidovať do NR SR za SDKÚ-DS. Podstatnou zmenou je však anonymné financovanie organizácie. Kedysi boli donori prístupní na webovej stránke mimovládky, dnes už nie, hoci inštitúcia sa zameriava „na problémy transparentnosti". Dá sa predpokladať, že tak ako v minulosti, aj v súčasnosti medzi najdôležitejších sponzorov patrí americký finančný megašpekulant George Soros. Z jeho Nadácie otvorenej spoločnosti tečú doláre aj do INEKO. Že sa však Šípoš rozhodne až takým primitívnym spôsobom, aký predviedol na svojom blogu v SME, skladať účty svojim chlebodarcom, by nemalo slovenskú verejnosť nechať ľahostajnou.

Šípoš tvrdí, že už v roku 2008 sa pokúsil zrátať, do akej miery sú užitočné naše médiá v kontrole moci. Uverejnil tabuľku a v nej 43 tém, ktorým sa médiá venovali. Sú medzi nimi také ako Harabin a Sadiki, pochybní darcovia HZDS, Zala na jazykovom kurze, nie v parlamente, falošný podpis Rafaja za Slotu, Slotova kriminálna minulosť, majetok Vladimíra Mečiara, majetok Jána Slotu, arcibiskup Sokol, slovenský štát a ŠtB a ďalšie tzv. kauzy na objednávku. Ako inak, v zozname chýba kauza podplácania poslancov, ktorú otvoril podpredseda KDH Daniel Lipšic a nie je tam ani zmienka o financovaní SDKÚ-DS, čo bol určite najväčší škandál uplynulého obdobia.

V médiách sa nikdy neobjavila kauza Figeľ, hoci v roku 1994 bol ako poslanec NR SR na študijnom pobyte v zahraničí. Jeden semester v USA, druhý v Belgicku, dokonca s ospravedlnenou absenciou bral plat. Médiá ani mimovládne organizácie ani náhodou neprejavili záujem o pôvod majetku Mikloša či Dzurindu, ktorí riadili najväčšiu privatizáciu na Slovensku. O Bugárových kaštieľoch rozpráva jeho bývalý stranícky kolega Csáky, pre médiá to akosi nie je téma.



Elitný zoznam žoldnierov

Podľa Šípoša najlepšie výsledky v „kauzotvornosti" dosiahlo SME s počtom tém 32. Nasleduje Pravda, tá „preprala" 14 tém, za ňou sa umiestnil Trend s trinástimi. Na manipulácii s verejnou mienkou sa ďalej podieľali Hospodárske noviny, Plus 7 dní, Plus 1 deň, Markíza, Týždeň, Nový Čas, TA3 a STV. Z reportérov dominovali Marek Vagovič, Tom Nicholson, Monika Tódová, Gabriel Beer a Zuzana Petková. Samozrejme, že v elitnom zozname žurnalistických žoldnierov nechýbajú ani Eugen Korda a Martina Kubániová.

Pred voľbami v roku 1998 zahraniční „demokrati" masívne útočili na Mečiarov kabinet a tvrdili, že ak sa na Slovensku nezmení vláda, SR sa nedostane do EÚ. Mimovládny sektor urobil obrovskú prácu v prospech výmeny moci. Veľká časť voličov nebola ochotná uveriť, že Dzurinda zastaví diaľnice, že dvojnásobné platy sú blud. Mimochodom, je súčasná mediálna propaganda okolo diaľnic náhodná, alebo má ten istý cieľ ako v roku 1998? Po vtedajšej zmene vlády sa Dzurindov kabinet venoval písaniu tzv. čiernych kníh a útokom na opozičné politické strany. Iveta Radičová si to zrejme nepamätá, keď dnes Ficovi vyčíta, že „zodpovedná vláda rieši problémy ,tejto krajiny‘, nezodpovedná vláda sa zaoberá politickými stranami". Radičová vystihla, ako (ne)zodpovedne vládli dnešné opozičné strany. Hoci, ako sa zdá, ľudia sú nepoučiteľní.

Medzinárodné mimovládne organizácie, najmä so sídlom v USA, disponujú obrovskými rozpočtami, väčšími ako štátny rozpočet SR. Za veľké peniaze sa nájde dosť tých, čo sú ochotní zrádzať vlastné svedomie a cez médiá meniť ľudí na poslušnú masu. Sluhovia však musia pánom skladať účty. Hoci aj spôsobom, aký predviedol Šípoš. Bez okolkov a bez hanby.
30.05.2010 - 22:08:46
00
2 hirwils Ked citam tak rozsiahly a ostry utok tak sa zvykam pozriet, ze kto to pise. Neprekvapuje ma, ze anonym. To sa za svoje nazory hanbis? Jedine co o tebe vieme su sulady tvojich nazorov s jednotlivymi stranami (takze chapem - za toto by som sa aj ja hanbil) :

68,55 % (ĽSNS) Ľudová strana Naše Slovensko
66,34 % (KSS) Komunistická strana Slovenska
64,83 % (SNS) Slovenská národná strana
64,65 % (ZRS) Združenie robotníkov Slovenska
64,23 % (SDĽ) Slovenská demokratická ľavica
62,38 % (USPS) Únia - Strana pre Slovensko
62,38 % (KDH) Kresťanskodemokratické hnutie
62,32 % (PK) Paliho kapurková - veselá politická strana
62,25 % (EDS) Európska demokratická strana
62,01 % (HZDS) Hnutie za demokratické Slovensko
61,67 % (ND) Nová demokracia
61,19 % (Smer-SD) Smer - sociálna demokracia
60,29 % (SRK) Strana rómskej koalície
58,72 % (SMK) Strana maďarskej koalície - Magyar Koalíció Pártja
57,72 % (MOST) Most - Híd
57,04 % (SaS) Sloboda a solidarita
56,69 % (SDKÚ-DS) Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
55,93 % (AZEN) AZEN - Aliancia za Európu národov
30.05.2010 - 23:22:15
00
2 pista

Zial je to iba jeden z nazorov z diskusie s ktorym sa ale stotoznujem...

No a tym dalsim neviem co si chel povedat, asi len dodam ze urcite by som sa viac "hambil"
ak by vyslo na poprednych miestach Sas ci SDKU :D
30.05.2010 - 23:44:46
00
ja len ze citam Siposa relativne casto a bolo otazkou casu kedy pojde niekto proti nemu... veci ktore pise su kriticke a zatial som nepostrehol chybu v referencovani (tym chcem povedat ze velmi vierohodne)

k tomu emailu, posledna informacia ze americke NGOs maju vacsi rozpocet ako SVK...
z finance.gov.sk - vydavky SVK boli 14 miliard EUR

najvacsia NGO v Amerike je World Vision (podla wordpress.org) annual budget for 2006 of about $2.1 billion. neverim ze za tri roky by ta NGO sa dostala plus 15 miliard dolarov k rozpoctu...

to ze velki ovladaju media je do istej miery samozrejmost, a treba brat veci s rezervou, sak sme uz velki no nie? :-)

odkedy robi televizne noviny na markize Lukas Dika (o), sa mi zdaju o dost lepsie, tak som zvedavy, kedy pojde niekto po nom...
31.05.2010 - 01:47:56
00
Hmm, toto je tiez urcite dalsia kauza, ktoru SME vyrobilo na objednavku zatial este opozicie (dufam, ze coskoro koalicie). :)

http://www.sme.sk/c/5388637/redaktorka-joj-ma-neplatene-volno.html
31.05.2010 - 01:57:39
00
No a tym dalsim neviem co si chel povedat, asi len dodam ze urcite by som sa viac "hambil" ak by vyslo na poprednych miestach Sas ci SDKU :D


Toto by ma trošku zaujímalo, bez osobných útokov - čo spôsobuje pocit hrdosti na súlad názorov so SNS a pod., resp. čo hanebné je na súlade so SaS, príp. SDKÚ? Asi tak mesiac dozadu som viedol na túto tému s jedným SNS positive pánom, a aj tak sme sa stále krútili okolo toho, že Maďari sú *****, Slovensko si nedáme, že mi sklapne sánka keď budem každé ráno spievať maďarskú hymnu :x atď. Jediný výstup z debaty bol ten, že musím byť zrejme na hlavu padnutý, lebo otázkami "V čom by nastal rozdiel, keby sa šrtli SNS a SMK?" a "Ktorá proslovenská aktivita SNS sa mu páči (okrem tých celkom zrejmých protimaďarských)?" sa mi podarilo vydráždiť ho na maximum (bez akejkoľvek odpovede samozrejme), vstal, a tresnutím dverí ukončil dialóg ...
31.05.2010 - 08:00:09
00
... No a tym dalsim neviem co si chel povedat, asi len dodam ze urcite by som sa viac "hambil" ... :D


Ked sa pokusim vyslovit zavazne obvinenie, tak by som sa nemal skryvat. Skryvas svoje meno a dalsie zakladne udaje. Vseobecne sa taky nazor poklada za anonymny a hadze do kosa.

PS Odpust mojmu prstu, ze siahol vedla z n na m. Mrzi ma, ze ta to tak zasadnym sposobom poskodilo. :lol:
31.05.2010 - 08:14:03
00
Pista, o sebe vobec nepochybuj. Problem je samozrejme v hirwilsovi - gramatiku neovlada on. V slove hanba sa pise n a nie m. Povodne som to chcel odignorovat, lebo uz ma nebavi ucit ludi ich rodny jazyk, ale teraz uz nemozem. V kazdom pripade je to ale v poriadku, je to len dotvorenie obrazu typickeho volica vladnej koalicie. ;)
31.05.2010 - 09:35:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up