Isté je len to, že čím viac takýchto dristov dá, tým bude mať viac percent...🤦
03.02.2023 - 16:23:12
02
jerry74 napísal:


Ja osobne tiež vidím jasný rozdiel medzi svetovými teroristami a svetovými policajtmi ale (prvá 20% destilácia = fico) policajtov nemá rada lebo oni odhaľujú aj nezákonnú destiláciu alkoholu.

A to vôbec netvrdím že všetky policajné zásahy USA boli spravodlivé a už vôbec nie úspešné ale momentálne sa cítim bezpečnejšie na ich strane a hlavne mi nedáva logiku aby nás začali bombardovať.

No proste ja budem voliť oveľa menšie zlo a dúfam že aj dievčence pochopia že róbertkom sa minuli batérie
03.02.2023 - 16:36:04
00
jerry74 napísal:
Hranol je už prvý...
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/655818-prieskum-polis-volby-by-vyhral-smer-najdoveryhodnejsim-politikom-je-pellegrini/
Slovensko je vlastne krajina plná hranolov o ktoré človek zo slušnou morálkou stále zakopava a padá. V každej druhej dedine,či meste sedí na úrade nejaký hranol a človek už nevladze tie hranoly odhadzovat a bojovať proti zlu...

Keby len to, ze je prvy. Ale ak to dopadne takto, tak v podstate budu vediet vladnut s Pellem len oni dvaja. Max. este tak priberu Kollara ak nebudu mat 76 bez neho a vsetci traja budu vysmiati. Je az neuveritelne, kolko hlupych ludi na Slovensku zije. Tie cisla su hrozive a sanca, ze sa bude dat co i len teoreticky (matematicky) poskladat vlada bez Smeru / Hlasu / Republiky je takmer nulova. Snad este Heger, Budaj a Dzurinda dokazu najst spolocnu rec a ziskat nejakych volicov, lenze to zas bude na ukor stredopravych stran a nie na ukor Smeru 1, 2 a 3. Pocty mandatov podla tohto prieskumu:

Prílohy:

prieskum_januar_23.png
prieskum_januar_23.png 14.36 KiB thumb_up0thumb_down

04.02.2023 - 00:17:54
05
nie je na tom nic divne, po tom, co tu stvaral psychopat z Trnavy.. Fico si musi hlavu trieskat o stol ze oni sa srali s nejakymi trapnymi milionikmi a potom pride Matovic a miliarda sem, miliarda tam, a nic sa nedeje....
04.02.2023 - 00:29:05
03
kvôli ficovi sa dostal k moci matovič a vďaka matelkovi bude zas vládnuť fico.tá pomsta bude sladká.
malý predkrm...
https://www.youtube.com/watch?v=WWwDxh8PIsk
04.02.2023 - 07:36:08
00
Uf, si mal upozornit, ze je tam FIco. Stihol som to vypnut po prvom slove "Vazene...". Len tak tak :D
Nazov videa a zodva komentare pod videom mi uplne stacili. Tieto nazory a ich podpora nasimi tupovolicmi je uplne absurdna.
04.02.2023 - 07:58:46
02
ešte stále je aspoň minimálna šanca,že generálny omyl 363 si už nedovolí (alebo mu to ÚS zakáže) rozdávať 363 "našim luďom" a že náš extrémne pomalý súdny systém zvládne odsúdiť aspoň nikekoho zo špičiek Smeráckej bandy,ako všetci vieme,odsúdený za úmyselný trestný čin nesmie kandidovať do volieb ...
ale na tom našom malom skorumpovanom Slovensku je to asi nereálne :(
takže sa môžme tešiť,Smer1 + Smer2+darahá nevesta+republika=ústavná väčšina,posledný nech zhasne :tmi:
týchto 8 mesiacov rozhodne o tom,kam budeme smerovať po volbách-čiernu dieru Európy sme tu už mali,teraz to môže byť ešte horšie
04.02.2023 - 08:32:12
01
bajkonur napísal:
Uf, si mal upozornit, ze je tam FIco. Stihol som to vypnut po prvom slove "Vazene...". Len tak tak :D
Nazov videa a zodva komentare pod videom mi uplne stacili. Tieto nazory a ich podpora nasimi tupovolicmi je uplne absurdna.

Košeľa napnuta, vypudrovany na max, silný prejav, to na ouce zaberá....v holywode by narobil menej škody jak v parlamente...
04.02.2023 - 09:10:10
00
Ja zase dáfam že sa Heger a Budaj nenechajú vtiahnuť do Gorilej rakvičky ale ak sa do parlamentu dostane bez nich môže to byť záchrana pred pohromou takže mu držím palce.

A k tým premrhaným miliardám. Kde by som našiel porovnanie s ostatnými štátmi EU v prepočte na obyvateľa pre rok 2022 ?
04.02.2023 - 09:11:12
00
Ľudia sú blázni. Hodiť smerákom, ktorí ich okrádali celé tie roky. Hanbím sa za to. V septembri sa z nás stane druhé Maďarsko...
04.02.2023 - 09:16:05
03
Ľudia sa chovajú zvláštne, hlúpo, neviem, čím to je. Sused sa ma pýtal, či som bol na referende. Že treba predčasné voľby a nech tu je konečne zase Fico a všetko bude po starom. Tak som sa ho spýtal, či mu nevadí, že do vedenia štátu chce dať zlodeja a ako si predstavuje, že vyrieši situáciu s energiami napr.? To, čo prišlo následne sa nedá ani zreprodukovať, ale keď mi 25 ročný chalan začal rozprávať, ako treba násilím znárodniť strategické podniky, vystúpiť zo všetkých európskych a bezpečnostných štruktúr tak mi len viečkami šklbalo… Ako bolo super za rusa a ako sa teraz musí trápiť aby uživil rodinu.
Vždy som uvažoval, že sa snáď niekam posunieme, že mladší ľudia budú v tomto smere rozumnejší.
Pod chvíľou sa pristihnem pri myšlienke, či už som starý na zmenu (budúci rok 40), alebo mám pouvažovať o zmene prostredia hlavne kvôli môjmu synovi. Mám dať tomuto národu ešte šancu? Ale ako dlho? Desať, pätnásť rokov? Momentálne som rozhodnutý, že ak sa do septembra nič výrazne nezmení dám to na zbabelca a porúčam sa. Skúsim dať synovi svetlú budúcnosť.
04.02.2023 - 10:26:09
018
eCT81 napísal:
Ja zase dáfam že sa Heger a Budaj nenechajú vtiahnuť do Gorilej rakvičky ale ak sa do parlamentu dostane bez nich môže to byť záchrana pred pohromou takže mu držím palce.

Nie, skrátka stále nechápem takéto zmýšľanie.
Ak sa do konca septembra nič zásadne nezmení, tak jediným spoľahlivým spôsobom, ako zabrániť odklonu Slovenska od proatlantickej a proeurópskej orientácie je, že sa všetky tie strany "napravo" spoja. Viem, je to sfi-ci a nestane sa to, ale ak sa to naozaj nestane, teda ak sa nespoja Heger a Budaj a Dzurinda a Jablko a Majerský a PS a Sas a ja-ešte-neviem-kto, tak skrátka:
- v lepšom prípade vyhrá Hlas a tam je aspoň nádej, že nepôjde s Ficom a že ak pôjde, tak hlavným impaktom bude "iba" oslobodenie všetkých našich ľudí a návrat mafie,
- v horšom prípade, ktorý je stále reálnejší a reálnejší, vyhrá Fico a potom sa rovno môžeme učiť po znova ruzzky.

Hlavne, však, že "Heger a Budaj nenechajú vtiahnuť do Gorilej rakvičky ", kua, Nerozumiem tomu zmýšľaniu.
04.02.2023 - 12:04:36
01
Jaroh vypočuj si, čo povedal Majerský (KDH) o Dzurindovej snahe, oni do Modrej koalície nepôjdu. To isté povedali PS aj SaS. Dzurinda teda nanajvýš pozbiera planktón, ktorého jediným účelom bude postarať sa, aby viacero demokratických strán zostalo pred bránami parlamentu. V podstate nás čaká inverzný výsledok posledných českých parlamentných volieb. Len vďaka tomu, že dezolátne a potenciálne probabišovské strany tesne neuspeli, tam majú pravicovú vládu. U nás bude aj vďaka Dzurindovi Smer atakovať s Hlasom a fašistami ústavnú väčšinu.
04.02.2023 - 12:23:19
00
No, veď to v podstate píšem - pravá strana ostane rozdrobená a Fico bude maď hody.
Nebude to "vďaka Dzurindovi". Ak sa prodemokratické strany nespoja (a oni sa nespoja), tak Smer a Hlas a fašisti vyhrajú voľby a budú atakovať ústavnú väčšinu bez ohľadu na to, či tých pár percent vezme Dzurinda alebo nie. A najmä už nemá zmysel uvažovať o tom, že ako by to bolo bez Dzurindu na scéne, keďže Dzurinda tu už je a múti vodu.
Preto nerozumiem úvahám, že "dúfam, že sa nespoja s Dzurindom". Čo je lepšie - spojiť sa s Dzurindom alebo riskovať víťazstvo Fica?
04.02.2023 - 12:32:05
00
Ja si myslím , že Fico hovorí čo ti jeho voliči chcú počuť...po voľbách bude lízať američanom rit...aspoň dúfam
04.02.2023 - 12:34:24
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up