haha ba vs vychod :-D problem je v tom ze vychodnare budu robit v ba za par supek. pastikari to nevedia prekusnut
04.02.2012 - 01:21:18
00
Triki zasnem nad tvojim zivotnym prehladom :tmi: Mate u vas fest smyklavo ?
noo trocha sa trikiho zastanem.
nechcem vas hadzat do jedneho vreca ale naozaj poznam velmi malo vychodniarov ktori su v pohode.
No vidis a aj ja poznam zopar BLAVAKOV :lol: ktory su chvalabohu uplne iny ako napr. Triki a vdaka nim ma taketo krcmove dristy iba pobavia :finger:
04.02.2012 - 08:15:39
00
zaujímavé je že východňar v BA je v pohode, bratislavčan na východe je v pohode ale cez internet sa idú východ vs BA pozabíjať..
04.02.2012 - 08:23:50
00
Uz aby skoncilo to vycinanie pocasia alebo sa tu od nudy vyvrazdime. Nerad by som podpichoval, ale mohol by mi niekto z hlavneho mesta vysvetlit, ze napriklad Ruzinov - to je vychod alebo uz hlavne mesto lebo to bolo len take pole a luky, alebo Vajnory, ktore boli dedinou daleko za Bratislavou. Nerad by som zomrel sprosty prihrajte dakto presne hranice aby som vedel koho ako uctit.
04.02.2012 - 08:28:43
00
MIro az take zle to snad nieje. Ja to poviem tak vseobecne, ze vsade sa najde nejaky husty exot co robi "dobre" meno jednym ci druhym. Takze vyroky nejakeho fantoma spoza skla nemaju ziadnu vahu. Realita je presne taka ako si napisal.
04.02.2012 - 08:30:56
00
tie TRENKY tam boli úmyselne a špeciálne len pre Teba,
aby si sa mal čoho chytiť,
lebo žiaden logický, alebo dokonca rozumný argument som neočakával,
za to primitivizmus ÁNO

matvej to že sa niekto "úplnou náhodou" narodil (v Paríži) niekde inde ako teraz žije ešte z neho nerobí a ani nikdy neurobí parížana

a s tým "prešťaním", ... skús poštudovať obsadenie niektorých postov (a samozrejme nemyslel som na POLITIKU)
okrem iného funguje to všade vo svete a v každej oblasti, nemožeš očakávať, že v slovenskej hlavnej dedine to bude kôli "ukrivdenému" TRIKIMIU fungovať INAK
(Andy Varhol, Madonna, Bil Gates)
04.02.2012 - 08:43:05
00
O čom Vy tu točíte,na Slovensku nás požiera korupcia a Vy tu riešite Trenky a mdrlanta Trikyho
04.02.2012 - 09:49:39
00
Baroncek neprezivaj to tak velmi :) citaj : Fedor Gal
Citujem uryvok z rozhovoru
Mal by Dzurinda skončiť?

„Myslím, že kultivovaný politik by mal vedieť, kedy mu zazvonil zvonček. Kedy má odísť nie pre subjektívny pocit viny, ale preto, že je pre spoločnosť kontraproduktívny. Mikuláš Dzurinda by už mal odísť.“
04.02.2012 - 10:41:29
00
Fedor Gal,to je ten človek,ktorý dostal Mečiara do veľkej politiky? Už len preto by mal byť tichučko
04.02.2012 - 11:00:43
00
Nastastie ja nie, ale divil by si sa kto vsetko vtedy liezol Meciarovi do zadku. Jednoducho nie vzdy vies ci tie dvierka co otvaras nie su od Pandorinej skrinky.

BTW (http://sk.wikipedia.org/wiki/Vladim%C3%ADr_Me%C4%8Diar) "Začiatkom roku 1990 urobila VPN „konkurz“ na ministra vnútra, v ktorom na odporúčanie Alexandra Dubčeka zvíťazil neznámy právnik z Nemšovej – Vladimír Mečiar a 11. januára 1990 nastúpil do funkcie ministra vnútra a životného prostredia Slovenska.[1]"

Ale samozrejme bol pritom aj Gal a cele vedenie VPN.
04.02.2012 - 11:35:41
00
Lenze tu nejde o Meciara a ani o Gala. Gal iba presne pomenoval to, co sa tu prave deje. A to ze Slovensko poziera korupcia nieje predsa ziadny novinka. Toto sa tu deje uz od " revolucie " a korupcia sa plazi celym politickym spektrom ako burina. Bez vinimky. To, ze to niekto teraz pomenoval a par tisic ludi bucha po stole je pekne, ale mne tam chyba realita a odpoved na otazku " co dalej ? " Odklad volieb nic nevyriesi, skor da sancu na velke upratovanie. U nas netrebe zmenit politicke strany, ale v tych silnych treba vymenit lidrov. Ako to Gal napisal "je to beh na dlhu trat" a treba zacat asi od malickosti. Ziadne vsimne na uradoch, ziadne dakovne lekarom atd atd. Ryba sice smrdi od hlavy, ale mam obavy, ze ne nejake velke zmeny sme este nedorastli.
EDIT : z byvalej VPN sa do politiky dostalo hodne ludi, ktori sa radsej mali venovat divadlu, pravu alebo tomu co vedeli robit najlepsie. V X pripadoch to politika nebola, co s casom aj ukazalo.
04.02.2012 - 11:44:41
00
[quote=""]

a s tým "prešťaním", ... skús poštudovať obsadenie niektorých postov (a samozrejme nemyslel som na POLITIKU)

LL pochopil si presne na toto som narazal. u nas v praci je oddelenie kde sefuje jeden z vas a prijima tam len takychto ludi. a o tom ze nam tu o polovicu po****** platy ani nehovorim.
a ako som uz spominal nehadzem vsetkych do jedneho vreca viem to pochopit kedze cim dalej od BA je menej prac. prilezitosti ale ked sem niekto pride mal by sa prisposobit prostrediu.
ja by som chcel vidiet tvoju reakciu na mojom mieste ked len prides domov s prace a nemas kde zaparkovat lebo pol parkoviska su spz PO,VT,KE..
uz ta vidim ako by si v klude s usmevom na ksichte isiel zaparkovat o 2-3 ulice dalej.
kedze v tejto debate ma kazdy svoju pravdu tu som skoncil.
04.02.2012 - 11:45:18
00
Matvej ak to chapem zle tak ma kludne oprav. Ak by si nemal kde zaparkovat kvoli tomu, ze vsetky SPZ by boli iba z BA tak by to bolo vsetko v poriadku ? Nebud smiesny :-)
04.02.2012 - 11:54:14
00
no tak trochu to na niektorých sídliskách vypadá tak že buď býva v dome 1 rodina=1 auto alebo v podnájme 4 cezpolný = 4 autá.. ale parkovanie v BA je samo o sebe katastrofa aj cez víkendy keď sú neBA doma..

silná strana keď vymení lídra nič sa nezmení (buď bude ťahať zo zákulisia ako teraz, alebo proste mladým vysvetlia že týmto a týmto dlžíme..) tá korupcia vo vrcholnej politike bude vždy, otázne je ako budú nenažraní..
04.02.2012 - 12:00:01
00
Samozrejem tienova politika a sede eminencie v pozadi vzdy boli a aj budu. Otazkou ale je, ako to cele skulturnit. Blizia sa volby a budeme sa musiet rozhodnut. Gorila ukazala ze mensie ani vecsie zlo neexistuje, pretoze zlo je iba jedno. Tak vcul budme mudri.
Co sa tyka parkovania, tak tento problem je vsade bez ohladu na SPZ.
Jeden citat z blogu s ktorym sa da suhlasit
KDH je rovnako ako Dzurindova strana preplnené presluhujúcimi politikmi, úplne odtrhnutými od reálneho života, ktorých kariéra je tak, ako u iných strán, založená len na jednom cieli - pohodlnom prežití v dobre platenom kresle poslanca. Príčin, prečo je to možné, je niekoľko - prvou je zvrátený volebný systém, ktorý umožňuje opakované kandidatúry bývalých poslancov. Všeobecne platí (a v súkromnom sektore je to vidieť najlepšie), že manažéri na vrcholových funkciách odchádzajú po troch-štyroch rokoch. Je to následok práce, ktorú vykonávajú a záťaže, pod ktorou neustále sú. Iste, v prípade poslanca môžeme argumentovať, že opotrebovanosť nehrozí, keďže pracuje obvykle 70 dní v roku, za predpokladu, že sa mu vôbec uráči prísť.
s kludnym svedomim sa tam daju dopisat vsetky politicke strany.
04.02.2012 - 12:10:48
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up