Rezort zahranicia ma udajne viest sam velky Don Roberto :o

--btw
https://www.rouming.cz/upload/putinov_lokaj.jpg


Naposledy upravil iron.hide dňa 18.10.2023 - 16:17:54, celkovo upravené 1 krát.

18.10.2023 - 15:41:40
00
Po II svetovej vojne rodiny ale aj susedia držali spolu lebo museli aby prežili a nemali čas, a sociálne siete na to, aby sa hádali po daromnici.
Môj starý otec ako kulak robil od jari do jesene 16h denne otec ako riaditeľ gymnázia 12h a ja ,dnes už starší penzista, som začínal s 8h, len cca 1O rokov 12h, a končil so 6h.

Je to príliš rýchla zmena na to aby sa tomu prispôsobila aj naša genetická výbava. Ináč povedané sme rozmaznaní a máme príliš veľa slobody na to aby sme ju vedeli využiť len na náš spoločný prospech.

Mohlo by nám pomôcť napr. obmedzenie lenivenia a slobody a namiesto hádok alebo dokonca zabíjania sa navzájom je treba dať ľuďom čo najskôr cieľ /nové náboženstvo a prácu napr. zachraňovanie prírody a planéty pred jej zánikom.

My síce vieme že ak zviera začneme kŕmiť bez toho aby si samo ulovilo potravu tak zahynie ale sme tak sprostí že nevieme že to platí aj pre nás.
18.10.2023 - 16:11:33
00
stanlee napísal:
Fico je predovšetkým politik s velkým P (ale tiež všetky možné negatívne invektívy) , ktorý ako jediný u nás zvláda komunikáciu s masami (dezolé + časť normálnych) a myslí dopredu. Bohužiaľ. Kauzy má. Kauzy majú všetci ostatní. Zavraždený novinár za jeho vlády? Áno,a? Si niekto myslí,že on držal spúšť,alebo dal priamy či nepriamy rozkaz na jeho popravu?


Dovolim si ostro oponovat. Fico je demagog s velkym D. Jednooky kral medzi slepymi, hluchymi a mentalne zaostalymi. Ten clovek je tam kde je iba vdaka tomu, ze vie klamat a ze nema svedomie. To nema nic s komunikaciou, to je o tom, ze chodi do takych diskusii a diskutuje iba s takymi ludmi, ktori jemu vyhovuju. Vsak pred volbami odmietol vela diskusii a preco asi? Lebo by mu mohli iba poskodit. Neboj, boli chvile v davnej minulosti, ked aj Ficko v komunikacii zlyhaval, zavdusnoval, cervenal. Len on zistil, ze najviac hlasov naberie, ked bude youtuber a influencer, kde nema realneho oponenta, iba dezole pritakavacov.
18.10.2023 - 17:53:35
221
valecek napísal:
Ako sa dokonale rozhadat so zvyskom rodiny.

Segra - lekarka v starej lubovni volila jamkateho. Švagor zase hranola- lekar s 2 atestaciami tiež SL - ten kraj je proste beznadejny a česť každej vynimke.
Ked sa ich opytam ze preco, tak lebo bude dobre. Nebude lgbti, nebude podpora ukraine a vsetky tie sracky okolo a hlavne oni sa budu mat dobre ( zlodej krici chytte zlodeja ).
Totalne jedostranne vzdelanie, začarovany v konšpiraciach bez akehokolvek logickeho uvazovania.....
Rozum sa mi zastavuje, ale aspoň ušetrim na vianocnych darcekoch - ak nieco fico dosiahol tak presne to, rozvratena spolocnost na franforce.
mám takú teoriu, že tam kde zlodeji vyhrali, treba spraviť prieskumné vrty na rádioaktívne prvky.
Ono totiž niečo ľudí ožaruje a ide im to na mozog.
Aspoň by z ťažby a lacnejšej elektriny bol nejaký osoh .
18.10.2023 - 18:18:07
00
Dodo58 : mám pocit, že sme ho definovali rovnako, len inými slovami. Podstatné pre neho je, že to čo robí, mu vychádza.
18.10.2023 - 18:21:28
00
Ramon1 napísal:
Predsedníctvo Hlasu odsúhlasilo nominantov na siedmich členov vlády. Peter Pellegrini žiadne prekvapivé mená neoznámil, do vlády by mali ísť ľudia z vedenia strany.

minister vnútra – Matúš Šutaj Eštok
minister práce – Erik Tomáš
minister školstva – Tomáš Drucker
ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková
ministerka hospodárstva Denisa Saková
minister informatizácie a regionálneho rozvoja Richard Raši
vicepremiér pre eurofondy a plán obnovy Peter Kmec
S týmito nomináciami by nemala mať problém ani prezidentka Zuzana Čaputová.

Denník N .

scontent-fra5-1.xx.fbcdn.net
18.10.2023 - 19:53:52
01
jerry74 napísal:
Neviem čo by KDH riešili keby nebola homosexualita a potraty. To ich celá agenda.


Vobec nie. Lupenie cudzich penazi a majetkov im vzdy islo paradne. Spominame v Bratislave s laskou na Durkovskeho (rozkradli a rozpredali aj to co uz nikto nechcel), Figela (zacina to bytom) atd...
18.10.2023 - 21:00:59
04
akym kabaretom, ako otraveni, ake "univerzalne dobre riesenia" ze ako to treba robit?

nic v zlom, ale ked mi osoba povie, ze "sak ona nieje blba a nackov co sa po nitre par rokov dozadu volit nebude" povie na "ale volis niekoho kto s tymi nackami stoji na podiu a bratrickuju sa" povie, ze by si s hrdostou spravila selficko s kalim/fikom a ze ten blaha sice ma trocha ostrejsi jazyk a nesuhlasi s tym ako sa vyjadruje, ale ma praudu, tak taka osoba asi sa nema moc zaujem "osvietit" ako niekoho mama ktora mozno len az tak nema prehlad, ale ma rozum.

Ked sa hovori o kabarete/otraveni z covidu - ludia, vy tusite aky kabaret a otravenie vobec vladlo inde vo svete? Vsak ja som ani do roboty nemohol verejnou dopravou neviem ako dlho cestovat, lebo bola vyhradena pre kriticku infrastrukturu. Ovsem to mesiace po tom, co tuna nechceli zrusit narodne oslavy roka - aka karneval, kde doslo k explozii, a poctivo to zapierali. Nehovoriac, ze ruska boli podla tunajsej obdoby najvyssieho hygienika uplne zbytocne ba priam az zle, aby sa mesiace neskor ukazalo, ze vedome klamali, aby sa "usli" nejake ruska zdravotnikom.... Jasne, svk, speci s matelkom a salamandrou nebolo nic dobre, ale to bolo malokde vo svete.

Podobnych prikladov by som mohol pokracovat, ale naco. Ja sa realne obavam, ze situacia sa bude zhorsovat, v smere ako pise jerry - mali sme par rozhovorov doma. Prvy, niekedy nie dlho po pre ps/spolu prehratych volbach, sa polovicka na mna nasrala, ked som povedal, ze, je mi to luto, ale bohuzial, ps/podobni, ak chcu nieco na svk docielit, tak lgbti nemoze byt ich hlavna/takmer jedina tema. PS to pochopilo, bohuzial, medzicasom sa situacia este o to zhorsila, na co mi polovicka zacala hovorievat na moje "obavy" z nenavisti v spolocnosti, ze "to sa pri vacsine/skoro kazdom zmeni ked niekoho takeho maju realne v okoli, to sa zlepsi" - ja si uprimne nemyslim ze to sa zlepsi.
Je mi uprimne luto ludi ako jerry, a inych "mensin", kt na svk v sume tvoria aj vacsinu ale ani o tom nevedia bo kopa z nich ide proti "inej mensine". Ale cim dalej tym viac som "presvedceny", ze tato nenavist, a poviem to otvorene, sprostost, je hlboko vryta vo velmi velkej casti spolocnosti. A bude sa to len zhorsovat, a ludia zacnu konat pogromy a podobne, aj proti svojej "slnieckarskej" rodine.
Proste, je chore, aby "najhorsi" ludia boli za to, ze chcu rovnost pre vsetkych. Pripadne ze chcu aby sme sa aspon pokusali zlepsovat veci. Niektori ludia chcu jedno, ale druhe ani zaboha, ale velka cast nechce ani jedno. A bohuzial, aj u velmi vzdelanych a "dobrych" ludi vidim, ze s nimi nejde nikam pohnut. A poviem opat "bohuzial", to je este ta "lepsia situacia", ked je to len o pravach lgbti/inych mensin (prepac jerry/ini, je mi nechutne to takto pisat, ale bohuzial tak to na svk je) a s inymi vecami by chceli aj pohnut.

Roky pocuvam/pozeram, ako na mna "ludia" aj z blizkej rodiny "pluju", ked povieme nieco o rovnosti, o praci pre farma priemysel, o vzdelani, o "zapajani rozumu". A sucasne s tym pocuvam od kadekoho, ze aky som vygrcany slnieckar, lebo poviem dezolatovi, hoaxerovi, homeopatovi, sovietovi... ze co je zac.
18.10.2023 - 21:16:19
07
valecek napísal:
Dodo58 ked segra zacne nadavat na ukrainu, na prezidentku ok poviem si vela rozumu si po rodicoch nepodedila, ale beriem to ze to moze byt aj horsie.
Ak ale co i len poviem nejaky sarkasticky vtip o hranolovi alebo kapitáňovi, berú to osobne, ako keby som nieco zle povedal o jej detoch.
Problem je ze ze segra a svagor su lekari ( v nasej spolocnosti nieco ako kasta, nechcem urazit ziadneho lekara ) ale tak to proste je, oni ak si budu mysliet ze zem je plocha, moze to byt absolutny blud ale kedze to tvrdi lekar je to pravda. ( nakolko bol aj otec a mama lekari, ich postavenie v rodinnej hierarchii je stale viac ) a s tym proste nepohnes. lepsie rezignovat nakolko kazda rodinna akcia sa ci chces alebo nechces premietne na politiku


hej, niektorí lekári sú blbí jak tága :D akurát peňeži vedia počítať, plakať že majú malé platy a správajú sa jak muľaci
18.10.2023 - 22:17:04
00
„Nenechajme si zobrať pravdu o Kuciakovi. A my raz povieme, kto Kuciaka zabil. A budú všetci šokovaní, kto Kuciaka zabil,“ kričal Fico z tribúny.
[máj 2023, Aktuality]
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net

Tipnem si, že to bola Radičová s Čaputovou...
18.10.2023 - 22:35:26
09
Kto ich zabil je myslim jasne,dokazane a priznané. 'Len' objednavatel(ia) sa nenasli ci vykrucaju...
Seres ani jasteri to nebudu
18.10.2023 - 23:17:41
00
A este dodatok pre mladsich/zabudlivych, podobne ekvilibristicke kusky si iluzionisticke duo Roberts skusalo aj pri Hedvige (neslo o dvojnasobnu vrazdu a milion eur na stole, ale medialny styl podobny, predpriprava co vsetko ti blbi obcania zhltnu)
18.10.2023 - 23:26:13
02
Kto je Matúš Šutaj Eštok-podla mňa klasický smerácky ...... :puke: (doplnte podla seba) je to ten,čo urobí tú špinavú robotu:
https://www.aktuality.sk/clanok/0eFdwsu/od-kicuru-prebehol-k-pellegrinimu-na-cistky-si-dal-tri-dni-a-chce-ist-po-nadovi-aj-imreczem-kto-je-matus-sutaj-estok/
19.10.2023 - 09:51:39
01
Mladý, s vidinou moci a funkcie a dostatočne otupený na to, aby šéfkovcom urobil "koňa". Podržtaška podržtašky...
19.10.2023 - 10:01:31
12
Synáčik prachatých rodičov samozrejme, Ináč byť dobrý sociálny demokrat sa nedá. Mám tuto v okolí človeka čo ho pozná tak sa povypytujem viac a keď bude niečo extra zaujímavé podelím sa s vami o to. :)
19.10.2023 - 10:22:21
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up