keby mal hitler rozum tak žiadna vojna nemusela byť.okupovať a šklbať sa dá aj bez vojny.
22.03.2013 - 21:33:50
00
Muffin: svoj názor nereprezentujem ako "absolútnu pravdu". Ani od nikoho nevyžadujem aby so mnou diskutoval. Iba som napísal čo si myslím. Možno to pre niektorých ľudí vyznelo extrémisticky, ale to skôr preto, lebo sú zvyknutí na to že určitý názor je ten "správny", a určitý nesprávny. A spojenie slov Brusel a mafia im znie extrémisticky. Ale pritom je to len pomenovanie vecí takých aké sú, nič viac, nič menej. Ľudia sa boja mať vlastný názor.


A zase dokola.

Často tu neprispievam ale nedá sa to tu po celom fóre čítať.
22.03.2013 - 21:37:09
00
LL: napísal si že sa to dá ľahko predpovedať. Tak som ti dal príležitosť aby si sa mohol blysnúť, a ty nič. :)

Ešte editujem svoj príspevok a dodám že pýtať sa čia som ja bábka je trochu miešanie hrušiek s jablkami. Politik je bábka lebo slúži jednak svojim sponzorom, a jednak preto lebo (ako povedal myslím jeden americký novinár) malé štáty sú ako prostitútky, veľké ako pasáci; takže politik malého štátu musí poslúchať (okrem sponzorov) svojich protektorov v štáte veľkom. A zatiaľ diskutér na nejakom fóre si píše čo chce. Áno, sú aj medzi nimi platení diskutéri, ktorí robia nejakú "prácu", ale nie všetci sú takí. Ja medzi nich nepatrím. Jednoducho mám rád toto fórum, a baví ma tu diskutovať. To je celé. Nie je správne toho kto má iný názor automaticky zaraďovať k plateným diskutérom z "nejakého divného spolku" ako napísal Pišta. Potreboval som to vysvetliť, lebo som sa tu po dnešnom dni cítil trochu ako k...t. Tak ešte všetkým ktorých moje príspevky podráždili odkazujem že to netreba všetko brať tak vážne, a PREPÁČTE :) A užite sí víkend! :D
22.03.2013 - 22:42:29
00
vždy sme niekoho poslúchali lebo sme si reálne nikdy nevedeli vládnuť.celá eú smeruje do obrovských sračiek a bude to fungovať len dovtedy pokial sa v nemecku konečne niekto nenasere a tú merkelovú nekopne do prdele.prípad cyprus je totálny úpadok morálky a zdravého rozumu.
22.03.2013 - 23:08:21
00
som sa tu po dnešnom dni cítil trochu ako k...t.

nech sa paci, pekne si dal. a ze kto to tu berie vazne :)
22.03.2013 - 23:16:43
00
vždy sme niekoho poslúchali

v konecnom dosledku kazdy niekoho poslucha ;)
23.03.2013 - 08:24:57
00
BREZICKA ja nemam potrebu ... sa ani tu .... (na rozdiel od niekoho) blyskat
A hlavne nemam potrebu za kazdu cenu obsadit funkciu "riaditel zemegule"
23.03.2013 - 09:47:50
00
LL: ja nič z toho čo mi pripisuješ nerobím. Napísal som svoj názor. To je všetko. To že mi ty pripisuješ niečo čo som nenapísal a čo si nemyslím, a čo je len v tvojej hlave ako fantázia je tvoj problém. Začal si myšlienku, obvinil si ma že niekomu slúžim. Tak som ťa vyzval aby si napísal komu slúžim. Nebol si schopný odpovedať, a začal si sa vyhovárať. To je tvoj problém že začínaš niečo čo nie si schopný dokončiť. Moje názory na rozdiel od tvojich majú hlavu a pätu, a sú konzistentné.
23.03.2013 - 14:18:15
00
Brezicka nic v zlom - si "stratena" existencia
alebo buduci "ukazkovy" politik a to teda nebola pochvala

miestov faktov pouzivas urazky nepoznas iny nazor okrem svojho nedokazes zniest " proti diskutera'" a svoje neschopnosti prezentujes dokonca ako svoje prednosti
A mimochodom ked si sa pokusil v "krci" dourazat Pistu ... zrazu si to nepisal o NOM
na druhej strane moje slova, ktore boli zamerne formulovane presne tak ako tvoje si si zosobnil na seba
ja som ti predsa NIC nepripisoval
polozil som ti LEN jednoduchu otazku na ktoru si nebol schopny odpovedat, alebo si nevedel ... nemohol ...?
Medzi otazkou a obvinenim je sakra velky rozdiel ...
Keby som nahodou napisal, ze si IDIOT, bolo by to konkretne a mierene na Teba, ale tiez by to nebolo obvinenie, len konstatovanie faktu
skoda stracat s tebou cas ....
Ego nepusti
23.03.2013 - 14:56:48
00
LL: tento tvoj posledný príspevok nie je nič iné ako jedovitá spŕška pozostávajúca z primitívneho osočovania. Ja som v tejto diskusii napísal pár svojich názorov, ktoré niektorým z vás neviem prečo vadia, a preto ste ma začali napádať, a snažíte sa predmet diskusie utopiť v mori off topic balastu.

Ja som nikoho neurážal. Napísal som stručne jasne zopár faktov o tom ako to v politike funguje. Keby si chcel diskutovať normálne, tak by si napríklad napísal že vieš o nejakým mne neznámych skutočnostiach, ktoré to čo som písal stavajú do úplne iného svetla. Neurobil si tak, a iba si ma na úrovni žiaka základnej školy začal napádať.

Najprv si ma označil za "niečiu bábku". Možno nechápeš že sú ľudia ktorí majú svoje názory, a nepotrebujú nikomu posluhovať. Možno platí ono známe každý súdi podľa seba, a kto bol v živote predajná špina, vidí aj iných takých. Keď som sa ťa spýtal koho bábka som, tak si sa zbabelo stiahol, začal si sa vykrúcať, a nakoniec si sa zmohol iba na akýsi kŕč v ktorom si sa z toho snažil vyvliecť že ty na rozdiel odo niekoho (myslel si mňa) sa nepotrebuješ "blýskať" ani "hrať na riaditeľa zemegule". To je všetko iba primitívne detinské osočovanie ktorým sám seba diskredituješ.

Tvoj posledný príspevok je spŕška osočovania a demagógie. Si absolútne mimo tému diskusie. Je mi ľúto že kvôli ľuďom ako si ty sa to tu zahlcuje hlúposťami. Ale ak chceš, kľudne pokračuj, a ďalej zo seba rob debila.
23.03.2013 - 15:19:00
00
Moj posledny prispevok si 100% svojou odpovedou potvrdil

Skopiruj KDE SOM TA OZNACIL ZA BABKU

a jedna z mojich fiktivnych viet v pred...prispevku sa stala FAKTOM
ale vlastne ani nemusis, nema to zmysel, je predsa LEN pravda ta tvoja :o
EGO nepusti
23.03.2013 - 15:33:55
00
LL: nehraj sa so slovíčkami. Spýtal si sa ma či som bábka, chcel si tým naznačiť že to tu na diskusii "nemyslím úprimne" lebo som platený diskutér píšuci niečie záujmy. Ja som ťa vyzval aby si myšlienku doviedol do konca, lebo si naznačil že moju odpoveď vieš predpovedať. Nebol si toho schopný. To čo si urobil bol len taký rýchly výstrel od pása. Si zaseknutý úplne mimo predmet diskusie. Všetky tvoje príspevky viažúce sa na mňa v tejto diskusii boli absolútne mimo misu. Zdá sa mi že máš problém s emocionálnou rovnováhou. Je mi ťa ľúto.
23.03.2013 - 16:16:08
00
Zial slovicka su niekedy VELMI ozaj velmi dolezite

OTAZKA BOLA UPLNE INA (vyznamovo)

ale ty na nu pravdepodobne nechces alebo nemozes (nevies) odpovedat
co len potvrdzuje nazor tohoto fora

Ale co uz ...
nepochopil si ....
lebo
EGO nepusti
skoncil som s Tebou tak ako zbytok osadenstva
23.03.2013 - 16:48:43
00
LL: ja som na tú otázku už odpovedal vo svojom poslednom včerajšom príspevku. Nie som nikoho bábka, poprípade nikoho platený agent, ak si to tak myslel. Ak si si moju odpoveď nevšimol, tak máš problém chápať písaný text.

Diskutuješ nekonštruktívnym spôsobom. Demaskoval si sa ako provokatér ktorého cieľom je odviesť diskusiu od témy, a zviesť ju do bahna vzájomných invektív a slovíčkarenia.

Ak chceš kľudne sa strápňuj ďalej.
23.03.2013 - 17:04:00
00
Stale o tom istom, ze vas to bavi.
24.03.2013 - 07:52:36
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up