Myslim, ze na normalnej XC masine si tak lahko nezaskaces, trialovy ram je o dost mensi a ma inu geometriu. Mozes si pomoct ze das dole sedanku, ale to je tak vsetko...
no mozem potvrdit, ze na mojom rame (haro zero werx) je to poidstatne lahsie, ako na kolegovom xc (spec hr xc)
nuz, geometria je geometria
TO:kaso02 Sory ten google ma fakt nenapadol asi som uz unaveny.
Je pravda ze na tomto fore som dobry polrok nebol(zasvet som si newedel spomenut heslo) a ani som sa biku doteraz newenoval v takej miere ako ma to chytilo tento rok.
To spd to su te kyptiky co mi k tomu treba tretri?
Inak co si myslite o kosikoch?vem vizera to blbo ale ta na tretry nemam lowa.
To s tymi kosikmy pravda ale teraz mam problem ze ked som uz dakde rozbehnuty v lese zvyknem sa zosmyknut z pedalov a nasledky si snad viete predstvit(dikbohu este ani raz som nezrubal)ale co nebolo moze byt
To s tymi kosikmy pravda ale teraz mam problem ze ked som uz dakde rozbehnuty v lese zvyknem sa zosmyknut z pedalov a nasledky si snad viete predstvit(dikbohu este ani raz som nezrubal)ale co nebolo moze byt
ked zatial nemas na spd,tak jazdi v teniskach s podrazkou aby sa ti nesmykalo,ale na kosiky sa vy... ked sa fakt nechces niekde vytrepat.Ono to hodinku-dve trva zvyknut si aj na spd,ale ked to nemas moc na tuho,tak sa to hned naucis a prides na to,ze je to o 100% efektivnejsie...
tak, tak, stacia obycajne botasky a nejake tie flat pedale
s tymi spd-ckami to je pravda, ze niekto by si ich aj chcel kupit, ale odradi ho ta cena, ale radsej mat obycajne "flatka" ako si davat na ne kosiky, po 1. je to neesteticke, po 2. neviem si predstavit, keby ze mam kosiky a turujem si to nejakym zjazdom a zrazu by som spadol
No ja si to viem predstaviť,stačí spomenúť na staré časy,ked´sa zrúbeš bike sa nádherne krbála s Tebou a môžeš byť rád ked´ti zostanú neporúchané hnáty. Tie SPD nemusia byť až tak drahé,dajú sa kúpiť aj okolo 1000 sk nie síce moc kvalitné,skôr tie tretry sú drahšie,ale určite sa do toho oplatí investovať ,šliapanie je neporovnateľné s obyčajnými pedálmi.
Jou ja som myslel ze to bude trochu drahsie. Ta cena celkom v pohode za tretry by som dal asi tak max 1000 ale za te spd hmm 1000 to je premna dost vela no ale skusim nasetrit(inac oplatia sa te spd kupit v bazare?)
Dakujem , ale cena je 69eur , cize vyse 2200 sk ak sa nemylim.
Naozaj som za nich dal 599 Sk.
Tak potom dobra kupa . Ja sa pojdem po topankach poobzerat az niekedy na jesen kedze na novom biku budu shimano 520 padale. Snad bude nieco do 1000 sk lebo by som nerad menil za obycajne pedale chcem si uz skusit spd
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no mozem potvrdit, ze na mojom rame (haro zero werx) je to poidstatne lahsie, ako na kolegovom xc (spec hr xc)
nuz, geometria je geometria
Je pravda ze na tomto fore som dobry polrok nebol(zasvet som si newedel spomenut heslo) a ani som sa biku doteraz newenoval v takej miere ako ma to chytilo tento rok.
To spd to su te kyptiky co mi k tomu treba tretri?
1. áno
2. do lesa dosť nebezpečné. tretry sa predsa ľahšie odopínajú
ked zatial nemas na spd,tak jazdi v teniskach s podrazkou aby sa ti nesmykalo,ale na kosiky sa vy... ked sa fakt nechces niekde vytrepat.Ono to hodinku-dve trva zvyknut si aj na spd,ale ked to nemas moc na tuho,tak sa to hned naucis a prides na to,ze je to o 100% efektivnejsie...
s tymi spd-ckami to je pravda, ze niekto by si ich aj chcel kupit, ale odradi ho ta cena, ale radsej mat obycajne "flatka" ako si davat na ne kosiky, po 1. je to neesteticke, po 2. neviem si predstavit, keby ze mam kosiky a turujem si to nejakym zjazdom a zrazu by som spadol
Yes, niečo také som mal na mysli,možno by som troška viac zainvestoval do tých tretier,z vlastnej skúsenosti.
Adidas Gran Corsico
http://www.otto-bikes.de/shop/detail.ph ... &itemgr=16
http://www.idealo.at/preisvergleich/Off ... didas.html
http://www.otto-bikes.de/shop/detail.ph ... &itemgr=16
http://www.idealo.at/preisvergleich/Off ... didas.html
Dakujem , ale cena je 69eur , cize vyse 2200 sk ak sa nemylim.
Tak potom dobra kupa . Ja sa pojdem po topankach poobzerat az niekedy na jesen kedze na novom biku budu shimano 520 padale. Snad bude nieco do 1000 sk lebo by som nerad menil za obycajne pedale chcem si uz skusit spd
ja som videl ten tvoj bunny hop s pomocou SPD a bolo mi do
si mu dal