Kraaasa. Predpokladam shickmo, ze si to Ty. Kde si to bol?
je to krasa preto sa rad na to neustale pozeram..
..ale zial nie som to ja.... .."aj (ja) tak raz budem poziarnikooom!
..tu fotku robil Thomas-fotograf z ...http://fotos.mtb-news.de/photos/view/251
vela prekrasnych pozadi!!!
Uz nejaky cas mam na desktope i notebooku vlastne foto, ak cvaknem nieco, co za to stoji.
V sucasnosti to je rozhranie luky a lesa za Kostoleckou Tiesnavou...uz som nazhaveny ist tam na bajku....
Buhuzial, ak chcem na notebooku na tu fotku sem-tam aj so zalubenim kuknut (blby tmavy screen ), tak tomu musim trochu vytat...nuz mam rad farby
...po mesiaci som vymenil svoje pozadie Luky nad Kostolcom za kusok, co som cvakol vcera pri mojej asi 35km trase ponad Bitarovu, Peklinu, Brezany, Lietavu a Lietavsku Svinnu
...povodne mala byt fototura za Lietavskym hradom, ale lepsie svetlo a menej oparu bolo na opacnu stranu.... uz aby to dazd trochu precistil
tak a moja plocha: copyrightimg208.imageshack.us img208.imageshack.us
menil som ju často, ale odkedy som vyfotil túto (niekoľko mesiacov), tak je tam stále . Je to inak naše (v budúcnosti MOJE) auto .
ja som teraz kdesi stiahol fotky tej sopky, čo dymí v Čile. Fakt krása. Až sa nexce veriť, že to je naozaj možné. A tak som to tiež zaradil medzi wallpapers. Kto xce vo velkom píšte ss s mailom spatným.
tak ked sa dava pozadie, toto je momentalne moje, moja srdcovka, snad sa podari, len osadenie by malo byt ine. kto bol v brne mohol to tam vidiet zavesene
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aky dvojzmysel
piekneee ... aj ked citim z nej unavu po celodnovom slapani ... (mozno keby som si to otvoril rano, bolo by to ine)
nj, to pozadie je skvele, nevis kde to je?
je to krasa preto sa rad na to neustale pozeram..
..ale zial nie som to ja....
..tu fotku robil Thomas-fotograf z ...http://fotos.mtb-news.de/photos/view/251
vela prekrasnych pozadi!!!
V sucasnosti to je rozhranie luky a lesa za Kostoleckou Tiesnavou...uz som nazhaveny ist tam na bajku....
Buhuzial, ak chcem na notebooku na tu fotku sem-tam aj so zalubenim kuknut (blby tmavy screen
...povodne mala byt fototura za Lietavskym hradom, ale lepsie svetlo a menej oparu bolo na opacnu stranu.... uz aby to dazd trochu precistil
menil som ju často, ale odkedy som vyfotil túto (niekoľko mesiacov), tak je tam stále
v podstate cely win zladeny do cierno-zelena