Už dlhšie mi vŕta v hlave jedna vec. Aké vzdelanie vlastne je potrebné resp. majú servisáci v bikeshope ? Mám skôr na mysli nejaké lepšie, nie tie dedinské kde stačí vedieť opraviť nejaký ten defekt a naladiť prehadzovačku s brzdami ( tým nechcem nikoho uraziť, no stretol som sa aj s tým)
Myslím, že len nejaké kurzy to nebudú. Alebo sa mýlim ? Dosť ma to zaujíma, pretože študujem 2. ročník na gymku, takže pomaly rozmýšľam, akým smerom sa uberať. Veľmi tužim venovať sa bicyklom. Keď tak pozerám nič ma tak neťahá a nebaví ako biky. Strašne rád by som sa tomu venoval. Neviem však akou cestou sa uberať na výšku. Možno tu je nejaký týpek z bikeshopu čo by povedal aj z vlastnej skúsenosti. Bol by som vďačný a zas vedel niečo nové
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
Ak memas obe ruky lave..chod sa opytat chalanov do tanadsportu ci tam nechcu na leto brigadnika
Gonx odporúčam SPŠ-ku v Handlovej, mne osobne dala veľmi dobré základy čo sa týka technických predmetov.
Čo sa týka výšky, nie že by som si chcel prihrievať polievočku, ale ak strojárina, tak ŽU (strana 22): http://www.fstroj.uniza.sk/sites/default/files/fakulta/arra_sprava_2012.pdf
Strojárstvo
Vďaka SPŠ bez problémov aj technické kreslenie a statika. Jediné co trochu potrapilo tak deskriptivna geometria. Ale nič co by nešlo zvládnuť